X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • KATHARINKA Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha to super bo w poniedzialek mam to badanie krwi a to jest 23 dzien po ovu wiec na pewno na ten Progesteron
    jesli jest za wysoki moze dlatego sie zarodek nie zagniezdza ? tak gdzies czytalam, dzieki dziewczyny!

malgos741 lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku wiem co czujesz ten strach..
    nie będę Cię pocieszać ani mówić, że wszystko będzie dobrze..bo nie umiem
    mam w tej chwili baardzo bliską osobę w szpitalu..dla której szukamy hospicjum..za późno zaczęto leczenie :-(
    najważniejsze to szybka reakcja na niepokojące zmiany i szybkie leczenie..
    więc Kochana mobilizuj mamę niech pędzi do lekarza

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 09:38

Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    Bursztyn, zdrowia dla mamy, mysl pozytywnie.

Paszczak - mozna latac, mozna. Chlop Iwci wam zrobil juz budyn z mozgu czy jak? ;)
    No, chyba, ze chcecie latac przed samym porodem i to dookola swiata - wtedy moga linie lotnicze ciutke zaprotestowac. Ja sama laduje sie do samolotu w 3 trymestrze, zamierzam na lotnisku wciagac brzuch i mowic, ze jestem w 5 miesiacu, tylko duzo jem, to i przytylam ;)

A u mnie leje, znowu mnie oszukali, bo mialo byc slonce, buuu. :( Za to w Polszy widze, ze jest pieknie, zazdroszcze. :)

malgos741, Mega, Bursztyn, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też tak pomyślałam.. ja walnęłabym focha na jakiś czas.. i chodziłabym z tymi ekstra cyckami na wierzchu a jemu za karę zabroniła dotykać! ;-)
    paszczakin wrote:
    o faken, ale Ci chuop pojechal..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 09:37

Pusurek, paszczakin, KATHARINKA, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry :)

pogoda piękna ,aż za gorąco :)

A ja dziś na 12:30 do endo

Bursztynku Zdrówka dla Mamy <3

Mega, Bursztyn, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    też tak pomyślałam.. ja walnęłabym focha na jakiś czas.. i chodziłabym z tymi ekstra cyckami na wierzchu a jemu za karę zabroniła dotykać! ;-)

Moj chlop to mi dzis wyznal skrycie, ze on to lubi takie duze, jak mam teraz, tylko zeby tak sterczaly, a nie zwisaly... Zalamka normalnie...
    Ale ja mu tez zawsze mowie, ze rozmiar ma znaczenie - zapowietrza sie wtedy na sekunde i strzela malego foszka. :P
    Co oni kurka maja z tymi duzymi cyckami, no??

malgos741, Mega, Bozia3, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirka powodzenia u endo. :)
    Spadam do roboty ehh

samira lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Moj chlop to mi dzis wyznal skrycie, ze on to lubi takie duze, jak mam teraz, tylko zeby tak sterczaly, a nie zwisaly... Zalamka normalnie...
    Ale ja mu tez zawsze mowie, ze rozmiar ma znaczenie - zapowietrza sie wtedy na sekunde i strzela malego foszka. :P
    niech se sami noszą, myślą że to takie wygodne ;) Pa

Pusurek, Mega lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • KATHARINKA Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no pojechal....lubi byc zlosliwy czasem...hah teraz spi sam na dole! zemsta musi byc poza tym po ovulacji w sumie juz mi nie jest potrztebny, tak mu powiedzialam, niech go tez zaboli ;)
    a chodze chodze, nawet do pracy zakladam obcisle bluzki teraz, niech go kluje w oczy hah

polarmiś, Mega, ania.g, Mango, malgos741 lubią tę wiadomość

• KATHARINKA Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a dotykac i tak nie moze bo mnie boli najmniejszy dotyk az mi sie niedobrze robi, do tego stopnia
    co do progesteronu to chyba najlepiej jak jest w normie nie za wysoki i nie za niski, jak dostane wyniki zaraz wam napisze

• KATHARINKA Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    no cholercia. mi tez tak moj wyjechal...to mu powiedzialam ze jemu tez wisi a nie sterczy i zawsze go moge wymienic na nowszy model ze sterczacym a nie wiszacym :D
    Maja te chuopy hopla z cycami...

Pusurek, polarmiś, Mega, Sabina, samira lubią tę wiadomość

• KATHARINKA Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj ale brzydal ten znajomy .. ale w sumie cos w tym jest..jak to Maja faceci w swoich mozdzkach zapisane, duze cycki = wykarmi mu dzieci.. jakos chyba tak podswiadomie mysla

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    niech se sami noszą, myślą że to takie wygodne ;)

No masakra z takimi duzymi. I zmarszczki pomiedzy mimi na starosc, i jak juz nie stercza, to co z nimi zrobic, i plecy bola... Same minusy. A zeby chlop sie mogl nimi raz na jakis czas pobawic... Pff.
    Dam sie chlopu teraz nimi nacieszyc, skoncze karmic, to spompuje je znowu do miseczki lajt B ;) i po zabawie. ;)

iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no cóż...
    możesz przytoczyć mu przysłowie ;-)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dbe5ce0aaae6.jpg
    Pusurek wrote:

Pusurek, polarmiś, Bursztyn, Alis, ania.g, peppapig, Sabina, samira, Mango, Dorka1979, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no cóż...
    możesz przytoczyć mu przysłowie ;-)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dbe5ce0aaae6.jpg

No i tez zawsze mu to powtarzam, stad foszek ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KATHARINKA wrote:
    aha to super bo w poniedzialek mam to badanie krwi a to jest 23 dzien po ovu wiec na pewno na ten Progesteron
    jesli jest za wysoki moze dlatego sie zarodek nie zagniezdza ? tak gdzies czytalam, dzieki dziewczyny!
    Jak za wysoki to znaczy ze masz przynajmniej dwa zarodki!

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeczytalam wczorajsze posty. Bursztyn baradzo mocno wspieram i trzymam kciuki za dobre wiesci i przede wszystkim zdrowie mamy!

Bursztyn lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wielkosc cyckow to sprawa kulturowa. W Ameryce Poludniowej duze cycki sa niemile widziane za to wielka dupa o tak!!!!

Juz pisalam o tym bo dyskusja na temat cyckow byla walkowana. Moj maz zawsze powtarzal ze male jest piekne a trafily mu sie arbuzy.

Pusurek, Bursztyn, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co taka pustka? Upal was uspil, heloł tu sie siedzi na forum!!!

peppapig, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Co taka pustka? Upal was uspil, heloł tu sie siedzi na forum!!!

Jestem, czuwam. ;)
    Kto chce za mnie isc do pracy? Na 2 godzinki tylko? ;) Bo ja mam leeeeeeeenia.

iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

‹‹ 3306 3307 3308 3309 3310 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ