X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • KATHARINKA Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha to super bo w poniedzialek mam to badanie krwi a to jest 23 dzien po ovu wiec na pewno na ten Progesteron
    jesli jest za wysoki moze dlatego sie zarodek nie zagniezdza ? tak gdzies czytalam, dzieki dziewczyny!

malgos741 lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku wiem co czujesz ten strach..
    nie będę Cię pocieszać ani mówić, że wszystko będzie dobrze..bo nie umiem
    mam w tej chwili baardzo bliską osobę w szpitalu..dla której szukamy hospicjum..za późno zaczęto leczenie :-(
    najważniejsze to szybka reakcja na niepokojące zmiany i szybkie leczenie..
    więc Kochana mobilizuj mamę niech pędzi do lekarza

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 09:38

Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    Bursztyn, zdrowia dla mamy, mysl pozytywnie.

Paszczak - mozna latac, mozna. Chlop Iwci wam zrobil juz budyn z mozgu czy jak? ;)
    No, chyba, ze chcecie latac przed samym porodem i to dookola swiata - wtedy moga linie lotnicze ciutke zaprotestowac. Ja sama laduje sie do samolotu w 3 trymestrze, zamierzam na lotnisku wciagac brzuch i mowic, ze jestem w 5 miesiacu, tylko duzo jem, to i przytylam ;)

A u mnie leje, znowu mnie oszukali, bo mialo byc slonce, buuu. :( Za to w Polszy widze, ze jest pieknie, zazdroszcze. :)

malgos741, Mega, Bursztyn, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też tak pomyślałam.. ja walnęłabym focha na jakiś czas.. i chodziłabym z tymi ekstra cyckami na wierzchu a jemu za karę zabroniła dotykać! ;-)
    paszczakin wrote:
    o faken, ale Ci chuop pojechal..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 09:37

Pusurek, paszczakin, KATHARINKA, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry :)

pogoda piękna ,aż za gorąco :)

A ja dziś na 12:30 do endo

Bursztynku Zdrówka dla Mamy <3

Mega, Bursztyn, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    też tak pomyślałam.. ja walnęłabym focha na jakiś czas.. i chodziłabym z tymi ekstra cyckami na wierzchu a jemu za karę zabroniła dotykać! ;-)

Moj chlop to mi dzis wyznal skrycie, ze on to lubi takie duze, jak mam teraz, tylko zeby tak sterczaly, a nie zwisaly... Zalamka normalnie...
    Ale ja mu tez zawsze mowie, ze rozmiar ma znaczenie - zapowietrza sie wtedy na sekunde i strzela malego foszka. :P
    Co oni kurka maja z tymi duzymi cyckami, no??

malgos741, Mega, Bozia3, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirka powodzenia u endo. :)
    Spadam do roboty ehh

samira lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Moj chlop to mi dzis wyznal skrycie, ze on to lubi takie duze, jak mam teraz, tylko zeby tak sterczaly, a nie zwisaly... Zalamka normalnie...
    Ale ja mu tez zawsze mowie, ze rozmiar ma znaczenie - zapowietrza sie wtedy na sekunde i strzela malego foszka. :P
    niech se sami noszą, myślą że to takie wygodne ;) Pa

Pusurek, Mega lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • KATHARINKA Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no pojechal....lubi byc zlosliwy czasem...hah teraz spi sam na dole! zemsta musi byc poza tym po ovulacji w sumie juz mi nie jest potrztebny, tak mu powiedzialam, niech go tez zaboli ;)
    a chodze chodze, nawet do pracy zakladam obcisle bluzki teraz, niech go kluje w oczy hah

polarmiś, Mega, ania.g, Mango, malgos741 lubią tę wiadomość

• KATHARINKA Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a dotykac i tak nie moze bo mnie boli najmniejszy dotyk az mi sie niedobrze robi, do tego stopnia
    co do progesteronu to chyba najlepiej jak jest w normie nie za wysoki i nie za niski, jak dostane wyniki zaraz wam napisze

• KATHARINKA Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    no cholercia. mi tez tak moj wyjechal...to mu powiedzialam ze jemu tez wisi a nie sterczy i zawsze go moge wymienic na nowszy model ze sterczacym a nie wiszacym :D
    Maja te chuopy hopla z cycami...

Pusurek, polarmiś, Mega, Sabina, samira lubią tę wiadomość

• KATHARINKA Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj ale brzydal ten znajomy .. ale w sumie cos w tym jest..jak to Maja faceci w swoich mozdzkach zapisane, duze cycki = wykarmi mu dzieci.. jakos chyba tak podswiadomie mysla

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    niech se sami noszą, myślą że to takie wygodne ;)

No masakra z takimi duzymi. I zmarszczki pomiedzy mimi na starosc, i jak juz nie stercza, to co z nimi zrobic, i plecy bola... Same minusy. A zeby chlop sie mogl nimi raz na jakis czas pobawic... Pff.
    Dam sie chlopu teraz nimi nacieszyc, skoncze karmic, to spompuje je znowu do miseczki lajt B ;) i po zabawie. ;)

iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no cóż...
    możesz przytoczyć mu przysłowie ;-)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dbe5ce0aaae6.jpg
    Pusurek wrote:

Pusurek, polarmiś, Bursztyn, Alis, ania.g, peppapig, Sabina, samira, Mango, Dorka1979, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no cóż...
    możesz przytoczyć mu przysłowie ;-)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dbe5ce0aaae6.jpg

No i tez zawsze mu to powtarzam, stad foszek ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KATHARINKA wrote:
    aha to super bo w poniedzialek mam to badanie krwi a to jest 23 dzien po ovu wiec na pewno na ten Progesteron
    jesli jest za wysoki moze dlatego sie zarodek nie zagniezdza ? tak gdzies czytalam, dzieki dziewczyny!
    Jak za wysoki to znaczy ze masz przynajmniej dwa zarodki!

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeczytalam wczorajsze posty. Bursztyn baradzo mocno wspieram i trzymam kciuki za dobre wiesci i przede wszystkim zdrowie mamy!

Bursztyn lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wielkosc cyckow to sprawa kulturowa. W Ameryce Poludniowej duze cycki sa niemile widziane za to wielka dupa o tak!!!!

Juz pisalam o tym bo dyskusja na temat cyckow byla walkowana. Moj maz zawsze powtarzal ze male jest piekne a trafily mu sie arbuzy.

Pusurek, Bursztyn, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co taka pustka? Upal was uspil, heloł tu sie siedzi na forum!!!

peppapig, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Co taka pustka? Upal was uspil, heloł tu sie siedzi na forum!!!

Jestem, czuwam. ;)
    Kto chce za mnie isc do pracy? Na 2 godzinki tylko? ;) Bo ja mam leeeeeeeenia.

iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

‹‹ 3306 3307 3308 3309 3310 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ