35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztynku wiem co czujesz ten strach..
nie będę Cię pocieszać ani mówić, że wszystko będzie dobrze..bo nie umiem
mam w tej chwili baardzo bliską osobę w szpitalu..dla której szukamy hospicjum..za późno zaczęto leczenie
najważniejsze to szybka reakcja na niepokojące zmiany i szybkie leczenie..
więc Kochana mobilizuj mamę niech pędzi do lekarza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 09:38
Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej,
Bursztyn, zdrowia dla mamy, mysl pozytywnie.
Paszczak - mozna latac, mozna. Chlop Iwci wam zrobil juz budyn z mozgu czy jak?
No, chyba, ze chcecie latac przed samym porodem i to dookola swiata - wtedy moga linie lotnicze ciutke zaprotestowac. Ja sama laduje sie do samolotu w 3 trymestrze, zamierzam na lotnisku wciagac brzuch i mowic, ze jestem w 5 miesiacu, tylko duzo jem, to i przytylam
A u mnie leje, znowu mnie oszukali, bo mialo byc slonce, buuu.Za to w Polszy widze, ze jest pieknie, zazdroszcze.
malgos741, Mega, Bursztyn, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
też tak pomyślałam.. ja walnęłabym focha na jakiś czas.. i chodziłabym z tymi ekstra cyckami na wierzchu a jemu za karę zabroniła dotykać!paszczakin wrote:o faken, ale Ci chuop pojechal..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 09:37
Pusurek, paszczakin, KATHARINKA, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:też tak pomyślałam.. ja walnęłabym focha na jakiś czas.. i chodziłabym z tymi ekstra cyckami na wierzchu a jemu za karę zabroniła dotykać!
Moj chlop to mi dzis wyznal skrycie, ze on to lubi takie duze, jak mam teraz, tylko zeby tak sterczaly, a nie zwisaly... Zalamka normalnie...
Ale ja mu tez zawsze mowie, ze rozmiar ma znaczenie - zapowietrza sie wtedy na sekunde i strzela malego foszka.
Co oni kurka maja z tymi duzymi cyckami, no??malgos741, Mega, Bozia3, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Samirka powodzenia u endo.
Spadam do roboty ehhsamira lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Pusurek wrote:Moj chlop to mi dzis wyznal skrycie, ze on to lubi takie duze, jak mam teraz, tylko zeby tak sterczaly, a nie zwisaly... Zalamka normalnie...
Ale ja mu tez zawsze mowie, ze rozmiar ma znaczenie - zapowietrza sie wtedy na sekunde i strzela malego foszka.
Co oni kurka maja z tymi duzymi cyckami, no??Pa
Pusurek, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Reni wrote:też tak pomyślałam.. ja walnęłabym focha na jakiś czas.. i chodziłabym z tymi ekstra cyckami na wierzchu a jemu za karę zabroniła dotykać!
a chodze chodze, nawet do pracy zakladam obcisle bluzki teraz, niech go kluje w oczy hahpolarmiś, Mega, ania.g, Mango, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Moj chlop to mi dzis wyznal skrycie, ze on to lubi takie duze, jak mam teraz, tylko zeby tak sterczaly, a nie zwisaly... Zalamka normalnie...
Co oni kurka maja z tymi duzymi cyckami, no??
Maja te chuopy hopla z cycami...Pusurek, polarmiś, Mega, Sabina, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:niech se sami noszą, myślą że to takie wygodne
No masakra z takimi duzymi. I zmarszczki pomiedzy mimi na starosc, i jak juz nie stercza, to co z nimi zrobic, i plecy bola... Same minusy. A zeby chlop sie mogl nimi raz na jakis czas pobawic... Pff.
Dam sie chlopu teraz nimi nacieszyc, skoncze karmic, to spompuje je znowu do miseczki lajt Bi po zabawie.
iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
no cóż...
możesz przytoczyć mu przysłowie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dbe5ce0aaae6.jpg
Co oni kurka maja z tymi duzymi cyckami, no??Pusurek, polarmiś, Bursztyn, Alis, ania.g, peppapig, Sabina, samira, Mango, Dorka1979, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKATHARINKA wrote:aha to super bo w poniedzialek mam to badanie krwi a to jest 23 dzien po ovu wiec na pewno na ten Progesteron
jesli jest za wysoki moze dlatego sie zarodek nie zagniezdza ? tak gdzies czytalam, dzieki dziewczyny! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWielkosc cyckow to sprawa kulturowa. W Ameryce Poludniowej duze cycki sa niemile widziane za to wielka dupa o tak!!!!
Juz pisalam o tym bo dyskusja na temat cyckow byla walkowana. Moj maz zawsze powtarzal ze male jest piekne a trafily mu sie arbuzy.Pusurek, Bursztyn, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny