X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    probowalam, ale mnie to nie kreci.. za dlugo, za nudno- ja lubie miec efekty od razu..
    Za to co roku daje ciasto na WOSP, znaczy usluge wykonania i jak na razie zawsze robilam ciasta dla dzieci.. Ale to raz na rok, no moze jeszcze czasami dla dzieciakow przyjaciol..

Wiec teraz musze sobie zrobic dziecko, zebym miala komu ciasta robic ;)
    No to do roboty, do roboty. Musimy gonić ten wysyp ciężarówek bo z tylu zostajemy ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze raz mocno przytyłam .. no no.. współczuję ;-)
    Mega wrote:
    Jeszcze raz mocno przytyłam, bądź dobrej myśli, trzymaj sie <3

Pusurek, Simba, Mango, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój jakoś nie deklarował się jakie lubi. Zawsze wydawło mi się, ze mam duże, ale teraz jak mi rozmiar przeskoczył na F, mam juz dość. Ciężko się to nosi. Staniki wszystkie niewygodne. Najchętniej bym chodziła w sportowych cały czas. No i chodzę. Ale walorów one nie podkreślają. Po pary godzinach chodzenia w przyzwoitych miseczkach wszystko boli... No i co mam zrobić?

A za to mąż wydaje sie zachwycony. Mam wrażenie, że połowa naszych rozmów ostatnio dotyczy rozmiaru moich piersi. I to nie ja zaczynam. Ostatnio o czymś gadaliśmy i miał taką dziwną minę. Pytam się go, co mu jest, a on "staram się skoncentrować na twojej twarzy" :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 11:06

paszczakin, Bursztyn, Bozia3, polarmiś, Mega, Pusurek, peppapig, Sabina, Simba, samira, Mango, iwcia77, mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Jeszcze raz mocno przytyłam, bądź dobrej myśli, trzymaj sie <3
    mocno przytylas, powiadasz? ;) dziekuje :)

Mega, peppapig, Sabina, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Misiek jak nastój?
    Zajmuje swoj umysl remontem domu a raczej jego otoczenia i przenioslam sie w swiat fantazji lekturowej - zawsze mi to pomaga w stanach okołodepresyjnych:-)

Mega, samira lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jeszcze raz mocno przytyłam .. no no.. współczuję ;-)
    Oj tam Renek, pomocny tablet działa ;)

Reni lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • KATHARINKA Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    hej wszystkim
    Bursztynie wspieram niezmiennie
    Misiu, jak nastrój, przytulam na wszelki wypadek

czyżby była nowa ciąza??? no szok po prostu
    idę nadrabiać, ale już gratuluję Katharinko
    Lucky nie dziekuje zeby nie zapeszyc ale masz :* ode mnie za to
    ale nie nastawiam sie specjalnie bo potem rozczarowanie boli...jak wiecie same, od jutra tzn 7 lub 8 dzien po ovu, bede patrzec na tempke czy krotko spadnie na zagniezdzenie. kiedys sie uda. byloby fajnie jesli w maju.

• Mega Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przytyć tez przytyłam - od zeszłych wakacji 5 kilo ;) a tamto już poprawiłam ;)

peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie jest cały czas duszno i gorąco - ciekawe co będzie za kilka tygodni...

caffe się nie odzywa i Ewa też - mam nadzieję, że dałyby znać, gdyby coś wcześniej chciało im wyskoczyć..;)

Alis, peppapig, caffe, Simba, samira, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    a on "staram się skoncentrować na twojej twarzy" :D
    twarz nigdy nie byla dla nich najwazniejsza, licza sie tylko cycki (rozmiar wg. upodoban indywidualnych oraz dupa i nogi) ;)

Mega, Alis, Pusurek, peppapig, Simba, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny te które jeszcze nie brały mleczka pszczelego a zamierzają , uwaga na reakcję alergiczną! Kupiłam znów mleczko ale doczytałam ze w drugim i trzecim trymestrze ciąży jest nie zalecane. Postanowiłam więc że starsze córka je będzie przyjmować. Nie przyszło mi do głowy aby najpierw wykonać test na skórze. Po dwóch godzinach od podania zaczęła kasłać i się drapać. Podałam zyrtec który nie podziałał. Córka spuchła na twarzy i nie mogła otworzyć oczu. Pojechałam z nią do przychodni i dostała zastrzyk. Reszta leków na receptę, ventolin do wdychania oraz maść do nosa i krople do oczu. Ale na rozrabiałam, szkoda gadać. Gdyby głupota mogła latać już bym była w kosmosie. Trzeba było dziś odwołać lekcje. Teraz trochę minie zanim dojdzie do siebie.

Mega, polarmiś, Sabina, Simba, samira, iwcia77, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    jak cos kreatywnego robisz Pusur w pracy, to ja chetnie.. bo siedze zagrzebana w papierachn cyferkach i kawet mi sie nie chce dokumentow do segregatorow powkladac. jakby ktos bombe tu zdetonowal.

A wolalabym:
    -gotowac;
    -ogrodowac;
    -odnawiac meble;
    -dekorowac ciasta;
    -robic zdjecia;
    -fotoszopowac zdjecia;

A nawet klasc ceegly na scianie w domu (uzaleznilam sie od cegielek i robimy kolejna sciane)..

A najbardziej kreatywnym zajeciem na dzisiaj jest wycieczka do ubezpieczyciela w celu dowiedzenia sie o co chodzi w formularzu o IVF ;).
    Bo nic z niego nie rozumiem..
    Nie robie w pracy nic z tych rzeczy ktore wymienilas... Ale papierkow tez nie lubie, mam papierkowstret...
    Chociaz gotowanie w pracy mam dzis w planie. :) Zupa pomidorowa z torebki, moze byc? ;)

Mega lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Mój jakoś nie deklarował się jakie lubi. Zawsze wydawło mi się, ze mam duże, ale teraz jak mi rozmiar przeskoczył na F, mam juz dość. Ciężko się to nosi. Staniki wszystkie niewygodne. Najchętniej bym chodziła w sportowych cały czas. No i chodzę. Ale walorów one nie podkreślają. Po pary godzinach chodzenia w przyzwoitych miseczkach wszystko boli... No i co mam zrobić?

A za to mąż wydaje sie zachwycony. Mam wrażenie, że połowa naszych rozmów ostatnio dotyczy rozmiaru moich piersi. I to nie ja zaczynam. Ostatnio o czymś gadaliśmy i miał taką dziwną minę. Pytam się go, co mu jest, a on "staram się skoncentrować na twojej twarzy" :D
    Ale sie stara ;)

Mango lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    nie kazdy chlop lubi duze cycki

Wiem! I mi sie musial trafic taki, co woli jednak wieksze. Chociaz przed ciaza cicho siedzial, pewnie sie bal, ze go w ogole od zabawek odetne. ;)

Mega, Bursztyn, Alis, KATHARINKA, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Wiem! I mi sie musial trafic taki, co woli jednak wieksze. Chociaz przed ciaza cicho siedzial, pewnie sie bal, ze go w ogole od zabawek odetne. ;)
    i tak mialas w planie silikony, no to niech zaplaci za zabawki ;)

Mega, Pusurek, Sabina, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mega Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Nie robie w pracy nic z tych rzeczy ktore wymienilas... Ale papierkow tez nie lubie, mam papierkowstret...
    Chociaz gotowanie w pracy mam dzis w planie. :) Zupa pomidorowa z torebki, moze byc? ;)
    To sie nie nagotujesz ;) a z torebki to chyba nie bardzo zdrowa

Pusurek lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezeli facet wyraza sie w pogardliwy, zlosliwy i chamski sposob o czesciach ciala kobiety- w tym wypadku o cyckach, to brak mu kultury i szacunku.Takiego goscia powinno sie szybko sprowadzic do pionu, tekst o jajku sadzonym jest dla mnie nie do przyjecia.

Mega, Pusurek, samira lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to różnie bywa z gustami facetów. Mój woli mniejsze cycki. Twarz też jest ważna - lubi długie kręcone włosy, pełne usta it..(ja mam proste włosy...;). Kiedyś dawno temu powiedział też, że u kobiety kręcą go cycki i mózg..i w tym też cos jest - bo może byc lasencja nie z tej ziemi - a gębę otworzy i wszystko facetowi opada....

Mega, Pusurek, Alis, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dziewczyny te które jeszcze nie brały mleczka pszczelego a zamierzają , uwaga na reakcję alergiczną! Kupiłam znów mleczko ale doczytałam ze w drugim i trzecim trymestrze ciąży jest nie zalecane. Postanowiłam więc że starsze córka je będzie przyjmować. Nie przyszło mi do głowy aby najpierw wykonać test na skórze. Po dwóch godzinach od podania zaczęła kasłać i się drapać. Podałam zyrtec który nie podziałał. Córka spuchła na twarzy i nie mogła otworzyć oczu. Pojechałam z nią do przychodni i dostała zastrzyk. Reszta leków na receptę, ventolin do wdychania oraz maść do nosa i krople do oczu. Ale na rozrabiałam, szkoda gadać. Gdyby głupota mogła latać już bym była w kosmosie. Trzeba było dziś odwołać lekcje. Teraz trochę minie zanim dojdzie do siebie.

Ajajaj, mowilam!
    W mleczku i propolisie jest najwiecej zua, pylki. Moga uczulic nawet kogos, kto w zyciu nie byl uczulony.
    Pamietajcie, ze z alergiami tak jest - moga przyjsc w kazdej chwili zycia u najzdrowszego nawet czlowieka. A jesli swiadomie wciskamy sobie alergeny, tak dla zdrowia, to musimy byc swiadomi, ze to nie sok z cytryny...
    Wspolczuje coreczce, po Ventolinie bedzie jej lezej oddychac. Trzymajcie sie. Na wszelki wypadek nie dawaj jej tez w najblizszym czasie miodu, na to wyglada, ze pylki jej nie sluza...

Mega, samira, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    To sie nie nagotujesz ;) a z torebki to chyba nie bardzo zdrowa

To nie ja, to uczen moj. Autyzm a zajecia kulinarne - tak w wielkim skrocie.
    Ja tego nie jem potem... ;)

Mega lubi tę wiadomość

‹‹ 3308 3309 3310 3311 3312 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ