35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:probowalam, ale mnie to nie kreci.. za dlugo, za nudno- ja lubie miec efekty od razu..
Za to co roku daje ciasto na WOSP, znaczy usluge wykonania i jak na razie zawsze robilam ciasta dla dzieci.. Ale to raz na rok, no moze jeszcze czasami dla dzieciakow przyjaciol..
Wiec teraz musze sobie zrobic dziecko, zebym miala komu ciasta robiciwcia77 lubi tę wiadomość
-
Mój jakoś nie deklarował się jakie lubi. Zawsze wydawło mi się, ze mam duże, ale teraz jak mi rozmiar przeskoczył na F, mam juz dość. Ciężko się to nosi. Staniki wszystkie niewygodne. Najchętniej bym chodziła w sportowych cały czas. No i chodzę. Ale walorów one nie podkreślają. Po pary godzinach chodzenia w przyzwoitych miseczkach wszystko boli... No i co mam zrobić?
A za to mąż wydaje sie zachwycony. Mam wrażenie, że połowa naszych rozmów ostatnio dotyczy rozmiaru moich piersi. I to nie ja zaczynam. Ostatnio o czymś gadaliśmy i miał taką dziwną minę. Pytam się go, co mu jest, a on "staram się skoncentrować na twojej twarzy"Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 11:06
paszczakin, Bursztyn, Bozia3, polarmiś, Mega, Pusurek, peppapig, Sabina, Simba, samira, Mango, iwcia77, mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lucky wrote:hej wszystkim
Bursztynie wspieram niezmiennie
Misiu, jak nastrój, przytulam na wszelki wypadek
czyżby była nowa ciąza??? no szok po prostu
idę nadrabiać, ale już gratuluję Katharinko
ale nie nastawiam sie specjalnie bo potem rozczarowanie boli...jak wiecie same, od jutra tzn 7 lub 8 dzien po ovu, bede patrzec na tempke czy krotko spadnie na zagniezdzenie. kiedys sie uda. byloby fajnie jesli w maju. -
a mnie jest cały czas duszno i gorąco - ciekawe co będzie za kilka tygodni...
caffe się nie odzywa i Ewa też - mam nadzieję, że dałyby znać, gdyby coś wcześniej chciało im wyskoczyć..Alis, peppapig, caffe, Simba, samira, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:a on "staram się skoncentrować na twojej twarzy"
Mega, Alis, Pusurek, peppapig, Simba, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny te które jeszcze nie brały mleczka pszczelego a zamierzają , uwaga na reakcję alergiczną! Kupiłam znów mleczko ale doczytałam ze w drugim i trzecim trymestrze ciąży jest nie zalecane. Postanowiłam więc że starsze córka je będzie przyjmować. Nie przyszło mi do głowy aby najpierw wykonać test na skórze. Po dwóch godzinach od podania zaczęła kasłać i się drapać. Podałam zyrtec który nie podziałał. Córka spuchła na twarzy i nie mogła otworzyć oczu. Pojechałam z nią do przychodni i dostała zastrzyk. Reszta leków na receptę, ventolin do wdychania oraz maść do nosa i krople do oczu. Ale na rozrabiałam, szkoda gadać. Gdyby głupota mogła latać już bym była w kosmosie. Trzeba było dziś odwołać lekcje. Teraz trochę minie zanim dojdzie do siebie.
Mega, polarmiś, Sabina, Simba, samira, iwcia77, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnypaszczakin wrote:jak cos kreatywnego robisz Pusur w pracy, to ja chetnie.. bo siedze zagrzebana w papierachn cyferkach i kawet mi sie nie chce dokumentow do segregatorow powkladac. jakby ktos bombe tu zdetonowal.
A wolalabym:
-gotowac;
-ogrodowac;
-odnawiac meble;
-dekorowac ciasta;
-robic zdjecia;
-fotoszopowac zdjecia;
A nawet klasc ceegly na scianie w domu (uzaleznilam sie od cegielek i robimy kolejna sciane)..
A najbardziej kreatywnym zajeciem na dzisiaj jest wycieczka do ubezpieczyciela w celu dowiedzenia sie o co chodzi w formularzu o IVF.
Bo nic z niego nie rozumiem..
Chociaz gotowanie w pracy mam dzis w planie.Zupa pomidorowa z torebki, moze byc?
Mega lubi tę wiadomość
-
Alis wrote:Mój jakoś nie deklarował się jakie lubi. Zawsze wydawło mi się, ze mam duże, ale teraz jak mi rozmiar przeskoczył na F, mam juz dość. Ciężko się to nosi. Staniki wszystkie niewygodne. Najchętniej bym chodziła w sportowych cały czas. No i chodzę. Ale walorów one nie podkreślają. Po pary godzinach chodzenia w przyzwoitych miseczkach wszystko boli... No i co mam zrobić?
A za to mąż wydaje sie zachwycony. Mam wrażenie, że połowa naszych rozmów ostatnio dotyczy rozmiaru moich piersi. I to nie ja zaczynam. Ostatnio o czymś gadaliśmy i miał taką dziwną minę. Pytam się go, co mu jest, a on "staram się skoncentrować na twojej twarzy"Mango lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:nie kazdy chlop lubi duze cycki
Wiem! I mi sie musial trafic taki, co woli jednak wieksze. Chociaz przed ciaza cicho siedzial, pewnie sie bal, ze go w ogole od zabawek odetne.Mega, Bursztyn, Alis, KATHARINKA, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Wiem! I mi sie musial trafic taki, co woli jednak wieksze. Chociaz przed ciaza cicho siedzial, pewnie sie bal, ze go w ogole od zabawek odetne.
Mega, Pusurek, Sabina, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Nie robie w pracy nic z tych rzeczy ktore wymienilas... Ale papierkow tez nie lubie, mam papierkowstret...
Chociaz gotowanie w pracy mam dzis w planie.Zupa pomidorowa z torebki, moze byc?
a z torebki to chyba nie bardzo zdrowa
Pusurek lubi tę wiadomość
-
Jezeli facet wyraza sie w pogardliwy, zlosliwy i chamski sposob o czesciach ciala kobiety- w tym wypadku o cyckach, to brak mu kultury i szacunku.Takiego goscia powinno sie szybko sprowadzic do pionu, tekst o jajku sadzonym jest dla mnie nie do przyjecia.
Mega, Pusurek, samira lubią tę wiadomość
-
to różnie bywa z gustami facetów. Mój woli mniejsze cycki. Twarz też jest ważna - lubi długie kręcone włosy, pełne usta it..(ja mam proste włosy...
. Kiedyś dawno temu powiedział też, że u kobiety kręcą go cycki i mózg..i w tym też cos jest - bo może byc lasencja nie z tej ziemi - a gębę otworzy i wszystko facetowi opada....
Mega, Pusurek, Alis, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Dziewczyny te które jeszcze nie brały mleczka pszczelego a zamierzają , uwaga na reakcję alergiczną! Kupiłam znów mleczko ale doczytałam ze w drugim i trzecim trymestrze ciąży jest nie zalecane. Postanowiłam więc że starsze córka je będzie przyjmować. Nie przyszło mi do głowy aby najpierw wykonać test na skórze. Po dwóch godzinach od podania zaczęła kasłać i się drapać. Podałam zyrtec który nie podziałał. Córka spuchła na twarzy i nie mogła otworzyć oczu. Pojechałam z nią do przychodni i dostała zastrzyk. Reszta leków na receptę, ventolin do wdychania oraz maść do nosa i krople do oczu. Ale na rozrabiałam, szkoda gadać. Gdyby głupota mogła latać już bym była w kosmosie. Trzeba było dziś odwołać lekcje. Teraz trochę minie zanim dojdzie do siebie.
Ajajaj, mowilam!
W mleczku i propolisie jest najwiecej zua, pylki. Moga uczulic nawet kogos, kto w zyciu nie byl uczulony.
Pamietajcie, ze z alergiami tak jest - moga przyjsc w kazdej chwili zycia u najzdrowszego nawet czlowieka. A jesli swiadomie wciskamy sobie alergeny, tak dla zdrowia, to musimy byc swiadomi, ze to nie sok z cytryny...
Wspolczuje coreczce, po Ventolinie bedzie jej lezej oddychac. Trzymajcie sie. Na wszelki wypadek nie dawaj jej tez w najblizszym czasie miodu, na to wyglada, ze pylki jej nie sluza...Mega, samira, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny