Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zamiast zrobic jakis obiad dla dziecka, ktore razem ze mna wroci ze szkoly, to siedze przy kompie...
    Jednak ze mnie ch... nie matka. I nie mam weny na obiad. Co wy tam macie w garach dzis? :)

Reni, Mega, Simba, ania.g, malgos741, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    dajments ar forewer, czyz nie? ;) :D
    Ja sobie zazyczylam jakiegos dajmenta za urodzenie Adamka. Ale jeszcze nie wiem, czy w pierdzionku czy wisiorku.
    Ale za zajscie w ciaze tez sie powinno dostawac, nie? ;)
    pewnie ze tak- liczy sie trud i wysilek wlozony w prokreacje ;)

nick nieaktualny, Mega, Simba, Bliska 77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Wsio z cukrem dziala. Generalnie zarcie jest dobre. ;)
    szklanka bardzo zimnej wody dziala tak samo (i tego paskudnego cukru nie ma)- tak maowia polozne w UK

nick nieaktualny, Alis lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A ja zamiast zrobic jakis obiad dla dziecka, ktore razem ze mna wroci ze szkoly, to siedze przy kompie...
    Jednak ze mnie ch... nie matka. I nie mam weny na obiad. Co wy tam macie w garach dzis? :)
    ja mam pustke :)

nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Oj chciałabym taką stonogę...
    No ja też .....

Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a mnie jest cały czas duszno i gorąco - ciekawe co będzie za kilka tygodni...

caffe się nie odzywa i Ewa też - mam nadzieję, że dałyby znać, gdyby coś wcześniej chciało im wyskoczyć..;)
    jestem, jestem, ale nadrabiam z doskoku, bo w pracy mam sporo rzeczy do zrobienia, na tym ostatnim zakręcie... :P
    Dzisiaj upał dokucza, ale nie włączam klimy żeby się nie przeziębić i nie nawdychać syfu z całej zimy.

Wczoraj mały dał taki popis przez cały dzień, ze szok. Nie wiem czy przez cały dzień to bym uzbierała godzinę kiedy spał. Łapał mnie za coś w podbrzuszu, nieprzyjemne i bolesne to było o.O
    Dzisiaj się uspokoił...

Witam nowe dziewczyny, gratuluję zaciążonym :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, gosia7122, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, ania.g, malgos741, Viv78, mysza1975, Bliska 77, Kate 75 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    pewnie ze tak- liczy sie trud i wysilek wlozony w prokreacje ;)

Znaczy, ze mam tez cos chlopu kupic czy jak? ;)

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Hehehe :-D ciekawe co by mój sobie zażyczył?

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ja mam pustke :)

A ja juz mam. Bigosik z zamrazarki sie rozmraza, ziemniaki obrane. Nikt mi nie powie, ze przewalilam na nic nie robieniu cale przedpoludnie! ;)
    Lece do pracy. :)
    Nie piszcie za duzo, bo potem jest tyle odrabiania zaleglosci! :P

nick nieaktualny, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    tak, podporke na ptaka ;)
    a dla Ciebie caly zestaw diamntowy- pierdzonek, wisior i kolczyki :)

Mega, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Alis Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    A to nie tu bylo pisane, ze sok pomaranczowy dzizla na ruchy dziecka? Ze szklanke wypic i efekty gwarantowane.. czy to urban legend?

Lepiej coś słodkiego. Przy badaniach glukozy skakała jak szalona.
    Na samą myśl o soku pomarańczowym mnie trzepie, więc może dziecko też by się zatrzęsło z obrzydzenia :)

Idę do neonatologa. Może poproszę przy okazji o posłuchanie serduszka, jak się da. Mam stetoskop i wczoraj sama próbowałam, ale mi nie wyszło. Na szczęście mała troszkę się rusza.

Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bliska 77 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn, wspieram mocno

Bursztyn, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    szklanka bardzo zimnej wody dziala tak samo (i tego paskudnego cukru nie ma)- tak maowia polozne w UK

Bursztynek, z ciebie skarbnica wiedzy na wszystkie tematy związane z ciążą :)

Bursztyn lubi tę wiadomość

aY05p2.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Pierogi z mięsem i kapustą :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • KATHARINKA Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    no ja tez wyrodna, pierworodny zaraz w domu a ja podobno mialam okna myc hah...ale poszalalam dzisiaj i mam: Semmelknödel czyli knedle z bulki z boczusiem..Salate z jajkiem ogorkiem szczypiorkiem i pomidorkami z pysznym sosem winegnet i sznycle w marynacie z ciemnego piwa i chilli...zanjac mojego M to Salate ominie szerokim lukiem wiec wiecej dla mnie hihi

Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• KATHARINKA Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    dajments ar forewer, czyz nie? ;) :D
    Ja sobie zazyczylam jakiegos dajmenta za urodzenie Adamka. Ale jeszcze nie wiem, czy w pierdzionku czy wisiorku.
    Ale za zajscie w ciaze tez sie powinno dostawac, nie? ;)

alez oczywiscie, po tych wszystkich naszych staraniach, jedzeniu obslizglego lnu i pobudce o nieboskiej godzinie by zmierzyc tempke.. juz nie wspominac o schizie jaka nas trapi na mysl o tym czy sie uda czy nie

Mega, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra jestem niegotujaca ale zlitowalam sie nad rodzina a bylo to tak; poszlam do sklepu po jakis pierdoly bo dzwgac nie moge i zobaczylam na pulce..... i rzucilam sie na chlodnik !!! Skonsumowalam ma miejscu - ale butelki nie odstawilam:-) i ten chlodnik mnie nadtchnal:

Postanowilam i jestem w trakcie realizacji botwink. j
    Ja juz na letnio. Upal niesamowity ! LAto.

Bozia3, moremi, Mega, nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KATHARINKA wrote:
    alez oczywiscie, po tych wszystkich naszych staraniach, jedzeniu obslizglego lnu i pobudce o nieboskiej godzinie by zmierzyc tempke.. juz nie wspominac o schizie jaka nas trapi na mysl o tym czy sie uda czy nie
    co tam len i mierzenie tempki....poród i łażenie z brzuszyskiem w upałach to dopiero wyczyn..:)

Bursztyn, nick nieaktualny, gosia7122, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja niestety czuję, że zjem dziś pizze - chodzi za mną od samego rana...takie cieniutkie ciasto...dużo różnych serów...pomidory...

malgos741 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• KATHARINKA Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 mnie akurat lazenie z brzuszyskiem w upaly ominelo bo zaciazylam w maju..przezto chcialam zeby sie teraz tez w maju udalo :)
    alez macie Idee dziewczyny na to jedzonko
    to z chlodnikiem super pomysl chyba jutro wycwicze tylko czy ja tu w De wszystkie potrzebne surowce dostane...bocwinka najwazniejsza reszte sie skombinuje

‹‹ 3310 3311 3312 3313 3314 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ