Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KATHARINKA wrote:
    Bozia3 mnie akurat lazenie z brzuszyskiem w upaly ominelo bo zaciazylam w maju..przezto chcialam zeby sie teraz tez w maju udalo :)
    alez macie Idee dziewczyny na to jedzonko
    to z chlodnikiem super pomysl chyba jutro wycwicze tylko czy ja tu w De wszystkie potrzebne surowce dostane...bocwinka najwazniejsza reszte sie skombinuje
    jak juz dorwiesz botwinkę - to resztę zorganizujesz bez problemu - bo koperek, warzywa i kwasek cytrynowy, ewentualnie śmietana sa wszędzie :)

FZuMp1.png

• KATHARINKA Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a porod no..przyjemne to nie jest...ale wszystko zapominamy, caly bol, gdy juz mamy malenstwo w ramionach :) chooopy biedne nie znaja tego uczucia..bo to my widzimy nasze dziecko jako pierwsze. no dobra, polozna, czy tam lekarz. ale my drugieeeee

Mega, nick nieaktualny, Lavendula, malgos741 lubią tę wiadomość

• KATHARINKA Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    jak juz dorwiesz botwinkę - to resztę zorganizujesz bez problemu - bo koperek, warzywa i kwasek cytrynowy, ewentualnie śmietana sa wszędzie :)
    a to racja racja, kwasek mam w domu, reszta kein Problem. ino ta bocwinka. polatam dzsiaj po warzywniakach

Mega lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam dzisiaj pyszny rosół, który ugotował specjalnie dla mnie mój tata :-)
    jak dobrze, że kupiłam mieszkanie blisko rodziców.. mój Pan wyjechał więc przynajmniej nie umrę z głodu..
    na śniadanko śledzie w oleju (też tata mi zrobił)
    eehh...

moremi, Simba, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Alis, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/977fa248a7c1.jpg

Bozia3, Mega, KATHARINKA, nick nieaktualny, iwcia77, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni dobrego masz tatę :D

Reni lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A widzę ze śledzie królują na forum :D też lubię :D

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Temat jedzenia i Andzeja nie ma?
    Nieprawdopodobne....
    U mnie dzisiaj łosoś ze szpinakiem zawijany w ciasto francuskie.
    Ale piękna pogoda :) nawet udało mi sie chwile poopalac.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 13:35

Mega, paszczakin, Bursztyn, nick nieaktualny, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzej krzyżem leży..albo na kolanach drepcze na Jasną Górę ;-)

Mega, paszczakin, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oba facety mi się dobre trafiły i tata i mąż.. wiedzą jak mnie odżywiać ;-)
    Mega wrote:
    Reni dobrego masz tatę :D

Mega, Bozia3, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    musi byc w ciazy jestem, bo jedzenie mi sie strasznie wkreca- wczoraj ta pasta jajeczna Bozi (z lenistwa zezarlam jajko z majonezem i szczypiorkiem) dzis te pierogi spowodowaly slinotok (to odpada, musze mic super rzut na gotowanie, zeby kleic pierogi, a kupnych nie jem).

u mnie dzis ryba (z okropnie brzmiaca po polsku nazwa- czarniak). jamiiiii!
    pierogi tylko domowe, kupnych nie trawie, samej jakos sie nie chce ale w takim wypadku przydaje sie tesciowa ;) chociaż do jednego ;)

nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Temat jedzenia i Andzeja nie ma?
    Nieprawdopodobne....
    U mnie dzisiaj łosoś ze szpinakiem zawijany w ciasto francuskie.
    Ale piękna pogoda :) nawet udało mi sie chwile poopalac.

jestem :)
    u mnie tradycyjnie schabowy młoda kapustka młode ziemniaczki

Mega, Bozia3, iwcia77, Simba, malgos741, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Lavendula Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A ja zamiast zrobic jakis obiad dla dziecka, ktore razem ze mna wroci ze szkoly, to siedze przy kompie...
    Jednak ze mnie ch... nie matka. I nie mam weny na obiad. Co wy tam macie w garach dzis? :)

mnie pewnie wystarczy późne śniadanie i paczka lodów śmietankowych <3

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Andzej krzyżem leży..albo na kolanach drepcze na Jasną Górę ;-)

Andżej ledwo lezy i tylko na boku
    własnie wróciłam, zakupiłam duże pudło pieluch Dada , podpaski poporodowe, podkłady na łózko, duże majty bawełniane, chusteczki, nowe klapki, linomag , proszek Lovella i jeszcze pare pierdół, ledwo żyje....aha i duzo lodów waniliowych :)

Mega, nick nieaktualny, Lavendula, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, Alis, iwcia77, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Andżej ledwo lezy i tylko na boku
    własnie wróciłam, zakupiłam duże pudło pieluch Dada , podpaski poporodowe, podkłady na łózko, duże majty bawełniane, chusteczki, nowe klapki, linomag , proszek Lovella i jeszcze pare pierdół, ledwo żyje....aha i duzo lodów waniliowych :)
    Andrzej, Ty chyba mozesz w kazdej chwili zaczac rodzic, nie?

Mega lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Andrzej, Ty chyba mozesz w kazdej chwili zaczac rodzic, nie?

chyba tak bo mi sie jakos brzuch dziwnie obniżył i juz nawet tak duszno nie jest

Bursztyn, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, Alis, iwcia77, Simba, malgos741, Viv78 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    chyba tak bo mi sie jakos brzuch dziwnie obniżył i juz nawet tak duszno nie jest
    niezle! ale jak sie zacznie to pyknij nam tu wiadomosc szybko, mmiedzy skurczami ;) ze to juz, zebysmy modly odprawialy za szczesliwy porod :)

Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, iwcia77, Simba, malgos741, mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    niezle! ale jak sie zacznie to pyknij nam tu wiadomosc szybko, mmiedzy skurczami ;) ze to juz, zebysmy modly odprawialy za szczesliwy porod :)

sure ;)
    dzieki wielkie siostro Bursztynie

Bursztyn, Mega, nick nieaktualny, iwcia77, Simba, malgos741 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak tak .. koniecznie
    ja jeszcze dodatkowo będę się modlić o super ekstra kupę Tomasza, żeby Andzej poczuł pełną piersią, że jest matkiem :-)
    Bursztyn wrote:

paszczakin, EwaT, nick nieaktualny, Mega, caffe, nick nieaktualny, iwcia77, Simba, malgos741 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    tak tak .. koniecznie
    ja jeszcze dodatkowo będę się modlić o super ekstra kupę Tomasza, żeby Andzej poczuł pełną piersią, że jest matkiem :-)
    piers to juz ma chyba pelna ;)

EwaT, nick nieaktualny, Mega, iwcia77, KATHARINKA lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 3311 3312 3313 3314 3315 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ