35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
KATHARINKA wrote:Bozia3 mnie akurat lazenie z brzuszyskiem w upaly ominelo bo zaciazylam w maju..przezto chcialam zeby sie teraz tez w maju udalo
alez macie Idee dziewczyny na to jedzonko
to z chlodnikiem super pomysl chyba jutro wycwicze tylko czy ja tu w De wszystkie potrzebne surowce dostane...bocwinka najwazniejsza reszte sie skombinuje -
a porod no..przyjemne to nie jest...ale wszystko zapominamy, caly bol, gdy juz mamy malenstwo w ramionach
chooopy biedne nie znaja tego uczucia..bo to my widzimy nasze dziecko jako pierwsze. no dobra, polozna, czy tam lekarz. ale my drugieeeee
Mega, samira, Lavendula, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:jak juz dorwiesz botwinkę - to resztę zorganizujesz bez problemu - bo koperek, warzywa i kwasek cytrynowy, ewentualnie śmietana sa wszędzie
Mega lubi tę wiadomość
-
a ja mam dzisiaj pyszny rosół, który ugotował specjalnie dla mnie mój tata
jak dobrze, że kupiłam mieszkanie blisko rodziców.. mój Pan wyjechał więc przynajmniej nie umrę z głodu..
na śniadanko śledzie w oleju (też tata mi zrobił)
eehh...moremi, Simba, Mega, samira, Pusurek, Alis, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Temat jedzenia i Andzeja nie ma?
Nieprawdopodobne....
U mnie dzisiaj łosoś ze szpinakiem zawijany w ciasto francuskie.
Ale piękna pogodanawet udało mi sie chwile poopalac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 13:35
Mega, paszczakin, Bursztyn, Pusurek, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:musi byc w ciazy jestem, bo jedzenie mi sie strasznie wkreca- wczoraj ta pasta jajeczna Bozi (z lenistwa zezarlam jajko z majonezem i szczypiorkiem) dzis te pierogi spowodowaly slinotok (to odpada, musze mic super rzut na gotowanie, zeby kleic pierogi, a kupnych nie jem).
u mnie dzis ryba (z okropnie brzmiaca po polsku nazwa- czarniak). jamiiiii!chociaż do jednego
Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Temat jedzenia i Andzeja nie ma?
Nieprawdopodobne....
U mnie dzisiaj łosoś ze szpinakiem zawijany w ciasto francuskie.
Ale piękna pogodanawet udało mi sie chwile poopalac.
jestem
u mnie tradycyjnie schabowy młoda kapustka młode ziemniaczkiMega, Bozia3, iwcia77, Simba, malgos741, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A ja zamiast zrobic jakis obiad dla dziecka, ktore razem ze mna wroci ze szkoly, to siedze przy kompie...
Jednak ze mnie ch... nie matka. I nie mam weny na obiad. Co wy tam macie w garach dzis?
mnie pewnie wystarczy późne śniadanie i paczka lodów śmietankowychSabina, samira, Pusurek, Simba lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Andzej krzyżem leży..albo na kolanach drepcze na Jasną Górę
Andżej ledwo lezy i tylko na boku
własnie wróciłam, zakupiłam duże pudło pieluch Dada , podpaski poporodowe, podkłady na łózko, duże majty bawełniane, chusteczki, nowe klapki, linomag , proszek Lovella i jeszcze pare pierdół, ledwo żyje....aha i duzo lodów waniliowychMega, samira, Lavendula, Sabina, Bozia3, polarmiś, Alis, iwcia77, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:Andżej ledwo lezy i tylko na boku
własnie wróciłam, zakupiłam duże pudło pieluch Dada , podpaski poporodowe, podkłady na łózko, duże majty bawełniane, chusteczki, nowe klapki, linomag , proszek Lovella i jeszcze pare pierdół, ledwo żyje....aha i duzo lodów waniliowychMega lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Andrzej, Ty chyba mozesz w kazdej chwili zaczac rodzic, nie?
chyba tak bo mi sie jakos brzuch dziwnie obniżył i juz nawet tak duszno nie jestBursztyn, Mega, samira, Sabina, Pusurek, Bozia3, Alis, iwcia77, Simba, malgos741, Viv78 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:chyba tak bo mi sie jakos brzuch dziwnie obniżył i juz nawet tak duszno nie jest
ze to juz, zebysmy modly odprawialy za szczesliwy porod
Mega, samira, Sabina, Bozia3, iwcia77, Simba, malgos741, mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:niezle! ale jak sie zacznie to pyknij nam tu wiadomosc szybko, mmiedzy skurczami
ze to juz, zebysmy modly odprawialy za szczesliwy porod
sure
dzieki wielkie siostro BursztynieBursztyn, Mega, Sabina, iwcia77, Simba, malgos741 lubią tę wiadomość
-
tak tak .. koniecznie
ja jeszcze dodatkowo będę się modlić o super ekstra kupę Tomasza, żeby Andzej poczuł pełną piersią, że jest matkiemBursztyn wrote:niezle! ale jak sie zacznie to pyknij nam tu wiadomosc szybko, mmiedzy skurczamize to juz, zebysmy modly odprawialy za szczesliwy porod
paszczakin, EwaT, Sabina, Mega, caffe, polarmiś, iwcia77, Simba, malgos741 lubią tę wiadomość