35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:tak tak .. koniecznie
ja jeszcze dodatkowo będę się modlić o super ekstra kupę Tomasza, żeby Andzej poczuł pełną piersią, że jest matkiem
jak najbardziej
ma srać i wrzeszczeć głośno na cały oddział
Reni, Sabina, Lavendula, polarmiś, Bursztyn, iwcia77, Simba, malgos741, mysza1975, KATHARINKA lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny nie czytalam Was za bardzo jestem totalnie przestraszona mamy po nizej normy ilosc zolnierzy. Nie wiem szczegolow bo zadzwonili do mojego no i mi tylko powiedzial ze nie jest bardzo zle tylko ze ostatnio mial 14 a teraz ma 8 a to jest gorzej a norma jest 15. Pwiedzial im zeby przyslali wyniki do domu maja tak zrobic nie wim jaka morfologia ehhhhhhh..... nie wiem co teraz chyba mamy odpowiedz dlaczego to tak dlugo trwa i nie zaciazam jest zle, nie wiem co robic, On jest zly ze badania musial robic bo wolal nie wiedziec no i mamy drame...szkoda gadac...Panda jest smutna i mysli 100 na minute, nie wiem nawet czy powinnam panikowac czy nie .... buuuuu sory musialam sie wygadc bo on nie chce gadac na ten temat na razie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 14:36
anna maria, Mega, Bozia3, samira, polarmiś, Bursztyn, iwcia77, ania.g, Mango, Simba, malgos741, Viv78, mysza1975, Bliska 77, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:jak najbardziej
ma srać i wrzeszczeć głośno na cały oddział
A tak w ogóle to witam!
Ja już po kebabieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 14:37
Mega, EwaT, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
Pando moja kochana ..spokój tylko spokój ..
Chuopy to zawsze panikują i słabi są niestety. Macie jeszcze wizyty u lekarza? Nie załamuj ię nie wszystko chyba stracone
Jak nie wyjdzie naturalnie to IV i wtedy będziesz miała upragnione bliźniakiPanda, Pusurek, Simba, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPanda Twój chłop przeżywa to że nie może stanąć na wysokości zadania. Dla facetów problemy z płodnościa to jak skaza na honorze. Daj mu czas. Niech się chłop przegryzie sam ze swoim bólem.
Ciekawe co Wam powiedzą. Czy jakąś suplementacja pomoże? Czy jedyne co możecie to IV?
Tule Cię mocno i życzę dużo siłyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 14:45
Reni, Panda, Bursztyn, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nooo hmmm nie wiem bo jest mala ilosc nie w calym ejakulacie tylko w tych 10ML chyba.Jakosc jest podobno dobra, chyba jednak sie umowie do lekarza wczesniej nie wiem czy nailosc suplementacja pomaga, pewno kaza znowu badania robic za pare miesiecy, my nie bedziemy robic IVF tak juz postanowilismy, fuck zawsze pod gorke...czekam na wszsytkie wyniki i tyle bo dokladnie nic nie wiem jutro tam zadzwonie...dzieki za pocieche
anna maria, samira, Bursztyn, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:tak, podporke na ptaka
a dla Ciebie caly zestaw diamntowy- pierdzonek, wisior i kolczyki
Znaczy secik caly? Taki na gale rozdania Oskarow?
To bym chyba wolala 2 pierdzionki i wisiorek.
Ale az tak bogato to nie bedzie, nie ma sie co ludzic.Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPanda, dacie rade. Na szczescie istnieje IVF ( chyba, ze to odpada z powodow ideologicznych, nie pamietam jak u was ), wystarczy jeden sprytny zolnierz, coby machnac dzieciaka. Sa tez suplementy przeca.
Badz dobrej mysli i nie zalamujcie sie na zapas, nikomu to nie pomoze.Panda lubi tę wiadomość
-
Panda uszy do góry, nie poddawaj sie, weź to na spokojnie, chłop to bierze bardzo do siebie, daj mu to przetrawić, na pewno znajdzie sie jakieś rozwiązanie, trzymam kciuki
Panda lubi tę wiadomość
-
Panda- jeśli chodzi o złą jakość nasienia - to akurat ten parametr jest najlepszy, jaki może Wam się trafić...jeśli plemniki są złej jakości, to wtedy jest najtrudniej, ale jeśli chodzi o ilość - to jest to, co najłatwiej możńa podkręcić...właśnie te wszystkie suplementacje - L-karnityny i inne cuda powodują wzrost liczby plemników....
Nie może nosić ciasnych gaci. Odpada palenie papierosów, sauna i trzymanie kompa na kolanach - nie wolno jajek przegrzewać.
Najlepiej witaminy i pełna suplementacja plus basen często...
A jak nie pomoże - to in vitro i od razu bliźniaki...Mega, Panda, Reni, Sabina, samira, iwcia77, ania.g, Simba, malgos741, Viv78 lubią tę wiadomość
-
tak sobie przeglądam pamiętniki
jedna laska sama zadecydowała od kiedy będzie brała Clo - chce łykać od 3dc, żeby móc wcześniej zrobić progesteron, bo wyjeżdza.... można tak sobie przyspieszać?
i drugi pamiętnik... dziewczyna rozpacza po stracie 4 dniowej ciąży.. śmierć syna (płeć chyba w późniejszych tyg jest do zobaczenia) jest jej największą tragedią... zaszła w drugim cyklu
więc moje drogie Panie szacun dla Nas, że jesteśmy taaaakie silne, że staramy się tyle czasu.. nie wychodzi ale nie załamujemy się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 15:18
Sabina, Mega, samira, polarmiś, Niuta, Bursztyn, iwcia77, ania.g, Simba, malgos741, mysza1975, Bliska 77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Dzieki Boziu od razu mi lepiej ze ilosc mozne poprawic bo nie wiedzialam zaczekam co lekarz nam powie a miedzy czasie bede w niego ladowac co sie da...przestaje palic ma ostatnia paczke tak powiedzial i tak od jakis dwoch tygodni pali 3 dziennie, no zobaczymy, nie bede mu na razie gadac tak jak mowicie niech emocje opadna i bede podtykac specyfiki....przestraszylam sie mam nadzieje ze tylko ta ilosc jest do dupy, wiem ze potrzebny tyko jeden wiem bede wierzyc ze przyplynie....Dziekuje Wam kochane za dobre slowo bo wyc mi sie chcialo a nie chce robic dramy...sciskam WAS dobre kobiety
Sabina, Mega, Bozia3, Bursztyn, iwcia77, ania.g, Mango, Simba, malgos741, mysza1975, Bliska 77, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:tak sobie przeglądam pamiętniki
jedna laska sama zadecydowała od kiedy będzie brała Clo - chce łykać od 3dc, żeby móc wcześniej zrobić progesteron, bo wyjeżdza.... można tak sobie przyspieszać?
i drugi pamiętnik... dziewczyna rozpacza po stracie 4 dniowej ciąży.. śmierć syna (płeć chyba w późniejszych tyg jest do zobaczenia) jest jej największą tragedią... zaszła w drugim cyklu
więc moje drogie Panie szacun dla Nas, że jesteśmy taaaakie silne, że staramy się tyle czasu.. nie wychodzi ale nie załamujemy się
To wychodZi że my popieprzone a jednak najbardZiej normalneMega, peppapig, iwcia77, Mango, mysza1975 lubią tę wiadomość