X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra dobra pełnym płucem ;-)
    Bursztyn wrote:
    piers to juz ma chyba pelna ;)

Mega lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    tak tak .. koniecznie
    ja jeszcze dodatkowo będę się modlić o super ekstra kupę Tomasza, żeby Andzej poczuł pełną piersią, że jest matkiem :-)

jak najbardziej
    ma srać i wrzeszczeć głośno na cały oddział :)

Reni, Sabina, Lavendula, polarmiś, Bursztyn, iwcia77, Simba, malgos741, mysza1975, KATHARINKA lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie czytalam Was za bardzo jestem totalnie przestraszona mamy po nizej normy ilosc zolnierzy. Nie wiem szczegolow bo zadzwonili do mojego no i mi tylko powiedzial ze nie jest bardzo zle tylko ze ostatnio mial 14 a teraz ma 8 a to jest gorzej a norma jest 15. Pwiedzial im zeby przyslali wyniki do domu maja tak zrobic nie wim jaka morfologia ehhhhhhh..... nie wiem co teraz chyba mamy odpowiedz dlaczego to tak dlugo trwa i nie zaciazam jest zle, nie wiem co robic, On jest zly ze badania musial robic bo wolal nie wiedziec no i mamy drame...szkoda gadac...Panda jest smutna i mysli 100 na minute, nie wiem nawet czy powinnam panikowac czy nie .... buuuuu sory musialam sie wygadc bo on nie chce gadac na ten temat na razie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 14:36

anna maria, Mega, Bozia3, samira, polarmiś, Bursztyn, iwcia77, ania.g, Mango, Simba, malgos741, Viv78, mysza1975, Bliska 77, Kate 75 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    jak najbardziej
    ma srać i wrzeszczeć głośno na cały oddział :)
    Chyba że będzie cc. Wtedy będzie spokój i bloga cisza :-)

A tak w ogóle to witam!
    Ja już po kebabie ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 14:37

Mega, EwaT, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pando moja kochana ..spokój tylko spokój ..
    Chuopy to zawsze panikują i słabi są niestety. Macie jeszcze wizyty u lekarza? Nie załamuj ię nie wszystko chyba stracone :-)
    Jak nie wyjdzie naturalnie to IV i wtedy będziesz miała upragnione bliźniaki

Panda, Pusurek, Simba, Bliska 77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda Twój chłop przeżywa to że nie może stanąć na wysokości zadania. Dla facetów problemy z płodnościa to jak skaza na honorze. Daj mu czas. Niech się chłop przegryzie sam ze swoim bólem.
    Ciekawe co Wam powiedzą. Czy jakąś suplementacja pomoże? Czy jedyne co możecie to IV?

Tule Cię mocno i życzę dużo siły <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 14:45

Reni, Panda, Bursztyn, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niech żyją tablety i smartfony hahaha

i nie edytować postów! ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 14:47

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Cuda mi wychodza, wiem ;-)
    Sama jestem w szoku jak czytam co Wam wysyłam

Mega, Reni lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nooo hmmm nie wiem bo jest mala ilosc nie w calym ejakulacie tylko w tych 10ML chyba.Jakosc jest podobno dobra, chyba jednak sie umowie do lekarza wczesniej nie wiem czy nailosc suplementacja pomaga, pewno kaza znowu badania robic za pare miesiecy, my nie bedziemy robic IVF tak juz postanowilismy, fuck zawsze pod gorke...czekam na wszsytkie wyniki i tyle bo dokladnie nic nie wiem jutro tam zadzwonie...dzieki za pocieche <3

anna maria, samira, Bursztyn, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    tak, podporke na ptaka ;)
    a dla Ciebie caly zestaw diamntowy- pierdzonek, wisior i kolczyki :)

Znaczy secik caly? Taki na gale rozdania Oskarow? ;)
    To bym chyba wolala 2 pierdzionki i wisiorek.
    Ale az tak bogato to nie bedzie, nie ma sie co ludzic. ;)

Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

i nie edytować postów! ;-)
    I kto to pisze :-P

Reni lubi tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pandzia nie badz smutna,ja sie na tym nie znam ale moze mozna jakos tej armii pomoc (witam,czy jakies specjalne tablety)

Panda lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

u mnie dzis ryba (z okropnie brzmiaca po polsku nazwa- czarniak). jamiiiii!

Czarniak jest pyszny! Tu sie go lowi prawie na patyk, tyle ich jest! Mniam. :)

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda, dacie rade. Na szczescie istnieje IVF ( chyba, ze to odpada z powodow ideologicznych, nie pamietam jak u was ), wystarczy jeden sprytny zolnierz, coby machnac dzieciaka. Sa tez suplementy przeca.

Badz dobrej mysli i nie zalamujcie sie na zapas, nikomu to nie pomoze.

Panda lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda uszy do góry, nie poddawaj sie, weź to na spokojnie, chłop to bierze bardzo do siebie, daj mu to przetrawić, na pewno znajdzie sie jakieś rozwiązanie, trzymam kciuki <3

Panda lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Cuda mi wychodza, wiem ;-)
    Sama jestem w szoku jak czytam co Wam wysyłam
    mam to samo :D

Sabina lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda- jeśli chodzi o złą jakość nasienia - to akurat ten parametr jest najlepszy, jaki może Wam się trafić...jeśli plemniki są złej jakości, to wtedy jest najtrudniej, ale jeśli chodzi o ilość - to jest to, co najłatwiej możńa podkręcić...właśnie te wszystkie suplementacje - L-karnityny i inne cuda powodują wzrost liczby plemników....
    Nie może nosić ciasnych gaci. Odpada palenie papierosów, sauna i trzymanie kompa na kolanach - nie wolno jajek przegrzewać.
    Najlepiej witaminy i pełna suplementacja plus basen często...:)
    A jak nie pomoże - to in vitro i od razu bliźniaki...:)

Mega, Panda, Reni, Sabina, samira, iwcia77, ania.g, Simba, malgos741, Viv78 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak sobie przeglądam pamiętniki
    jedna laska sama zadecydowała od kiedy będzie brała Clo - chce łykać od 3dc, żeby móc wcześniej zrobić progesteron, bo wyjeżdza.... można tak sobie przyspieszać?

i drugi pamiętnik... dziewczyna rozpacza po stracie 4 dniowej ciąży.. śmierć syna (płeć chyba w późniejszych tyg jest do zobaczenia) jest jej największą tragedią... zaszła w drugim cyklu
    więc moje drogie Panie szacun dla Nas, że jesteśmy taaaakie silne, że staramy się tyle czasu.. nie wychodzi ale nie załamujemy się

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 15:18

Sabina, Mega, samira, polarmiś, Niuta, Bursztyn, iwcia77, ania.g, Simba, malgos741, mysza1975, Bliska 77, kapturnica lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Boziu od razu mi lepiej ze ilosc mozne poprawic bo nie wiedzialam zaczekam co lekarz nam powie a miedzy czasie bede w niego ladowac co sie da...przestaje palic ma ostatnia paczke tak powiedzial i tak od jakis dwoch tygodni pali 3 dziennie, no zobaczymy, nie bede mu na razie gadac tak jak mowicie niech emocje opadna i bede podtykac specyfiki....przestraszylam sie mam nadzieje ze tylko ta ilosc jest do dupy, wiem ze potrzebny tyko jeden wiem bede wierzyc ze przyplynie....Dziekuje Wam kochane za dobre slowo bo wyc mi sie chcialo a nie chce robic dramy...sciskam WAS dobre kobiety

Sabina, Mega, Bozia3, Bursztyn, iwcia77, ania.g, Mango, Simba, malgos741, mysza1975, Bliska 77, Kate 75 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    tak sobie przeglądam pamiętniki
    jedna laska sama zadecydowała od kiedy będzie brała Clo - chce łykać od 3dc, żeby móc wcześniej zrobić progesteron, bo wyjeżdza.... można tak sobie przyspieszać?

i drugi pamiętnik... dziewczyna rozpacza po stracie 4 dniowej ciąży.. śmierć syna (płeć chyba w późniejszych tyg jest do zobaczenia) jest jej największą tragedią... zaszła w drugim cyklu
    więc moje drogie Panie szacun dla Nas, że jesteśmy taaaakie silne, że staramy się tyle czasu.. nie wychodzi ale nie załamujemy się
    Dzizass
    To wychodZi że my popieprzone a jednak najbardZiej normalne B-)

Mega, peppapig, iwcia77, Mango, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 3312 3313 3314 3315 3316 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ