35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:Jezeli facet wyraza sie w pogardliwy, zlosliwy i chamski sposob o czesciach ciala kobiety- w tym wypadku o cyckach, to brak mu kultury i szacunku.Takiego goscia powinno sie szybko sprowadzic do pionu, tekst o jajku sadzonym jest dla mnie nie do przyjecia.
-
Bozia3 wrote:chciałam tylko niewinnie przypomnieć - jak tu kobiety wyrażały się pogardliwie o facetach - porównując ich do psów na przykład...
Mega, Bozia3, Reni, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
katharinka daj spokój .. nie zawsze tem spada.. popatrz na wykresy ciążowe tam czasami spada kilka razyKATHARINKA wrote:Lucky nie dziekuje zeby nie zapeszyc ale masz :* ode mnie za to
ale nie nastawiam sie specjalnie bo potem rozczarowanie boli...jak wiecie same, od jutra tzn 7 lub 8 dzien po ovu, bede patrzec na tempke czy krotko spadnie na zagniezdzenie. kiedys sie uda. byloby fajnie jesli w maju. -
Pusurek wrote:Ciezarowki, nie macie wrazenia, ze macie w brzuchu stonoge? Ja czuje kopniecia z kazdej mozliwej strony... Kopanie rozumiem, ale w 4 kierunkach jednoczesnie?
Pusurek, peppapig, Mango lubią tę wiadomość
-
jak pogardliwie!!!!! pies to najlepszy przyjaciel człowieka!
Bozia3 wrote:chciałam tylko niewinnie przypomnieć - jak tu kobiety wyrażały się pogardliwie o facetach - porównując ich do psów na przykład...Bursztyn, Mega, polarmiś, Simba, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Ciezarowki, nie macie wrazenia, ze macie w brzuchu stonoge? Ja czuje kopniecia z kazdej mozliwej strony... Kopanie rozumiem, ale w 4 kierunkach jednoczesnie?
Tak miałam przez jakieś 3 dni, a od wczoraj się stresują, bo mała jakaś spokojna. Niby są od czasu do czasu jakieś ruchy, ale prawie niewyczuwalne. I nawet gdzieś tam ją poszturchuję, żeby trochę sprowokować. Martwię się trochę.
Ostatnio wciąż mam jazdy, czy jej nic nie jest. Do czasu tych miedniczek bałam się tylko, czy poród będzie bezpieczny. Odkąd zaczęłuy się problemy całkiem przestałam o porodzie myśleć, za to się martwię, żeby teraz jej sie nic nie stało.Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlis wrote:Tak miałam przez jakieś 3 dni, a od wczoraj się stresują, bo mała jakaś spokojna. Niby są od czasu do czasu jakieś ruchy, ale prawie niewyczuwalne. I nawet gdzieś tam ją poszturchuję, żeby trochę sprowokować. Martwię się trochę.
Ostatnio wciąż mam jazdy, czy jej nic nie jest. Do czasu tych miedniczek bałam się tylko, czy poród będzie bezpieczny. Odkąd zaczęłuy się problemy całkiem przestałam o porodzie myśleć, za to się martwię, żeby teraz jej sie nic nie stało.
Ma coraz mniej miejsca, wiec ruchow tez bedzie mniej. Najwazniejsze, zeby byly w stalych porach i pozycjach.
Zawsze mozna smignac na usg, jak bardzo sie martwisz. Albo chociaz posluchac akcji serca - to mozna w domu stetoskopem, jesli masz.Alis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:zajecia kulinarne i zupe z paczki gotujesz.. eeee, pusur...
No kurka, a jak z kurczaka i warzyw?
Ksztaltujemy umiejetnosci samodzielnosci, samoobslugi, rozumienia tekstu.
Zupka z torebki to 1 stopien wtajemniczenia to bycia masterszefem, szczegolnie jak sie ma autyzm.
Mega, paszczakin, Bursztyn, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Alis z tego co kojarzę to czasami tak jest ze dziecko jest spokojniejsze. Ale jeżeli cie to martwi to leć do lekarza i sprawdź. I nie stresuj sie bo to nie jest dobre. Zobaczysz wszystko będzie ok
Alis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:a tak to fakt .. lubię dajmenty
dajments ar forewer, czyz nie?
Ja sobie zazyczylam jakiegos dajmenta za urodzenie Adamka. Ale jeszcze nie wiem, czy w pierdzionku czy wisiorku.
Ale za zajscie w ciaze tez sie powinno dostawac, nie?Mega, Bursztyn, Reni, Simba, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny