X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Jezeli facet wyraza sie w pogardliwy, zlosliwy i chamski sposob o czesciach ciala kobiety- w tym wypadku o cyckach, to brak mu kultury i szacunku.Takiego goscia powinno sie szybko sprowadzic do pionu, tekst o jajku sadzonym jest dla mnie nie do przyjecia.
    chciałam tylko niewinnie przypomnieć - jak tu kobiety wyrażały się pogardliwie o facetach - porównując ich do psów na przykład...:)

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    chciałam tylko niewinnie przypomnieć - jak tu kobiety wyrażały się pogardliwie o facetach - porównując ich do psów na przykład...:)
    tak, ale tutaj na forum, miedzy babami i zartem, nigdy bym czegos takiego faetowi nie powiedziala ani nie kpila z tego jak wyglada

Mega, Bozia3, Reni, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciezarowki, nie macie wrazenia, ze macie w brzuchu stonoge? Ja czuje kopniecia z kazdej mozliwej strony... Kopanie rozumiem, ale w 4 kierunkach jednoczesnie?

Mega, peppapig, caffe, gosia7122, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katharinka daj spokój .. nie zawsze tem spada.. popatrz na wykresy ciążowe tam czasami spada kilka razy
    KATHARINKA wrote:
    Lucky nie dziekuje zeby nie zapeszyc ale masz :* ode mnie za to
    ale nie nastawiam sie specjalnie bo potem rozczarowanie boli...jak wiecie same, od jutra tzn 7 lub 8 dzien po ovu, bede patrzec na tempke czy krotko spadnie na zagniezdzenie. kiedys sie uda. byloby fajnie jesli w maju.

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ciezarowki, nie macie wrazenia, ze macie w brzuchu stonoge? Ja czuje kopniecia z kazdej mozliwej strony... Kopanie rozumiem, ale w 4 kierunkach jednoczesnie?
    Oj chciałabym taką stonogę...

Pusurek, peppapig, Mango lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak pogardliwie!!!!! pies to najlepszy przyjaciel człowieka!
    Bozia3 wrote:

Bursztyn, Mega, polarmiś, Simba, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    hahahaah :)
    nie da sie ukryc :)

Mega, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poza tym z tego co pamiętam rozmawiałyśmy o obrożach elektrycznych ;-)
    Reni wrote:

Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i facety czasami są przyjaciółmi człowieków ;-)

Bursztyn, Mega, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a i facety czasami są przyjaciółmi człowieków ;-)
    A czasem i przyjaciolkami! ;)

Reni, Bursztyn, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale takimi najlepszymi przyjaciolmi kobiety sa podobno diamonds... ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 11:45

Mega, Simba, moremi, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Alis Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:

Tak miałam przez jakieś 3 dni, a od wczoraj się stresują, bo mała jakaś spokojna. Niby są od czasu do czasu jakieś ruchy, ale prawie niewyczuwalne. I nawet gdzieś tam ją poszturchuję, żeby trochę sprowokować. Martwię się trochę.
    Ostatnio wciąż mam jazdy, czy jej nic nie jest. Do czasu tych miedniczek bałam się tylko, czy poród będzie bezpieczny. Odkąd zaczęłuy się problemy całkiem przestałam o porodzie myśleć, za to się martwię, żeby teraz jej sie nic nie stało.

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:

Tja, to prawda. I to takimi az po grob. ;)

Bursztyn, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała chyba wie, że o niej plotkuję, bo właśnie zaczęła się wiercić :D

paszczakin, Bursztyn, Pusurek, Mega, polarmiś, Simba, iwcia77, ania.g, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak to fakt .. lubię dajmenty :-)
    Bursztyn wrote:

Bursztyn, Pusurek, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Tak miałam przez jakieś 3 dni, a od wczoraj się stresują, bo mała jakaś spokojna. Niby są od czasu do czasu jakieś ruchy, ale prawie niewyczuwalne. I nawet gdzieś tam ją poszturchuję, żeby trochę sprowokować. Martwię się trochę.
    Ostatnio wciąż mam jazdy, czy jej nic nie jest. Do czasu tych miedniczek bałam się tylko, czy poród będzie bezpieczny. Odkąd zaczęłuy się problemy całkiem przestałam o porodzie myśleć, za to się martwię, żeby teraz jej sie nic nie stało.

Ma coraz mniej miejsca, wiec ruchow tez bedzie mniej. Najwazniejsze, zeby byly w stalych porach i pozycjach.
    Zawsze mozna smignac na usg, jak bardzo sie martwisz. Albo chociaz posluchac akcji serca - to mozna w domu stetoskopem, jesli masz.

Alis lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    zajecia kulinarne i zupe z paczki gotujesz.. eeee, pusur...

No kurka, a jak z kurczaka i warzyw?
    Ksztaltujemy umiejetnosci samodzielnosci, samoobslugi, rozumienia tekstu.
    Zupka z torebki to 1 stopien wtajemniczenia to bycia masterszefem, szczegolnie jak sie ma autyzm. :)

Mega, paszczakin, Bursztyn, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis z tego co kojarzę to czasami tak jest ze dziecko jest spokojniejsze. Ale jeżeli cie to martwi to leć do lekarza i sprawdź. I nie stresuj sie bo to nie jest dobre. Zobaczysz wszystko będzie ok <3

Alis lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a tak to fakt .. lubię dajmenty :-)

dajments ar forewer, czyz nie? ;) :D
    Ja sobie zazyczylam jakiegos dajmenta za urodzenie Adamka. Ale jeszcze nie wiem, czy w pierdzionku czy wisiorku.
    Ale za zajscie w ciaze tez sie powinno dostawac, nie? ;)

Mega, Bursztyn, Reni, Simba, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    A to nie tu bylo pisane, ze sok pomaranczowy dzizla na ruchy dziecka? Ze szklanke wypic i efekty gwarantowane.. czy to urban legend?

Wsio z cukrem dziala. Generalnie zarcie jest dobre. ;)

Mega, Alis lubią tę wiadomość

‹‹ 3309 3310 3311 3312 3313 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ