35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
losz cholercia dwa zarodki by bylo fajnie miec...na stare lata heheh
moj niby tez mowi ze male mu sie podobaja a potem dokucza ze jajka sadzone...ja sie biore za mycie okien, moze zapomne Jakis czas o bolu cycek. i jego przyczynie. oki lasencje..trzymajcie sie cieplutkoMega, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ja tego tez nigdy nie rozumialam.. dlaczego akurat ta czesc ciala ma byc duza, a nie np brzuch?
Bo z plodnoscia to zadnego zwiazku nie ma, jak widac na moim przykladzie..
Mnie jakis czas temu znajomy lekarz sprowadzil na ziemie. Zawsze mowilam, ze dzieciaki mnie lubia, nawet te bojazliwe do mnie chcetnie ida.. No i mowie mu- bo ja taka fajna jestem, ze hej, ze sie dzieci na dobrych ludziach znaja. A on mi na to, ze dzieciaki po prostu ciagna instynktownie do duzych cyckow, i tyle..
O! I tyle mojego uroku.. -
Pusurek wrote:Jestem, czuwam.
Kto chce za mnie isc do pracy? Na 2 godzinki tylko?Bo ja mam leeeeeeeenia.
Pusurek lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:to Bursztyn napisala, ze Simba nie moze latac! a ja w ciagu najblizszych tygodni lece do 4 razy (to jakbym byla w ciazy teraz) jak nie bede to w lipcu/sierpniu chce in-vitro (zdecydowalam, ze olewam 6 insemke, bo w czerwu sie nie wyrobie) i we wrzesniu bede znowu latac kilka razy.. jak bym milala czekac do przerwy w lataniu to sie chyba nie doczekam..
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Moj chlop to mi dzis wyznal skrycie, ze on to lubi takie duze, jak mam teraz, tylko zeby tak sterczaly, a nie zwisaly... Zalamka normalnie...
Ale ja mu tez zawsze mowie, ze rozmiar ma znaczenie - zapowietrza sie wtedy na sekunde i strzela malego foszka.
Co oni kurka maja z tymi duzymi cyckami, no??Mega, KATHARINKA, Pusurek, peppapig, Simba lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:napisalam zartem, myslac o mezu Iwci, ona sama z tego powodu- wybiera sie autobusem do PL z Italii
-
KATHARINKA wrote:faaaaaaaajnie tez bym poleniuchowala a mam dzsisiaj wieczorna sluzbe, od 16. jakos zleci
nie ma lekko
KATHARINKA, Alis, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
hej wszystkim
Bursztynie wspieram niezmiennie
Misiu, jak nastrój, przytulam na wszelki wypadek
czyżby była nowa ciąza??? no szok po prostu
idę nadrabiać, ale już gratuluję KatharinkoMega, Bursztyn, Bursztyn, samira, Mango, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No masakra z takimi duzymi. I zmarszczki pomiedzy mimi na starosc, i jak juz nie stercza, to co z nimi zrobic, i plecy bola... Same minusy. A zeby chlop sie mogl nimi raz na jakis czas pobawic... Pff.
Dam sie chlopu teraz nimi nacieszyc, skoncze karmic, to spompuje je znowu do miseczki lajt Bi po zabawie.
Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:jak cos kreatywnego robisz Pusur w pracy, to ja chetnie.. bo siedze zagrzebana w papierachn cyferkach i kawet mi sie nie chce dokumentow do segregatorow powkladac. jakby ktos bombe tu zdetonowal.
A wolalabym:
-gotowac;
-ogrodowac;
-odnawiac meble;
-dekorowac ciasta;
-robic zdjecia;
-fotoszopowac zdjecia;
A nawet klasc ceegly na scianie w domu (uzaleznilam sie od cegielek i robimy kolejna sciane)..
A najbardziej kreatywnym zajeciem na dzisiaj jest wycieczka do ubezpieczyciela w celu dowiedzenia sie o co chodzi w formularzu o IVF.
Bo nic z niego nie rozumiem..
-
Bursztyn wrote:nie kazdy chlop lubi duze cycki
-
paszczakin wrote:no nie byla taki doslowny, ale czytalam miedzy slowami
-
Bursztyn wrote:maz zabronil latac bo promieniowanie kosmiczne...
paszczakin, Mango, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewczyny
Dziekuje Wam jeszcze raz za cieple slowa i wsparcie, jestescie nieocenione
co do mnie to temp. dzis spadla, jak zawsze, punktualnie i niezmiennie w kazdym cyklu, wiec czekam na @.
Milego dnia
Mega, Simba, samira, malgos741, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Czesc Dziewczyny
Dziekuje Wam jeszcze raz za cieple slowa i wsparcie, jestescie nieocenione
co do mnie to temp. dzis spadla, jak zawsze, punktualnie i niezmiennie w kazdym cyklu, wiec czekam na @.
Milego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 11:10
Bursztyn lubi tę wiadomość