X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Jestem, czuwam. ;)
    Kto chce za mnie isc do pracy? Na 2 godzinki tylko? ;) Bo ja mam leeeeeeeenia.
    Ja na zakupy do castoramy, sasiadka mnie wyciaga a w planach mialam malowanie balustrad balkonowych.

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a o czym tu pisać?... :-/

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • KATHARINKA Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    losz cholercia dwa zarodki by bylo fajnie miec...na stare lata heheh
    moj niby tez mowi ze male mu sie podobaja a potem dokucza ze jajka sadzone...ja sie biore za mycie okien, moze zapomne Jakis czas o bolu cycek. i jego przyczynie. oki lasencje..trzymajcie sie cieplutko

Mega, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ja tego tez nigdy nie rozumialam.. dlaczego akurat ta czesc ciala ma byc duza, a nie np brzuch? ;) Bo z plodnoscia to zadnego zwiazku nie ma, jak widac na moim przykladzie..

Mnie jakis czas temu znajomy lekarz sprowadzil na ziemie. Zawsze mowilam, ze dzieciaki mnie lubia, nawet te bojazliwe do mnie chcetnie ida.. No i mowie mu- bo ja taka fajna jestem, ze hej, ze sie dzieci na dobrych ludziach znaja. A on mi na to, ze dzieciaki po prostu ciagna instynktownie do duzych cyckow, i tyle..
    O! I tyle mojego uroku..
    No to ci pojechał ;)

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiek jak nastój?

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Jestem, czuwam. ;)
    Kto chce za mnie isc do pracy? Na 2 godzinki tylko? ;) Bo ja mam leeeeeeeenia.
    Ja nie, ja mam dzisiaj wolne :D

Pusurek lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    to Bursztyn napisala, ze Simba nie moze latac! a ja w ciagu najblizszych tygodni lece do 4 razy (to jakbym byla w ciazy teraz) jak nie bede to w lipcu/sierpniu chce in-vitro (zdecydowalam, ze olewam 6 insemke, bo w czerwu sie nie wyrobie) i we wrzesniu bede znowu latac kilka razy.. jak bym milala czekac do przerwy w lataniu to sie chyba nie doczekam..
    napisalam zartem, myslac o mezu Iwci, ona sama z tego powodu- wybiera sie autobusem do PL z Italii :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Moj chlop to mi dzis wyznal skrycie, ze on to lubi takie duze, jak mam teraz, tylko zeby tak sterczaly, a nie zwisaly... Zalamka normalnie...
    Ale ja mu tez zawsze mowie, ze rozmiar ma znaczenie - zapowietrza sie wtedy na sekunde i strzela malego foszka. :P
    Co oni kurka maja z tymi duzymi cyckami, no??
    jeszcze powinnas dodac ze tez koniecznie musi mu sterczec...bo jak zwisa to.....

Mega, KATHARINKA, Pusurek, peppapig, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mega Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    napisalam zartem, myslac o mezu Iwci, ona sama z tego powodu- wybiera sie autobusem do PL z Italii :)
    Samolotem szybciej i wygodniej, mniej sie umęczy niż autobusem

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • KATHARINKA Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Ja nie, ja mam dzisiaj wolne :D
    faaaaaaaajnie tez bym poleniuchowala a mam dzsisiaj wieczorna sluzbe, od 16. jakos zleci

Mega lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KATHARINKA wrote:
    faaaaaaaajnie tez bym poleniuchowala a mam dzsisiaj wieczorna sluzbe, od 16. jakos zleci
    Jak cie to pocieszy jakoś to w sobotę idę do pracy na 13 godz a w niedziele na 10 :( nie ma lekko

KATHARINKA, Alis, iwcia77 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Lucky Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej wszystkim
    Bursztynie wspieram niezmiennie
    Misiu, jak nastrój, przytulam na wszelki wypadek

czyżby była nowa ciąza??? no szok po prostu
    idę nadrabiać, ale już gratuluję Katharinko

Mega, Bursztyn, Bursztyn, samira, Mango, malgos741 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No masakra z takimi duzymi. I zmarszczki pomiedzy mimi na starosc, i jak juz nie stercza, to co z nimi zrobic, i plecy bola... Same minusy. A zeby chlop sie mogl nimi raz na jakis czas pobawic... Pff.
    Dam sie chlopu teraz nimi nacieszyc, skoncze karmic, to spompuje je znowu do miseczki lajt B ;) i po zabawie. ;)
    nie kazdy chlop lubi duze cycki

Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mega Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    jak cos kreatywnego robisz Pusur w pracy, to ja chetnie.. bo siedze zagrzebana w papierachn cyferkach i kawet mi sie nie chce dokumentow do segregatorow powkladac. jakby ktos bombe tu zdetonowal.

A wolalabym:
    -gotowac;
    -ogrodowac;
    -odnawiac meble;
    -dekorowac ciasta;
    -robic zdjecia;
    -fotoszopowac zdjecia;

A nawet klasc ceegly na scianie w domu (uzaleznilam sie od cegielek i robimy kolejna sciane)..

A najbardziej kreatywnym zajeciem na dzisiaj jest wycieczka do ubezpieczyciela w celu dowiedzenia sie o co chodzi w formularzu o IVF ;).
    Bo nic z niego nie rozumiem..
    No no to mnie zaskoczyłaś. A na drutach tez robisz? ;)

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Samolotem szybciej i wygodniej, mniej sie umęczy niż autobusem
    maz zabronil latac bo promieniowanie kosmiczne...

Mega, paszczakin, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mega Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    nie kazdy chlop lubi duze cycki
    No właśnie! Mój twierdzi ze nie lubi dużych... Chyba ze to tylko tak zeby mi nastrój poprawić... Eeeee nie... Chyba...

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no nie byla taki doslowny, ale czytalam miedzy slowami ;)
    Oj, a w czytaniu miedzy słowami jesteśmy mistrzyniami ;)

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    maz zabronil latac bo promieniowanie kosmiczne...
    Aaaaa to co innego.... Promieniowanie kosmiczne jest baaaaaardzo szkodliwe ;)

paszczakin, Mango, iwcia77 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczyny

Dziekuje Wam jeszcze raz za cieple slowa i wsparcie, jestescie nieocenione <3
    co do mnie to temp. dzis spadla, jak zawsze, punktualnie i niezmiennie w kazdym cyklu, wiec czekam na @.
    Milego dnia

Mega, Simba, samira, malgos741, Bliska 77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mega Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Czesc Dziewczyny

Dziekuje Wam jeszcze raz za cieple slowa i wsparcie, jestescie nieocenione <3
    co do mnie to temp. dzis spadla, jak zawsze, punktualnie i niezmiennie w kazdym cyklu, wiec czekam na @.
    Milego dnia
    Jeszcze raz mocno przytulam, bądź dobrej myśli, trzymaj sie <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 11:10

Bursztyn lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 3307 3308 3309 3310 3311 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ