35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:mój deklaruje teraz pomoc przy braciszku..chodzi, całuje mój brzuch i gada do małego...pewnie po urodzeniu mu szybko minie, ale na razie...:"trwaj chwilo"
iwcia77, Pusurek, Mango, Bursztyn, Bozia3, samira, Mega, polarmiś lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:jasne, w takiej samej ciazy jak miesiac temu
serio, naprawde nie czuje sie w ciazy, czuje sie tak jak zawsze, zadnych objawow, dolegliwosci, znakow
no to tylko wodka mi zostala
Korzystaj z możliwości picia, bo po raz kolejny dochodzę do wniosku ze życie bez procentów jest przereklamowaneiwcia77, Mango, Bursztyn, Bozia3, Mega, Lavendula, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygosia7122 wrote:macie szczęście dziewczyny moja córka lat 16 nie pyta mnie o nic ,nie zna nawet terminu porodu jak by moja ciąza nie istniała ,bardzo jest mi przykro z tego powodu.Syn o niebo lepiej zawsze mnie pyta jak się czuje był nawet ze mną po ciuszki i stale pyta kiedy się urodzi.
iwcia77, Bozia3, gosia7122, samira, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Corka pewnie ma focha, ze matka na starosc robi jaja i dzieciaka sobie machnela. I wstyd pewnie. Teraz nic nie poradzisz, moze cos w niej drgnie, jak sie male urodzi.
gosia7122, Pusurek, samira, Mega lubią tę wiadomość
-
Będzie dobrze
A może i jeszcze lepiej
Ja za to martwię się czy mnie z forum nie wyrzucą, bo nie zdążyłam przed 40-tkąA tu jakiś spisek ...
iwcia77 wrote:moze Gdansk przyleci do mnie, nie no bez przesady cos wymysle
iwcia77, moremi, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Pusurek wrote:Corka pewnie ma focha, ze matka na starosc robi jaja i dzieciaka sobie machnela. I wstyd pewnie. Teraz nic nie poradzisz, moze cos w niej drgnie, jak sie male urodzi.
Bozia3, Pusurek, samira, polarmiś lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:Będzie dobrze
A może i jeszcze lepiej
Ja za to martwię się czy mnie z forum nie wyrzucą, bo nie zdążyłam przed 40-tkąA tu jakiś spisek ...
wiec nie moga Cie stamtad wyrzucic- bo Cie tam nie ma
ewentualnie, jesli nie pojdziesz wkoncu do lekarza to mozesz wyleciec karnie z tegoSimba, Sabina, moremi, samira, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:ale przeciez to jest osobny watek, niepopularny, nikt tam nie przesiaduje z "naszych", za wyjatkiem Peppy
ewentualnie, jesli nie pojdziesz wkoncu do lekarza to mozesz wyleciec karnie z tego))))) Tak dla bezpieczeństwa
A z tego nie dam się wyrzucić
Dziś przeczytałam tu, że na invitro mam jeszcze kilka lat
, więc luzik - zdążę się pozbierać
Pusurek, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Bursztyn wrote:ale przeciez to jest osobny watek, niepopularny, nikt tam nie przesiaduje z "naszych", za wyjatkiem Peppy
ewentualnie, jesli nie pojdziesz wkoncu do lekarza to mozesz wyleciec karnie z tegoSimba, Bursztyn, moremi, Mega lubią tę wiadomość