35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
a jeśli juz dziś tak kulinarnie - to opowiem na jaki wzięło mnie obiad - typowo wiosenno-polski. Barszczyk botwinkowy. Na drugie młode drobniutkie ziemniaczki - orzeszki podpieczone z masłem i koperkiem, do tego młoda kapusta uduszona ze śmietaną, koperkiem i masłem i mielone
na kolację pewnie zjem jajka...
iwcia77, Bursztyn, Lavendula, Pusurek, Mega, samira, malgos741, polarmiś, mysza1975, anna maria lubią tę wiadomość
-
dobra Bozia! gdzie mieszkasz ? juz jade !Bozia3 wrote:a jeśli juz dziś tak kulinarnie - to opowiem na jaki wzięło mnie obiad - typowo wiosenno-polski. Barszczyk botwinkowy. Na drugie młode drobniutkie ziemniaczki - orzeszki podpieczone z masłem i koperkiem, do tego młoda kapusta uduszona ze śmietaną, koperkiem i masłem i mielone
Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:a jeśli juz dziś tak kulinarnie - to opowiem na jaki wzięło mnie obiad - typowo wiosenno-polski. Barszczyk botwinkowy. Na drugie młode drobniutkie ziemniaczki - orzeszki podpieczone z masłem i koperkiem, do tego młoda kapusta uduszona ze śmietaną, koperkiem i masłem i mielone
iwcia77, Bozia3, Simba, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie, jeszcze nie wie
ale on do mamusi nie chce wracac
, jak mnie wkurwi to pojade autokarem Gran Turismo do polski na 9 miechow
Bursztyn wrote:Iwcia, to moze niech on sie do mamusi wyprowadzi na 9 miesiecy bo Cie zajezdzi takim gadaniem
a propos- mamma sua juz wie?Bozia3, Pusurek, Mega, samira, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Werboten:
1 farby z amoniakiem
2 lakiery do paznokci
3 latanie samolotem
4 wdychanie srodkow czystosci typu domestos
...moje dziecko bedzie nerwowe jak nic
chyba nie dasz sie tak ubezwlasnowolnic?iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:nie, jeszcze nie wie
ale on do mamusi nie chce wracac
, jak mnie wkurwi to pojade autokarem Gran Turismo do polski na 9 miechow
iwcia77, Mega, samira, moremi lubią tę wiadomość