35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzien dobry!
Ja mam dzis akcje wykopywania posadzonych 2 tygodnie temu malin i wiezienie i do reklamacji. 2 krzaczki dostaly czarnych plam na lisciach i zaczely schnac. Dzwonie wiec do ogrodniczego, gdzie je kupilam, a mila pani mowi, ze jesli jestem niezadowolona z produktu, to dostane nowe.
Doswiadczylam juz gwarancji na kwiaty ciete, teraz na ogrodowe. Czy ja mi sie nie spodoba dziecko, to tez bedzie na nie gwarancja?
nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, EwaT, Bozia3, Reni, Bliska 77, iwcia77, Mega, Kate 75, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Dzien dobry!
Ja mam dzis akcje wykopywania posadzonych 2 tygodnie temu malin i wiezienie i do reklamacji. 2 krzaczki dostaly czarnych plam na lisciach i zaczely schnac. Dzwonie wiec do ogrodniczego, gdzie je kupilam, a mila pani mowi, ze jesli jestem niezadowolona z produktu, to dostane nowe.
Doswiadczylam juz gwarancji na kwiaty ciete, teraz na ogrodowe. Czy ja mi sie nie spodoba dziecko, to tez bedzie na nie gwarancja?

no w tej sytuacji obawiam się ze gwarancja nie obowiązuje ,ewentualnie napiszesz ogłoszenie "oddam małe wrzeszczące coś w dobre ręce "
nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:hehe Pusur, aj Ci juz mowilam, ze jak nie chcesz to ja Adama biore. Bo u mnie tez ma byc Adas.
Moja kumpela tez doswiadczyla takiesj gwarancji ostatnio- byla u ogrodnika i poskarzyla sie, ze roze kupione 2 lata temu nie kwitna- on na to, ze jak w przyszlym roku znowu nic, to dostanie nowe
Wiem, ze stoisz w kolejce po Adamka. Ale przeciez juz jestes w ciazy! Po cholere Ci tyle dzieci na raz, ja sie pytam?
A te zagramaniczne gwarancje na wszystko co mozliwe, to ja po prostu uwielbiam.
iwcia77, Mega, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:no w tej sytuacji obawiam się ze gwarancja nie obowiązuje ,ewentualnie napiszesz ogłoszenie "oddam małe wrzeszczące coś w dobre ręce "

Male wrzeszczace z siusiakiem. Jak widac niektorzy preferuja chlopcow!
nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:ja mam indesita od 7 lat i jestem w glebokim szoku, ze przy wodzie tak zakamienionej, ze prawie bialej ona nadal zyje..
a w ogole ostatnio zamontowali nam ten wyczekiwany filtr- jest bosko. W koncu mi sie kozuchy na herbatach nie robia!
a nie polecam BEKO ,,nie miałam ale opinie są ze to najgorszy szmelc na rynku
ja mam takie wymienne filtry z dzbankiem ,kiedyś jak byłam młodsza ,mieszkałam z rodzicami to mieliśmy taki przymocowany do kranu i stwierdzam ze jest różnica w smaku tej wody a my mamy chlorowaną w kranach
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja bym chciała małe spokojne tylko czasami wrzeszczące coś płci żeńskiejPusurek wrote:Male wrzeszczace z siusiakiem. Jak widac niektorzy preferuja chlopcow!

ale ja se mogę chcieć ,ja sobie natura sobie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 08:31
nick nieaktualny, KATHARINKA, Mega, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
no widzisz i już po wszystkim....strach ma wielkie oczy...teraz sobie odpocznij do końca cyklu, a potem działania od nowapyska_ta wrote:No to spoznione gratulacje i dziekuje za odpowiedz. Ja zabieg mialam wczoraj w 23dc. Dzis termin @ , a nie ma, tylko sikam na niebiesko po plynie do HSG. Nic , poczekam i w nowym cyklu sie postaram.
Acha: wszystko w srodku ok- drozne i czyste.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:
ja mam takie wymienne filtry z dzbankiem ,kiedyś jak byłam młodsza ,mieszkałam z rodzicami to mieliśmy taki przymocowany do kranu i stwierdzam ze jest różnica w smaku tej wody a my mamy chlorowaną w kranach
W No pije sie wode prosto z kranu, jest taka czysta. Daje sie ja tez niemowlakom, nikt tu wody przed spozyciem nie gotuje ani nie filtruje.
Woda w butelkach nie ma tu w sklepach racji bytu, chyba, ze jedziesz pod namiot bez dostepu do wody.
Zalamuja mnie zawsze w Pl te walajace sie wszedzie plastikowe butelki po mineralce...
nick nieaktualny, Mega, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:przytyłam 10 kg - nie pamiętam jak to idzie potem...czy taośnie waga od 8 miesiąca już hamuje, czy rośnie do końca?
A co wolalabys uslyszec?
Ona niestety chyba jeszcze rosnie, bo dziecko nabiera tluszczyku... Jeszcze ze 3 kg wpadnie...
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
ja też piję wodę z kranu i moje dziecko również...zależy w jakich miejscach w PL - woda jest różna...u nas jest ok - a już w Wieliczce 10 km dalej jest podobno syf - bo z innego ujścia...Pusurek wrote:W No pije sie wode prosto z kranu, jest taka czysta. Daje sie ja tez niemowlakom, nikt tu wody przed spozyciem nie gotuje ani nie filtruje.
Woda w butelkach nie ma tu w sklepach racji bytu, chyba, ze jedziesz pod namiot bez dostepu do wody.
Zalamuja mnie zawsze w Pl te walajace sie wszedzie plastikowe butelki po mineralce...
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
pusurku..za 3 kg to ja bym CIę wycałowała..Pusurek wrote:A co wolalabys uslyszec?
Ona niestety chyba jeszcze rosnie, bo dziecko nabiera tluszczyku... Jeszcze ze 3 kg wpadnie...
ja się boję kolejnych 10 
Rozumiem, że Ty i Aga macie jakieś 4-5 do przodu?
nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:ale po co CI dwóch Adamków?

Aaaa, przypomnial mi sie dowcip!
Wprowadzila sie do kamienicy kobieta z 12 synkow w roznym wieku. Kiedy wolala ich na obiad, wychylala sie przez okno i krzyczala: Ryyyyysiek! Do domu!
I biegli wszyscy. Tak samo bylo przy kazdej innej okazji.
Ktoregos razu zaciekawiony sasiad pyta:
- No ale jak chce pani zawolac ktoregos konkretnego, to jak pani wola?
- A nie! Wtedy to wolam po nazwisku!

Bozia3, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, ania.g, Reni, iwcia77, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
widzę, że Ty jak Bursztyn....tylko Natanki się liczą...ja nie wiem co WY chcecie od słodkich, małych dziewczynek ..paszczakin wrote:no co, raz zawolam i obydowje przyleca! jak potem bede miec corke, to tez bedzie Adam.. ergonomicznie..
nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Aaaa, przypomnial mi sie dowcip!

Wprowadzila sie do kamienicy kobieta z 12 synkow w roznym wieku. Kiedy wolala ich na obiad, wychylala sie przez okno i krzyczala: Ryyyyysiek! Do domu!
I biegli wszyscy. Tak samo bylo przy kazdej innej okazji.
Ktoregos razu zaciekawiony sasiad pyta:
- No ale jak chce pani zawolac ktoregos konkretnego, to jak pani wola?
- A nie! Wtedy to wolam po nazwisku!

Smiac sie nie moge, bo szwy puszcza!
nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:pusurku..za 3 kg to ja bym CIę wycałowała..
ja się boję kolejnych 10 
Rozumiem, że Ty i Aga macie jakieś 4-5 do przodu?
Ja mam 5,5 kg , w dupe jeza, no!
Ale od 2 tyg na bezcukrzu waga prawie ani drgnie, a brzucho rosnie, znaczy we wlasciwe czesci ciala idzie.
Przytyc kolejne 10 w 3 miechy to bys sie chyba musiala mocno starac, co?
Zrobi sie cieplo, jesc sie nie bedzie chcialo, bedziemy tylko pily i sikaly, wiec dychy sie raczej nie boj!
Bozia3, Mega, nick nieaktualny, gosia7122 lubią tę wiadomość

invicta Gdańska