X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś

dobry ranek staraczki
    u mnie lody waniliowe na sniadanie :)

samira, malgos741, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry!
    Ja mam dzis akcje wykopywania posadzonych 2 tygodnie temu malin i wiezienie i do reklamacji. 2 krzaczki dostaly czarnych plam na lisciach i zaczely schnac. Dzwonie wiec do ogrodniczego, gdzie je kupilam, a mila pani mowi, ze jesli jestem niezadowolona z produktu, to dostane nowe. :D
    Doswiadczylam juz gwarancji na kwiaty ciete, teraz na ogrodowe. Czy ja mi sie nie spodoba dziecko, to tez bedzie na nie gwarancja? ;) :D

pyska_ta, samira, malgos741, EwaT, Bozia3, Reni, Bliska 77, iwcia77, Mega, Kate 75, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek :)

samira, Sabina lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2014, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dzien dobry!
    Ja mam dzis akcje wykopywania posadzonych 2 tygodnie temu malin i wiezienie i do reklamacji. 2 krzaczki dostaly czarnych plam na lisciach i zaczely schnac. Dzwonie wiec do ogrodniczego, gdzie je kupilam, a mila pani mowi, ze jesli jestem niezadowolona z produktu, to dostane nowe. :D
    Doswiadczylam juz gwarancji na kwiaty ciete, teraz na ogrodowe. Czy ja mi sie nie spodoba dziecko, to tez bedzie na nie gwarancja? ;) :D

no w tej sytuacji obawiam się ze gwarancja nie obowiązuje ,ewentualnie napiszesz ogłoszenie "oddam małe wrzeszczące coś w dobre ręce " ;)

Pusurek, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha mówiłam ,już Pasurku masz jedna chętna :)

Pusurek, Mega, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    hehe Pusur, aj Ci juz mowilam, ze jak nie chcesz to ja Adama biore. Bo u mnie tez ma byc Adas.
    Moja kumpela tez doswiadczyla takiesj gwarancji ostatnio- byla u ogrodnika i poskarzyla sie, ze roze kupione 2 lata temu nie kwitna- on na to, ze jak w przyszlym roku znowu nic, to dostanie nowe 8)

Wiem, ze stoisz w kolejce po Adamka. Ale przeciez juz jestes w ciazy! Po cholere Ci tyle dzieci na raz, ja sie pytam? ;)
    A te zagramaniczne gwarancje na wszystko co mozliwe, to ja po prostu uwielbiam. :)

iwcia77, Mega, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    no w tej sytuacji obawiam się ze gwarancja nie obowiązuje ,ewentualnie napiszesz ogłoszenie "oddam małe wrzeszczące coś w dobre ręce " ;)

Male wrzeszczace z siusiakiem. Jak widac niektorzy preferuja chlopcow! ;) :P

samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ja mam indesita od 7 lat i jestem w glebokim szoku, ze przy wodzie tak zakamienionej, ze prawie bialej ona nadal zyje..

a w ogole ostatnio zamontowali nam ten wyczekiwany filtr- jest bosko. W koncu mi sie kozuchy na herbatach nie robia!

a nie polecam BEKO ,,nie miałam ale opinie są ze to najgorszy szmelc na rynku

ja mam takie wymienne filtry z dzbankiem ,kiedyś jak byłam młodsza ,mieszkałam z rodzicami to mieliśmy taki przymocowany do kranu i stwierdzam ze jest różnica w smaku tej wody a my mamy chlorowaną w kranach

Andzia33 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Male wrzeszczace z siusiakiem. Jak widac niektorzy preferuja chlopcow! ;) :P
    ja bym chciała małe spokojne tylko czasami wrzeszczące coś płci żeńskiej :P

ale ja se mogę chcieć ,ja sobie natura sobie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 08:31

Pusurek, KATHARINKA, Mega, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pyska_ta wrote:
    No to spoznione gratulacje i dziekuje za odpowiedz. Ja zabieg mialam wczoraj w 23dc. Dzis termin @ , a nie ma, tylko sikam na niebiesko po plynie do HSG. Nic , poczekam i w nowym cyklu sie postaram.
    Acha: wszystko w srodku ok- drozne i czyste.
    no widzisz i już po wszystkim....strach ma wielkie oczy...teraz sobie odpocznij do końca cyklu, a potem działania od nowa :)

pyska_ta, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przytyłam 10 kg - nie pamiętam jak to idzie potem...czy taośnie waga od 8 miesiąca już hamuje, czy rośnie do końca?

Mega, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:

ja mam takie wymienne filtry z dzbankiem ,kiedyś jak byłam młodsza ,mieszkałam z rodzicami to mieliśmy taki przymocowany do kranu i stwierdzam ze jest różnica w smaku tej wody a my mamy chlorowaną w kranach

W No pije sie wode prosto z kranu, jest taka czysta. Daje sie ja tez niemowlakom, nikt tu wody przed spozyciem nie gotuje ani nie filtruje.
    Woda w butelkach nie ma tu w sklepach racji bytu, chyba, ze jedziesz pod namiot bez dostepu do wody.
    Zalamuja mnie zawsze w Pl te walajace sie wszedzie plastikowe butelki po mineralce...

samira, Mega, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    nie na raz, tylko z dwoch kolejnych rocznikow.. idealnie..
    ale po co CI dwóch Adamków? :)

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    przytyłam 10 kg - nie pamiętam jak to idzie potem...czy taośnie waga od 8 miesiąca już hamuje, czy rośnie do końca?

A co wolalabys uslyszec? ;) Ona niestety chyba jeszcze rosnie, bo dziecko nabiera tluszczyku... Jeszcze ze 3 kg wpadnie...

Andzia33 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    W No pije sie wode prosto z kranu, jest taka czysta. Daje sie ja tez niemowlakom, nikt tu wody przed spozyciem nie gotuje ani nie filtruje.
    Woda w butelkach nie ma tu w sklepach racji bytu, chyba, ze jedziesz pod namiot bez dostepu do wody.
    Zalamuja mnie zawsze w Pl te walajace sie wszedzie plastikowe butelki po mineralce...
    ja też piję wodę z kranu i moje dziecko również...zależy w jakich miejscach w PL - woda jest różna...u nas jest ok - a już w Wieliczce 10 km dalej jest podobno syf - bo z innego ujścia...

Pusurek lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A co wolalabys uslyszec? ;) Ona niestety chyba jeszcze rosnie, bo dziecko nabiera tluszczyku... Jeszcze ze 3 kg wpadnie...
    pusurku..za 3 kg to ja bym CIę wycałowała..:) ja się boję kolejnych 10 :)

Rozumiem, że Ty i Aga macie jakieś 4-5 do przodu? :)

Pusurek, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ale po co CI dwóch Adamków? :)

Aaaa, przypomnial mi sie dowcip! :D

Wprowadzila sie do kamienicy kobieta z 12 synkow w roznym wieku. Kiedy wolala ich na obiad, wychylala sie przez okno i krzyczala: Ryyyyysiek! Do domu!
    I biegli wszyscy. Tak samo bylo przy kazdej innej okazji.
    Ktoregos razu zaciekawiony sasiad pyta:
    - No ale jak chce pani zawolac ktoregos konkretnego, to jak pani wola?
    - A nie! Wtedy to wolam po nazwisku! :)

:D

Bozia3, pyska_ta, malgos741, samira, ania.g, Reni, iwcia77, polarmiś, Mega, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no co, raz zawolam i obydowje przyleca! jak potem bede miec corke, to tez bedzie Adam.. ergonomicznie..
    widzę, że Ty jak Bursztyn....tylko Natanki się liczą...ja nie wiem co WY chcecie od słodkich, małych dziewczynek ..:)

samira, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Aaaa, przypomnial mi sie dowcip! :D

Wprowadzila sie do kamienicy kobieta z 12 synkow w roznym wieku. Kiedy wolala ich na obiad, wychylala sie przez okno i krzyczala: Ryyyyysiek! Do domu!
    I biegli wszyscy. Tak samo bylo przy kazdej innej okazji.
    Ktoregos razu zaciekawiony sasiad pyta:
    - No ale jak chce pani zawolac ktoregos konkretnego, to jak pani wola?
    - A nie! Wtedy to wolam po nazwisku! :)

:D
    :-D Smiac sie nie moge, bo szwy puszcza! :-D

Pusurek, iwcia77, polarmiś, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    pusurku..za 3 kg to ja bym CIę wycałowała..:) ja się boję kolejnych 10 :)

Rozumiem, że Ty i Aga macie jakieś 4-5 do przodu? :)

Ja mam 5,5 kg , w dupe jeza, no! :/
    Ale od 2 tyg na bezcukrzu waga prawie ani drgnie, a brzucho rosnie, znaczy we wlasciwe czesci ciala idzie. :)
    Przytyc kolejne 10 w 3 miechy to bys sie chyba musiala mocno starac, co?
    Zrobi sie cieplo, jesc sie nie bedzie chcialo, bedziemy tylko pily i sikaly, wiec dychy sie raczej nie boj! :)

Bozia3, Mega, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość

‹‹ 3322 3323 3324 3325 3326 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ