35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Ale tak to wlasnie z alergiami jest. Jesz cale zycie np. orzeszki i jest git, a ktoregos razu po nich puchniesz. I koniec, bo organizm wymyslil sobie, ze to alergen jest i tak juz na nie bedzie reagowal.
-
witajcie,
po pierwsze Bursztyn, zdrowia dla Mamy, wspieram Was
nie było mnie prawie dwa dni bo wzięłam się w końcu za pranie, prasowanie układanie itp ciuszków dla dzieciątka, dziś robię sobie od tych zajęć wolne, zaraz spadam na taras poczytać ksiazkę. na dworze cholernie gorąco, ja upałów nie znoszę, muszę jakoś przetrwaćw domku mam chłodek jest 20 stopni i to jest fantastyczne, a taras zacieniony.
Piszecie o wadze, dziś zaczęłam 33 tydzień i mam ok 7 kg na plusie i muszę się bardzo pilnować, nie wiem jak to będzie bo nie mogę przekroczyć 9-10kg
dzidziol coraz intensywniej daje się we znaki, no i strasznie zaczyna mnie ciągnąć w pachwinach. z córką miałam termin na początek maja, urodziłam w połowie kwietnia a z rozwarciem 2cm i skierowaniem na patologię do CZMP chodziłam od drugiej połowy marca, teraz idę do gin 2 czerwca, jestem ciekawa jak sprawy maja się tym razem
Miłego dnia
Pusurek, malgos741, ania.g, iwcia77, Bursztyn, samira, Simba, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ale tak to wlasnie z alergiami jest. Jesz cale zycie np. orzeszki i jest git, a ktoregos razu po nich puchniesz. I koniec, bo organizm wymyslil sobie, ze to alergen jest i tak juz na nie bedzie reagowal.
A pylki to jeden z najsilniejszych istniejacych alergenow.
Ale pomysl, ze bez miodu i pszczelich mleczek da sie zyc. Gorzej bys miala z nietolerancja glutenu czy laktozy.Pusurek, Bliska 77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:eeej, no przylazlam dopiero po nowym roku, jak rocznikowo mialam 35 i sie przyznalam. i powiedzialyscie, ze moge!
6 stycznia, 12:31 pierwszy post
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-po-35-roku-zycia/35,9,2114.html
Usprawiedliwiona!
Ale niesmak pozostal...ze Ty taka mloda jeszcze.Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witojcie dziolchy
jestem w ciazy a objawow brak...troszke cycki twardzsze sie zrobily...hm
niestety z mezem mamy preferencje jesli chodzi o plec- chcielibysmy dziewczynke , wiec znajac prawo Murphiego , ktore w moim przypadku sie sparawdza to bedzie chlopak...no ale wezme co daja oby bylo zdroweBliska 77, Pusurek, pyska_ta, paszczakin, samira, Simba, Mega, Bozia3, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Caffe, tak w ogóle to wiedzę, ze już jesteś na finiszu, córkę urodziłam w pierwszym dniu 38 tygodnia, czyli ciąża miała równiutko 37 tygodni
Po Caffe jest chyba Ewa, no dziewczyny ale ten czas leci, ja pierniczę
iwcia77, caffe, samira, Bozia3, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurde, co znowu dzis na obiad??
Chyba krupnik zrobie. Jak przywale duzo ziemniakow i kaszy, to sie chociaz dziecko naje.Jak znam zycie, to zje ze 3 talerze, poprawi miseczka platkow sniadaniowych z mlekiem i na 1,5 godziny mam spokoj. Bo potem to znowu wraca i przetrzepuje lodowke...
Wasze dzieci tez tak jedza? To jest jakas porazka, ile taki chudy patyczak moze wciagnac i wiecznie glodny... jak pisklak jakis...Bliska 77, samira, Simba, Mega, ania.g, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:witojcie dziolchy
jestem w ciazy a objawow brak...troszke cycki twardzsze sie zrobily...hm
niestety z mezem mamy preferencje jesli chodzi o plec- chcielibysmy dziewczynke , wiec znajac prawo Murphiego , ktore w moim przypadku sie sparawdza to bedzie chlopak...no ale wezme co daja oby bylo zdroweiwcia77, samira, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:Caffe, tak w ogóle to wiedzę, ze już jesteś na finiszu, córkę urodziłam w pierwszym dniu 38 tygodnia, czyli ciąża miała równiutko 37 tygodni
Po Caffe jest chyba Ewa, no dziewczyny ale ten czas leci, ja pierniczę
A kto po caffe? Ty Aga?
Trzeba by jakas liste zrobic, czy co?
Potem chyba Alis i Anna Maria, nastepnie ja, Bozia, mysza?
Ogarnia to ktos?
Watek nowy moze trzeba zalozyc: 35+ porodypaszczakin, iwcia77, samira, Bozia3, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Kurde, co znowu dzis na obiad??
Chyba krupnik zrobie. Jak przywale duzo ziemniakow i kaszy, to sie chociaz dziecko naje.Jak znam zycie, to zje ze 3 talerze, poprawi miseczka platkow sniadaniowych z mlekiem i na 1,5 godziny mam spokoj. Bo potem to znowu wraca i przetrzepuje lodowke...
Wasze dzieci tez tak jedza? To jest jakas porazka, ile taki chudy patyczak moze wciagnac i wiecznie glodny... jak pisklak jakis...
ostatnio w ogóle coś mało chce mi sie jesc, z obiadu to zjadam tylko mięso jak dam radę i surówkęPusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
foken, to ja latam po domu w legginsach i bez cyckonosza (jak dobrze..) i wpierdzielam sloik nutelli a najlepsze ze mnie wzielo na orzeszki pini,kiedys po cos tam kupilam a teraz uprazylam na patelni i zjadlam jeszcze gorace ( a to nie moja bajka raczej) <
iwcia77, samira, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 10:08
pyska_ta, KATHARINKA, iwcia77, samira, Simba, Mega, Bozia3, ania.g, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny