35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:widzę, że Ty jak Bursztyn....tylko Natanki się liczą...ja nie wiem co WY chcecie od słodkich, małych dziewczynek ..
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Buuu, ja chce dziewczynke!
Pomyślałabym o dziewczynce, ale..43 lata robi swoje, no i pewności znów żadnej....malgos741, Pusurek, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:W No pije sie wode prosto z kranu, jest taka czysta. Daje sie ja tez niemowlakom, nikt tu wody przed spozyciem nie gotuje ani nie filtruje.
Woda w butelkach nie ma tu w sklepach racji bytu, chyba, ze jedziesz pod namiot bez dostepu do wody.
Zalamuja mnie zawsze w Pl te walajace sie wszedzie plastikowe butelki po mineralce...
kurcze fajnie ze tak można się wody z kramu napićPusurek lubi tę wiadomość
-
ja też wolałabym dziewczynkę
samira, Pusurek, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bozia3 wrote:przytyłam 10 kg - nie pamiętam jak to idzie potem...czy taośnie waga od 8 miesiąca już hamuje, czy rośnie do końca?
Bliska 77, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:ja też wolałabym dziewczynkę
ania.g, polarmiś, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Najbardziej to waga rośnie własnie w okol. 8 m-ca bo dziecko przybiera na siebie
caffe - chociaż Ty mnie pociesz i napisz, że przytyłaś około 20kg..iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:ja mam tak - podobają mi się małe dziewczynki - fajnie je ubierać itp...ale w wieku od lat 13 do 18 są tak przygłupiaste, że wtedy wolę chłopaków - są prości, mniej histeryczni i jacyś normalniejsi - tak mi się wydaje..
Ale ja i tak lubie moja prace, jakby co!samira, KATHARINKA, malgos741, polarmiś, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:no to pięknie..mnie już tak ciągną więzadła, że szok...
caffe - chociaż Ty mnie pociesz i napisz, że przytyłaś około 20kg..
Nie wiem jaką dokładnie miałam wagę wyjściową, ale przytyłam tak 15-17 kgBozia3, Pusurek, Bliska 77, Reni, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Ty już masz chociaż jedną...a ja teraz drugi chłopiec...same jaja będę mieć w domu i ja jedna między nimi...
Pomyślałabym o dziewczynce, ale..43 lata robi swoje, no i pewności znów żadnej....
Fakt, zycie z jajami to nie przelewki!
A ja jeszcze nie urodzilam, a juz zaczelam lapac schize, ze zajde zaraz po porodzie w kolejna ciaze...
Szanse sa praktycznie zerowe, bo przy tak wysokiej prolaktynie jaka bede miala, to bylby cud natury... Ale co glupiego we lbie siedzi, to siedzi...
Ja sie cale zycie balam, ze zajde w ciaze w nieodpowiednim czasie albo z niewlasciwym facetem... Co najmniej jakbym jakas wiatropylna byla.
pyska_ta, samira, Mega, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Ja sie cale zycie balam, ze zajde w ciaze w nieodpowiednim czasie albo z niewlasciwym facetem... Co najmniej jakbym jakas wiatropylna byla.
Pusurek, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:ja mam tak - podobają mi się małe dziewczynki - fajnie je ubierać itp...ale w wieku od lat 13 do 18 są tak przygłupiaste, że wtedy wolę chłopaków - są prości, mniej histeryczni i jacyś normalniejsi - tak mi się wydaje..
Oj, to prawda, nastoletnie dziewczynki to jest kaliber. Chociaz jak porownuje moja corke a jej kolezanki z Polski, z ktorymi chodzila do 1 klasy i ktore mieszkaja na naszym osiedlu w Pl, to mysle sobie, ze moja to aniol. Bardzo dobrze sie uczy, sportuje sie, ksiazki czyta. No pysknie czasem i jakby mogla, to by nic nie robila, ale tamte z Polski to masakra jakas... Ciuchy, kosmetyki, chlopaki, siedzenie po marketach, to sa jedyne zainteresowania. A maja po 13 lat! Z co 3 to galerianka wyrosnie...Bliska 77, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Pusurku, 5 kg w 27 tyg ciąży to nie jest dużo. Mi waga nie rosła a teraz nagle mam 5 kg na plusie a to dopiero początek 19 tyg. Nie jem słodyczy ani w ogóle cukru, zero tłustych rzeczy. W zasadzie to warzywa, owoce i nabiał bo mam wstręt do mięsa. No to skąd te 5 kg?
Córka ma się lepiej, opuchlizna prawie zeszła. Nadal dziwi mnie to mleczko, bo miód i pyłek kwiatowy jej nie uczula więc o co chodzi? W każdym razie eksperymentów nie będę na niej robić.
Samiec dziś po robocie jedzie na ryby z kolegami z pracy. Jutro o 5 rano wypływają w morze. Jeszcze jestem taka dobra żona że mu przypomniałam o zabraniu wódkiNiech jedzie bo potem do porodu to się nigdzie dalej nie ruszy
Już zaplanowałam babski wieczór z mamą i córkami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 09:13
Pusurek, malgos741, samira, Bliska 77, Bozia3 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyPusurek wrote:Oj, to prawda, nastoletnie dziewczynki to jest kaliber.
polarmiś lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja mam tak - podobają mi się małe dziewczynki - fajnie je ubierać itp...ale w wieku od lat 13 do 18 są tak przygłupiaste, że wtedy wolę chłopaków - są prości, mniej histeryczni i jacyś normalniejsi - tak mi się wydaje..
pyska_ta, samira, iwcia77, Simba, Bozia3 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyania.g wrote:Dzień dobry
Pusurku, 5 kg w 27 tyg ciąży to nie jest dużo. Mi waga nie rosła a teraz nagle mam 5 kg na plusie a to dopiero początek 19 tyg. Nie jem słodyczy ani w ogóle cukru, zero tłustych rzeczy. W zasadzie to warzywa, owoce i nabiał bo mam wstręt do mięsa. No to skąd te 5 kg?
Córka ma się lepiej, opuchlizna prawie zeszła. Nadal dziwi mnie to mleczko, bo miód i pyłek kwiatowy jej nie uczula więc o co chodzi? W każdym razie eksperymentów nie będę na niej robić.
Ale tak to wlasnie z alergiami jest. Jesz cale zycie np. orzeszki i jest git, a ktoregos razu po nich puchniesz. I koniec, bo organizm wymyslil sobie, ze to alergen jest i tak juz na nie bedzie reagowal.
A pylki to jeden z najsilniejszych istniejacych alergenow.
Ale pomysl, ze bez miodu i pszczelich mleczek da sie zyc. Gorzej bys miala z nietolerancja glutenu czy laktozy.ania.g, Bliska 77 lubią tę wiadomość