35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:O zesz Ty... Jakie? Co wcinasz?
pyska_ta, Pusurek, samira, Simba, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
eeeee kupne.. te ze sklepu z tacek są okropne.. jak już to zamawiane mniam..
najgorsze kupne to te z biedronki
polarmiś wrote:Rozne ake mala tecka ze sklep - nie myslisz ze sama sie wysililam i zrobilam! Wczoraj ugotowalam botwibke, kurcAczka z jablkami , salata i pieczone ziemniaki- caly dzien zmarnowany, gotowania mam dosyc na kolejny miesiac. Za obiad maz wzial sie do roboty! Powinnam jednak czesciej gotowac. -
nick nieaktualnyReni wrote:eeeee kupne.. te ze sklepu z tacek są okropne.. jak już to zamawiane mniam..
najgorsze kupne to te z biedronki
E tam, jak sa swieze, to daja rade.
A to Biedro sushi ma? Fiu fiu! Powialo wielkim swiatem!Reni, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewczynki
Przeczytalam Wasza tworczosc - menu i zrobila na mnie ogromne wrazenie, myslalam ze rzygnePojechalyscie extremalnie
Zaczelo mi sie plamienie (i to jest dziwne bo plamien nie miewalam, a od 2 cykli sie pjawiaja tuz przed @) wiec czekam z niecierpliwoscia na @, termin pojutrze.Reni, samira, Simba, Mega, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Czesc Dziewczynki
Przeczytalam Wasza tworczosc - menu i zrobila na mnie ogromne wrazenie, myslalam ze rzygnePojechalyscie extremalnie
Zaczelo mi sie plamienie (i to jest dziwne bo plamien nie miewalam, a od 2 cykli sie pjawiaja tuz przed @) wiec czekam z niecierpliwoscia na @, termin pojutrze.Bursztynku
iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
dlatego ja kupuję z pieczonym łososiem lub tuńczykiem czy z warzywkami ..mhmm..
robię z sałatą, z serkiem, ogórkiem, marynowaną rzodkwią, mango, awokado prażonym sezamem pycha
KATHARINKA wrote:u mnie w Edeka jest super Sushi ale ja surowego nie tkne..kiedys mialam borelioze i do dzisiaj mam nauczke. moze jest zdrowe i tysiac razy zbadane ale jakos mam psychoze z surowym miesiskiemPusurek, samira, Simba, Mega, ania.g lubią tę wiadomość
-
ja własnie dostałam
ale obiecałam, że z miesiąc dwa robie przerwę..
bo jak robię sushi to potem przez tydzień jedziemy śniadanie obiad hahaha
KATHARINKA wrote:Reni przestan bo slinotoku dostane ...............Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 10:22
KATHARINKA, Mega, polarmiś lubią tę wiadomość
-
ANdzej.. a jak się czujesz? bo znalazłam Twoje zdjecie w sieci i słabo coś ..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8ef260d895fa.jpgBursztyn, Pusurek, paszczakin, samira, Alis, iwcia77, Simba, Mega, Kate 75, ania.g, Bozia3, Sabina, polarmiś, mysza1975, Dorka1979, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ANdzej.. a jak się czujesz? bo znalazłam Twoje zdjecie w sieci i słabo coś ..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8ef260d895fa.jpg
najlepsze foto ever!!!
Az mi sie zal Andrzeja zrobilo i jednoczesnie sie rozczulilamKATHARINKA, Reni, samira, iwcia77, Mega, Sabina, polarmiś lubią tę wiadomość