35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:Amen
Bursztyn , nie tragizuj bo nie jest tragicznie, to Wam tylko da kopa żeby wreszcie zawalczyć a nie tylko tempki mierzyć testy kupować i rozmawiać ze soba przez telefon
zaczęła sie walka na serio!
no!!Sabina, Bursztyn, Mega, malgos741, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:Bursztyn , nie tragizuj bo nie jest tragicznie, to Wam tylko da kopa żeby wreszcie zawalczyć a nie tylko tempki mierzyć testy kupować i rozmawiać ze soba przez telefon
zaczęła sie walka na serio!
no!!
tylko ze on tutaj poza ivf nic innego nie proponujaSimba, malgos741 lubią tę wiadomość
-
masz i głowa do góry
Bursztyn wrote:jest, bo tak wlasnie sie czuje, nie bede sobie wmawiac ze czuje sie inaczej, bo wygladaloby to jak na treningu Amway- wszystko super nawet jak nie jest super, powinnam pewnie jeszcze sobie sama bravo bicSabina, Mega, Simba, Bozia3, Bursztyn, moremi, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:zaciskam i już leże Sabinko
dla męża też zaciskać ?Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:nie mam wyjscia..
jakie te piplaki słodkie....nie mogłam sie napatrzeć
fajnie ze jeszcze to nie poród
jak syna urodziłam to tez był taki wózek ,stał przed sala i tam wkładałyśmy dzieciaczki jak wietrzyłyśmy salę i na korytarz wystawialiśmy pojazd ,super to wyglądało,tyle dzieci ,jak śledziki obok siebieSimba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:no niestety chyba tak. Kiedyś słyszałam ze na przyspieszenie porodu jak dziecku sie nie spieszy zalecają sex. Pewnie nie na kazda to dziala, ale...
Mega, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySamo to, ze orgazm to skurcze macicy, a ty po to bierzesz no - spe i magnez, zeby one ustapily. Wiec daj Tomaszkowi pobyc w srodku jeszcze troche, maz? Coz, jak jest taki fantastyczny, to skuma, ze to cel wyzszy.
EwaT, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no, zaczela sie
tylko ze on tutaj poza ivf nic innego nie proponuja
Niemozliwe - na pewno alternatywa dla IVF moze byc poklepanie po ramieniu i powiedzenie, ze wszystko bedzie dobrze.
Ja sie tez oburzalam, ze tu nic nie proponuja, ale w sumie to NAM nic innego nie zaproponowali. Paszcze, ktora jest mlodsza, do tej pory mecza IUI. Po prosty kazdy przypadek jest inny a i wiek niestety robi swoje. Nie chca marnowac czasu, tak sadze.
Ok. Wiadomo, ze oni proponuja jedno, a Wy ze swojej strony robcie drugie (=Boziowe suplementy itd.) I bedzie git!Bursztyn, moremi, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Ewcia dobrze że jesteś jeszcze w dwupaku, a jeśli chcesz pić kawkę to kup bez kofeiny, smaczna i indentyczna co z kofeiną może jedyne co to kopa nie daje, idzie się przyzwyczaić. Ja piję ją już od roku bo lekarz mi zabronił przez wysoką prolaktynę.
EwaT lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Ewcia dobrze że jesteś jeszcze w dwupaku, a jeśli chcesz pić kawkę to kup bez kofeiny, smaczna i indentyczna co z kofeiną może jedyne co to kopa nie daje, idzie się przyzwyczaić. Ja piję ją już od roku bo lekarz mi zabronił przez wysoką prolaktynę.
Ale to musialas pic chyba bardzo duzo i bardzo mocna?
Hmm, ale teraz doczytuje, ze kawa obniza PRL, wiec o co tu chodzi? Co mowil lekarz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 21:55
-
Bursztyn wrote:niby tak, tylko nie wiem czy morfologia moze az tak ulec zmianie...
Dlatego wydaje mi się, że w przypadku Pandy problem można łatwo rozwiązać. U Ciebie można podkręcić ilość i lepkość - co bardzo zwiększy szansę. Jeśli to nie pomoże - to masz szansę na in vitro - bo z 3% to jest z czego wybrać....
Ja bym na Twoim miejscu nie zwlekała - tylko zamówiła suplementy i zaczęła tego pilnować....Bursztyn, Simba, EwaT, moremi, iwcia77, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Przepraszam jeśli w nieodpowiednim miejscu pytam,ale szukalam i nie odnalazłam . A mianowicie martwi mnie jedna rzecz zawsze miałam cykle 25 dniowe, wg tego wczoraj powinnam była dostać @. Niestety miałam tylko plamienie przez jakieś dwie godziny i na tym koniec. Dzisiaj w południe znowu zaczelam plamić w większej ilości,ale nie na tyle by musieć zmieniać wkładkę. Ból jak na @ , szyjka nisko ,średnio twarda i średnio zamknięta. Test ciążowy negatywny. Martwię się ,że coś nie tak z moimi hormonami. Jakie badania powinnam wykonać by to sprawdzić . Nadmieniam iż plamienia po raz pierwszy pojawiły się u mnie. Wcześniej zawsze @ zaczynała się od krwawienie nie pozostawiającego wątpliwości czym jest. Dziękuję z gory za wszelkie odpowiedzi. Pozdrawiam
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Niemozliwe - na pewno alternatywa dla IVF moze byc poklepanie po ramieniu i powiedzenie, ze wszystko bedzie dobrze.
Ja sie tez oburzalam, ze tu nic nie proponuja, ale w sumie to NAM nic innego nie zaproponowali. Paszcze, ktora jest mlodsza, do tej pory mecza IUI. Po prosty kazdy przypadek jest inny a i wiek niestety robi swoje. Nie chca marnowac czasu, tak sadze.
Ok. Wiadomo, ze oni proponuja jedno, a Wy ze swojej strony robcie drugie (=Boziowe suplementy itd.) I bedzie git!
tyle tylko ze zadnego monitoringu u mnie nie bedze zeby sie np. przekonac czy jest owulacja, czy pecherzyki pekaja, nic z tych rzeczy, jedno badanie dzis mialam na hormony i na tym koniec. Wyniki to nawet nie wiem kiedy, nastepna wizyta 21 pazdziernika, a wczesniej bede mialla usg brzucha i hsg tylko tez nie wiem czy za miesiac, dwa czy trzy....
A zreszta, nie chce mi sie juz o tym myslecSimba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny