35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mega wrote:to no to na razie jakies zrezygnowane i zdechłe jest. To powinno być takie NO ze szyby zadrża. No!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 20:49
Mega, Simba, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn ale nie mozesz tych wyników traktować jak wyrok! To krok ku spełnieniu marzen. Zreszta sama wiesz ze te wyniki dzis sa zle a jutro super.
nie martw sie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 20:56
Bursztyn, Sabina, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:jest, bo tak wlasnie sie czuje, nie bede sobie wmawiac ze czuje sie inaczej, bo wygladaloby to jak na treningu Amway- wszystko super nawet jak nie jest super, powinnam pewnie jeszcze sobie sama bravo bic
A wiesz co pomaga na nie-amwayowski nastrój? SenBursztyn, Mega, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Renka tu brakuje. On by cie przynajmniej rozsmieszyl.
A wiesz co pomaga na nie-amwayowski nastrój? Sen
Tak wlasnie pomyslalam, zeby mnie Morfeusz przytulilSimba, Sabina, Mega, malgos741, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no, albo Andrzej, ale on chyba rodzi
Tak wlasnie pomyslalam, zeby mnie Morfeusz przytulil
Nadawałas na swojego M, ze go nigdy nie ma, kiedy trzeba i w ogóle. A ja widzę, ze chłopak chce, ze tez przeżywa, ze sie stara i bierze na klatę. Chcecie oboje. To dostaniecie. Idź spac i nie mędź! :-*Bursztyn, Sabina, Mega, Alis, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
ktg zrobili-ok, szyjka- ok
nospa 2razy dziennie i magnez 3razy plus leżenie....powinno przejść
sie naogladałam, jakie cudne małe piplaczki wozili w takich wózkach specjalnych po korytarzu, chyba na karmienie , ślicznośći
ogólnie bardzo ładny szpital, czyściutko i nowoczesnie, fajna atmosfera
jakby mi sie pogorszyło to jestem welcome w kazdej chwiliSimba, ania.g, samira, Bursztyn, Sabina, Mega, malgos741, Bozia3, Viv78, polarmiś, mysza1975, moremi, mama78, Alis, Dorka1979, iwcia77, Bliska 77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:ktg zrobili-ok, szyjka- ok
sie naogladałam, jakie cudne małe piplaczki wozili w takich wózkach specjalnych po korytarzu, chyba na karmienie , ślicznośći
jakby mi sie pogorszyło to jestem welcome w kazdej chwili
I co u Ciebie w końcu? CC planują? Czy natural?Sabina lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:No to super
I co u Ciebie w końcu? CC planują? Czy natural?
to chyba bedzie zależało od wielkości dziecka i ułożenia...ale ostateczna decyzja nalezy do mnie...3go mam usg prywatnie wiec podejmiemy decyzje z ginkąSimba, Sabina, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:ktg zrobili-ok, szyjka- ok
Toc mowilam, kawy nie chlac, ale magnez wcinac.
No i dobrze, ze do domu pozwolili pojsc. -
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:ktg zrobili-ok, szyjka- ok
ciesze sie jestescie z powrotemmalgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Ewa cieszę się, że widzę Cię jeszcze z Twoim brzuchem
Teraz to już musisz zwolnić tempa
nie mam wyjscia..
jakie te piplaki słodkie....nie mogłam sie napatrzećSabina, Mega, samira, malgos741, polarmiś, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Lampka wina, łóżeczko, fajny film, do męża przytulić sie.
Nadawałas na swojego M, ze go nigdy nie ma, kiedy trzeba i w ogóle. A ja widzę, ze chłopak chce, ze tez przeżywa, ze sie stara i bierze na klatę.Simba wrote:Chcecie oboje. To dostaniecie. Idź spac i nie mędź! :-*Sabina, Simba, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny