35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
jest, bo tak wlasnie sie czuje, nie bede sobie wmawiac ze czuje sie inaczej, bo wygladaloby to jak na treningu Amway- wszystko super nawet jak nie jest super, powinnam pewnie jeszcze sobie sama bravo bicMega wrote:to no to na razie jakies zrezygnowane i zdechłe jest. To powinno być takie NO ze szyby zadrża. No!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 20:49
Mega, Simba, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn ale nie mozesz tych wyników traktować jak wyrok! To krok ku spełnieniu marzen. Zreszta sama wiesz ze te wyniki dzis sa zle a jutro super.
nie martw sie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 20:56
Bursztyn, nick nieaktualny, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Renka tu brakuje. On by cie przynajmniej rozsmieszyl.Bursztyn wrote:jest, bo tak wlasnie sie czuje, nie bede sobie wmawiac ze czuje sie inaczej, bo wygladaloby to jak na treningu Amway- wszystko super nawet jak nie jest super, powinnam pewnie jeszcze sobie sama bravo bic

A wiesz co pomaga na nie-amwayowski nastrój? Sen
Bursztyn, Mega, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
no, albo Andrzej, ale on chyba rodziSimba wrote:Renka tu brakuje. On by cie przynajmniej rozsmieszyl.
A wiesz co pomaga na nie-amwayowski nastrój? Sen

Tak wlasnie pomyslalam, zeby mnie Morfeusz przytulil
Simba, nick nieaktualny, Mega, malgos741, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Lampka wina, łóżeczko, fajny film, do męża przytulić sie.Bursztyn wrote:no, albo Andrzej, ale on chyba rodzi

Tak wlasnie pomyslalam, zeby mnie Morfeusz przytulil
Nadawałas na swojego M, ze go nigdy nie ma, kiedy trzeba i w ogóle. A ja widzę, ze chłopak chce, ze tez przeżywa, ze sie stara i bierze na klatę. Chcecie oboje. To dostaniecie. Idź spac i nie mędź! :-*
Bursztyn, nick nieaktualny, Mega, Alis, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
ktg zrobili-ok, szyjka- ok
nospa 2razy dziennie i magnez 3razy plus leżenie....powinno przejść
sie naogladałam, jakie cudne małe piplaczki wozili w takich wózkach specjalnych po korytarzu, chyba na karmienie , ślicznośći
ogólnie bardzo ładny szpital, czyściutko i nowoczesnie, fajna atmosfera
jakby mi sie pogorszyło to jestem welcome w kazdej chwili
Simba, ania.g, nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny, Mega, malgos741, Bozia3, Viv78, nick nieaktualny, mysza1975, moremi, nick nieaktualny, Alis, nick nieaktualny, iwcia77, Bliska 77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
No to superEwaT wrote:ktg zrobili-ok, szyjka- ok
sie naogladałam, jakie cudne małe piplaczki wozili w takich wózkach specjalnych po korytarzu, chyba na karmienie , ślicznośći
I co u Ciebie w końcu? CC planują? Czy natural?
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:No to super

I co u Ciebie w końcu? CC planują? Czy natural?
to chyba bedzie zależało od wielkości dziecka i ułożenia...ale ostateczna decyzja nalezy do mnie...3go mam usg prywatnie wiec podejmiemy decyzje z ginką
Simba, nick nieaktualny, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:ktg zrobili-ok, szyjka- ok
Toc mowilam, kawy nie chlac, ale magnez wcinac.
No i dobrze, ze do domu pozwolili pojsc.
-
nick nieaktualny
-
no to chwala BoguEwaT wrote:ktg zrobili-ok, szyjka- ok

ciesze sie jestescie z powrotem
malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Ewa cieszę się, że widzę Cię jeszcze z Twoim brzuchem

Teraz to już musisz zwolnić tempa
nie mam wyjscia..
jakie te piplaki słodkie....nie mogłam sie napatrzeć
nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
tak, to prawda, stara sieSimba wrote:Lampka wina, łóżeczko, fajny film, do męża przytulić sie.
Nadawałas na swojego M, ze go nigdy nie ma, kiedy trzeba i w ogóle. A ja widzę, ze chłopak chce, ze tez przeżywa, ze sie stara i bierze na klatę.AmenSimba wrote:Chcecie oboje. To dostaniecie. Idź spac i nie mędź! :-*
nick nieaktualny, Simba, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny