35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Wagi sa fantastyczne
A u mnie bedzie Panna, to co? Pedant? Jak pedant, to po ojcu, nawet znaku zodiaku nie trzeba do tego dopisywac.Bursztyn, Simba, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a ja mysle ze drugie pojdzie w lwaPusurek wrote:Jes!
U mnie matka Waga, ojciec Waga, ja Waga, oboje maja imieniny w miesiacach Wagi. Imprezowalismy caly wrzesien i pol pazdziernika,
A jedno dziecko w Byka poszlo, drugie idzie w Panne.
Pusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZobaczcie laski, jakie fajne paczuszki daja dla dzieciatek apteki w No. Cala masa fajowych rzeczy, dla mamy i taty tez ( np. krem dla mezczyzn do twarzy, jak sie przesuszy podczas porodu
)
Mozna miec takie z 2 roznych sieci aptek ( roznia sie zawartoscia ) i z 2 spozywczakow + obowiazkowa paka w szpitalu. Milusio, nie?
http://ltb.blogg.no/1360792826_2_stk_gratis_babypakk.htmlReni, iwcia77, Bliska 77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no normalnie na bogato was przyjmaPusurek wrote:Zobaczcie laski, jakie fajne paczuszki daja dla dzieciatek apteki w No. Cala masa fajowych rzeczy, dla mamy i taty tez ( np. krem dla mezczyzn do twarzy, jak sie przesuszy podczas porodu
)
Mozna miec takie z 2 roznych sieci aptek ( roznia sie zawartoscia ) i z 2 spozywczakow + obowiazkowa paka w szpitalu. Milusio, nie?
http://ltb.blogg.no/1360792826_2_stk_gratis_babypakk.htmlPusurek, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:no normalnie na bogato was przyjma
Powiem Ci, ze jestem w szoku, polska paka ze szpitala tak nie wygladala. Tam to byly glownie ulotki reklamowe.
A tu, oprocz masy kosmetykow, termometr, butelka, smoczki, skarpetki i kupon na body z Lindex, ksiazka taka do wpisywania dat i pierwszych krokow i takich tam. Nawet kawa bezkofeinowa dla matki jest!
Chlop pewnie zapyta, czy piwo dla niego tez bedzie w paczce.iwcia77, Reni, Simba, Bliska 77, malgos741, Bozia3, Alis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymegan8 wrote:jak można to dostać???
czy jak moja ma 5 miesięcy dziś to też jeszcze mogę??
Kurcze, niby do 3 miesiaca po urodzeniu dziecka. Ale pisz, niech chlop przywiezie. Moze sie uda. Musisz sie zalogowac na:
www.dittapotek.no i na www.apotek1.no
Na maila przychodzi kwitek, z tym wydrukowanym do apteki ( albo na smartfonie ) i masz.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Bursztyn coś dla Nas
Bursztyn wrote:Przeciez to Andrzej wywiesil
poza tym, chodzi o te ktore chca zostac matkami, w zakrystii sie tym zajmuja...peppapig, iwcia77, Bursztyn, Simba lubią tę wiadomość