X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Alis Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem, gdzie zamieścić dane do porodówki, ale jeszcze raz tutaj - rocznik 78, termin 11.08

iwcia77, Bozia3, Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarmisiu, strasznie przykro z Twoim kolanem. Mam nadzieję, że jakoś ci to wyprowadzą.

polarmiś lubi tę wiadomość

aY05p2.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najlepiej napisz na Porodowka 35+ a jak zobaczysz , ze Pusur cie wyedytowal to go potem skasujesz :)( pomysl kreatywnej Renislawy :D)
    Alis wrote:
    Nie wiem, gdzie zamieścić dane do porodówki, ale jeszcze raz tutaj - rocznik 78, termin 11.08

Reni, Sabina, Alis, Pusurek, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    najlepiej napisz na Porodowka 35+ a jak zobaczysz , ze Pusur cie wyedytowal to go potem skasujesz :)( pomysl kreatywnej Renislawy :D)

Pusur wyedytowal. Mozna kasowac. ;)
    Sobie tez zmienilam date o 1 dzien do przodu, bo tak wczoraj usg pokazalo. ;) Rodze wiec w czwartek ;), co bardzo mi pasi, bo w weekend to wiadomo jak jest. Lekarz po imprezie i ma kaca albo ja odsypia. ;)
    A w No jest taki system, ze lekarze majacy dyzury nocne albo weekendowe nie musza byc w szpitalu, maja znajdowac sie w odleglosci 30 min drogi samochodem od szpitala i w razie czego sa wolani. To ja wole, zeby nie czekac i rodze w czwartek, najlepiej do poludnia. ;) :D

iwcia77, Bliska 77, Sabina, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:

dzisiejsze wyniki beaty to 26927 mUI/ml...komentarz :" 7-14 tyg ciazy" hm ..no to w koncu w ktorym jestem 6 czy 7?...

No to nie wiesz, kiedy zrobilas to dziecko? ;) Z takim narzedziem jak owu, to nawet masz zapisane, czy bzyk byl rano czy wieczorem. ;)

Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaaaaa Pusur, ja mam date na 20 stycznia a nie na 21 :D
    Pusurek wrote:
    Pusur wyedytowal. Mozna kasowac. ;)
    Sobie tez zmienilam date o 1 dzien do przodu, bo tak wczoraj usg pokazalo. ;) Rodze wiec w czwartek ;), co bardzo mi pasi, bo w weekend to wiadomo jak jest. Lekarz po imprezie i ma kaca albo ja odsypia. ;)
    A w No jest taki system, ze lekarze majacy dyzury nocne albo weekendowe nie musza byc w szpitalu, maja znajdowac sie w odleglosci 30 min drogi samochodem od szpitala i w razie czego sa wolani. To ja wole, zeby nie czekac i rodze w czwartek, najlepiej do poludnia. ;) :D

Simba lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ano nie wiem, bo nie mierzylam tempki a bzyki w zamku w owuli byly jak widac na moim wykresie...wiec twoim zdaniem to kiedy zrobilismy to dziecko ?
    Pusurek wrote:
    No to nie wiesz, kiedy zrobilas to dziecko? ;) Z takim narzedziem jak owu, to nawet masz zapisane, czy bzyk byl rano czy wieczorem. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    aaaaaaaa Pusur, ja mam date na 20 stycznia a nie na 21 :D

Poprawie. A jak urodzisz 21, to dostaniesz klapa na goly tylek! :P

iwcia77 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to sie modle zeby po 21 , bo z koziorozcami to sie slabo dogaduje :D
    Pusurek wrote:
    Poprawie. A jak urodzisz 21, to dostaniesz klapa na goly tylek! :P

Pusurek, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ano nie wiem, bo nie mierzylam tempki a bzyki w zamku w owuli byly jak widac na moim wykresie...wiec twoim zdaniem to kiedy zrobilismy to dziecko ?

No, bez tempki to skoku nie widac, ale zakladam, ze 14 albo 16 dnia cyklu, skoro nie ma innych serc. ;)
    I teraz: jesli 14 to dziewczynka jak nic, bo + jest dzien pozniej. Jesli 16 to rowno w owulacje i to bedzie chlopak. :P
    Ladnie Ci przepowiadzialam? ;) :P
    Trza tempke mierzyc, no! :P

iwcia77, malgos741, ania.g lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Ja z jednej strony też, ale jak pomyśle ile tego "cyrku" będzie w trakcie porodu, to mi się nie spieszy :P
    mam to samo :-)

Pusurek, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wyobraz sobie ze termometr zakupilam i mialam mierzyc w nastepnym cyklu , ktory jak widac nie nastapil :)
    Pusurek wrote:
    No, bez tempki to skoku nie widac, ale zakladam, ze 14 albo 16 dnia cyklu, skoro nie ma innych serc. ;)
    I teraz: jesli 14 to dziewczynka jak nic, bo + jest dzien pozniej. Jesli 16 to rowno w owulacje i to bedzie chlopak. :P
    Ladnie Ci przepowiadzialam? ;) :P
    Trza tempke mierzyc, no! :P

Pusurek, peppapig, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    mam to samo :-)
    I ja. A ile bedzie po porodzie...

Bliska 77, caffe lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ja to sie modle zeby po 21 , bo z koziorozcami to sie slabo dogaduje :D
    mój się urodzi w znaku Panny albo Wagi - jedno i drugie kicha...albo pedant, albo dwubiegunowy..:) no ale co zrobisz - dzieci się nie wybiera...:)

iwcia77, caffe, Bursztyn, Mega, Simba, malgos741, polarmiś lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    I ja. A ile bedzie po porodzie...
    oj tak, teraz nie ma już odwrotu :-) ;-)

Pusurek, caffe lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    mój się urodzi w znaku Panny albo Wagi - jedno i drugie kicha...albo pedant, albo dwubiegunowy..:) no ale co zrobisz - dzieci się nie wybiera...:)

Wagi sa fantastyczne :P
    A u mnie bedzie Panna, to co? Pedant? Jak pedant, to po ojcu, nawet znaku zodiaku nie trzeba do tego dopisywac. ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez uwazam ze wagi sa super, nie znam ani jednej wagi z ktora bym sie nie dogadala :)
    Pusurek wrote:
    A u mnie bedzie Panna, to co? Pedant? Jak pedant, to po ojcu, nawet znaku zodiaku nie trzeba do tego dopisywac. ;)

Pusurek lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mysle ze urodzisz lwa :)
    Pusurek wrote:

Pusurek, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ja tez uwazam ze wagi sa super, nie znam ani jednej wagi z ktora bym sie nie dogadala :)
    <3

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur! tys waga???? :D
    Pusurek wrote:
    <3

Pusurek lubi tę wiadomość

‹‹ 3388 3389 3390 3391 3392 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ