35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
najlepiej napisz na Porodowka 35+ a jak zobaczysz , ze Pusur cie wyedytowal to go potem skasujesz
( pomysl kreatywnej Renislawy
)
Alis wrote:Nie wiem, gdzie zamieścić dane do porodówki, ale jeszcze raz tutaj - rocznik 78, termin 11.08Reni, Sabina, Alis, Pusurek, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:najlepiej napisz na Porodowka 35+ a jak zobaczysz , ze Pusur cie wyedytowal to go potem skasujesz
( pomysl kreatywnej Renislawy
)
Pusur wyedytowal. Mozna kasowac.
Sobie tez zmienilam date o 1 dzien do przodu, bo tak wczoraj usg pokazalo.Rodze wiec w czwartek
, co bardzo mi pasi, bo w weekend to wiadomo jak jest. Lekarz po imprezie i ma kaca albo ja odsypia.
A w No jest taki system, ze lekarze majacy dyzury nocne albo weekendowe nie musza byc w szpitalu, maja znajdowac sie w odleglosci 30 min drogi samochodem od szpitala i w razie czego sa wolani. To ja wole, zeby nie czekac i rodze w czwartek, najlepiej do poludnia.iwcia77, Bliska 77, Sabina, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:
dzisiejsze wyniki beaty to 26927 mUI/ml...komentarz :" 7-14 tyg ciazy" hm ..no to w koncu w ktorym jestem 6 czy 7?...
No to nie wiesz, kiedy zrobilas to dziecko?Z takim narzedziem jak owu, to nawet masz zapisane, czy bzyk byl rano czy wieczorem.
Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
aaaaaaaa Pusur, ja mam date na 20 stycznia a nie na 21Pusurek wrote:Pusur wyedytowal. Mozna kasowac.
Sobie tez zmienilam date o 1 dzien do przodu, bo tak wczoraj usg pokazalo.Rodze wiec w czwartek
, co bardzo mi pasi, bo w weekend to wiadomo jak jest. Lekarz po imprezie i ma kaca albo ja odsypia.
A w No jest taki system, ze lekarze majacy dyzury nocne albo weekendowe nie musza byc w szpitalu, maja znajdowac sie w odleglosci 30 min drogi samochodem od szpitala i w razie czego sa wolani. To ja wole, zeby nie czekac i rodze w czwartek, najlepiej do poludnia.Simba lubi tę wiadomość
-
ano nie wiem, bo nie mierzylam tempki a bzyki w zamku w owuli byly jak widac na moim wykresie...wiec twoim zdaniem to kiedy zrobilismy to dziecko ?Pusurek wrote:No to nie wiesz, kiedy zrobilas to dziecko?
Z takim narzedziem jak owu, to nawet masz zapisane, czy bzyk byl rano czy wieczorem.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:ano nie wiem, bo nie mierzylam tempki a bzyki w zamku w owuli byly jak widac na moim wykresie...wiec twoim zdaniem to kiedy zrobilismy to dziecko ?
No, bez tempki to skoku nie widac, ale zakladam, ze 14 albo 16 dnia cyklu, skoro nie ma innych serc.
I teraz: jesli 14 to dziewczynka jak nic, bo + jest dzien pozniej. Jesli 16 to rowno w owulacje i to bedzie chlopak.
Ladnie Ci przepowiadzialam?
Trza tempke mierzyc, no!iwcia77, malgos741, ania.g lubią tę wiadomość
-
wyobraz sobie ze termometr zakupilam i mialam mierzyc w nastepnym cyklu , ktory jak widac nie nastapilPusurek wrote:No, bez tempki to skoku nie widac, ale zakladam, ze 14 albo 16 dnia cyklu, skoro nie ma innych serc.
I teraz: jesli 14 to dziewczynka jak nic, bo + jest dzien pozniej. Jesli 16 to rowno w owulacje i to bedzie chlopak.
Ladnie Ci przepowiadzialam?
Trza tempke mierzyc, no!Pusurek, peppapig, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:ja to sie modle zeby po 21 , bo z koziorozcami to sie slabo dogaduje
no ale co zrobisz - dzieci się nie wybiera...
iwcia77, caffe, Bursztyn, Mega, Simba, malgos741, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:mój się urodzi w znaku Panny albo Wagi - jedno i drugie kicha...albo pedant, albo dwubiegunowy..
no ale co zrobisz - dzieci się nie wybiera...
Wagi sa fantastyczne
A u mnie bedzie Panna, to co? Pedant? Jak pedant, to po ojcu, nawet znaku zodiaku nie trzeba do tego dopisywac.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
ja tez uwazam ze wagi sa super, nie znam ani jednej wagi z ktora bym sie nie dogadalaPusurek wrote:Wagi sa fantastyczne
A u mnie bedzie Panna, to co? Pedant? Jak pedant, to po ojcu, nawet znaku zodiaku nie trzeba do tego dopisywac.Pusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny