Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Alis Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem, gdzie zamieścić dane do porodówki, ale jeszcze raz tutaj - rocznik 78, termin 11.08

iwcia77, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarmisiu, strasznie przykro z Twoim kolanem. Mam nadzieję, że jakoś ci to wyprowadzą.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

aY05p2.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najlepiej napisz na Porodowka 35+ a jak zobaczysz , ze Pusur cie wyedytowal to go potem skasujesz :)( pomysl kreatywnej Renislawy :D)
    Alis wrote:
    Nie wiem, gdzie zamieścić dane do porodówki, ale jeszcze raz tutaj - rocznik 78, termin 11.08

Reni, nick nieaktualny, Alis, nick nieaktualny, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    najlepiej napisz na Porodowka 35+ a jak zobaczysz , ze Pusur cie wyedytowal to go potem skasujesz :)( pomysl kreatywnej Renislawy :D)

Pusur wyedytowal. Mozna kasowac. ;)
    Sobie tez zmienilam date o 1 dzien do przodu, bo tak wczoraj usg pokazalo. ;) Rodze wiec w czwartek ;), co bardzo mi pasi, bo w weekend to wiadomo jak jest. Lekarz po imprezie i ma kaca albo ja odsypia. ;)
    A w No jest taki system, ze lekarze majacy dyzury nocne albo weekendowe nie musza byc w szpitalu, maja znajdowac sie w odleglosci 30 min drogi samochodem od szpitala i w razie czego sa wolani. To ja wole, zeby nie czekac i rodze w czwartek, najlepiej do poludnia. ;) :D

iwcia77, Bliska 77, nick nieaktualny, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:

dzisiejsze wyniki beaty to 26927 mUI/ml...komentarz :" 7-14 tyg ciazy" hm ..no to w koncu w ktorym jestem 6 czy 7?...

No to nie wiesz, kiedy zrobilas to dziecko? ;) Z takim narzedziem jak owu, to nawet masz zapisane, czy bzyk byl rano czy wieczorem. ;)

Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaaaaa Pusur, ja mam date na 20 stycznia a nie na 21 :D
    Pusurek wrote:
    Pusur wyedytowal. Mozna kasowac. ;)
    Sobie tez zmienilam date o 1 dzien do przodu, bo tak wczoraj usg pokazalo. ;) Rodze wiec w czwartek ;), co bardzo mi pasi, bo w weekend to wiadomo jak jest. Lekarz po imprezie i ma kaca albo ja odsypia. ;)
    A w No jest taki system, ze lekarze majacy dyzury nocne albo weekendowe nie musza byc w szpitalu, maja znajdowac sie w odleglosci 30 min drogi samochodem od szpitala i w razie czego sa wolani. To ja wole, zeby nie czekac i rodze w czwartek, najlepiej do poludnia. ;) :D

Simba lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ano nie wiem, bo nie mierzylam tempki a bzyki w zamku w owuli byly jak widac na moim wykresie...wiec twoim zdaniem to kiedy zrobilismy to dziecko ?
    Pusurek wrote:
    No to nie wiesz, kiedy zrobilas to dziecko? ;) Z takim narzedziem jak owu, to nawet masz zapisane, czy bzyk byl rano czy wieczorem. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    aaaaaaaa Pusur, ja mam date na 20 stycznia a nie na 21 :D

Poprawie. A jak urodzisz 21, to dostaniesz klapa na goly tylek! :P

iwcia77 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to sie modle zeby po 21 , bo z koziorozcami to sie slabo dogaduje :D
    Pusurek wrote:
    Poprawie. A jak urodzisz 21, to dostaniesz klapa na goly tylek! :P

nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ano nie wiem, bo nie mierzylam tempki a bzyki w zamku w owuli byly jak widac na moim wykresie...wiec twoim zdaniem to kiedy zrobilismy to dziecko ?

No, bez tempki to skoku nie widac, ale zakladam, ze 14 albo 16 dnia cyklu, skoro nie ma innych serc. ;)
    I teraz: jesli 14 to dziewczynka jak nic, bo + jest dzien pozniej. Jesli 16 to rowno w owulacje i to bedzie chlopak. :P
    Ladnie Ci przepowiadzialam? ;) :P
    Trza tempke mierzyc, no! :P

iwcia77, malgos741, ania.g lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Ja z jednej strony też, ale jak pomyśle ile tego "cyrku" będzie w trakcie porodu, to mi się nie spieszy :P
    mam to samo :-)

nick nieaktualny, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wyobraz sobie ze termometr zakupilam i mialam mierzyc w nastepnym cyklu , ktory jak widac nie nastapil :)
    Pusurek wrote:
    No, bez tempki to skoku nie widac, ale zakladam, ze 14 albo 16 dnia cyklu, skoro nie ma innych serc. ;)
    I teraz: jesli 14 to dziewczynka jak nic, bo + jest dzien pozniej. Jesli 16 to rowno w owulacje i to bedzie chlopak. :P
    Ladnie Ci przepowiadzialam? ;) :P
    Trza tempke mierzyc, no! :P

nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    mam to samo :-)
    I ja. A ile bedzie po porodzie...

Bliska 77, caffe lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ja to sie modle zeby po 21 , bo z koziorozcami to sie slabo dogaduje :D
    mój się urodzi w znaku Panny albo Wagi - jedno i drugie kicha...albo pedant, albo dwubiegunowy..:) no ale co zrobisz - dzieci się nie wybiera...:)

iwcia77, caffe, Bursztyn, Mega, Simba, malgos741, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    I ja. A ile bedzie po porodzie...
    oj tak, teraz nie ma już odwrotu :-) ;-)

nick nieaktualny, caffe lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    mój się urodzi w znaku Panny albo Wagi - jedno i drugie kicha...albo pedant, albo dwubiegunowy..:) no ale co zrobisz - dzieci się nie wybiera...:)

Wagi sa fantastyczne :P
    A u mnie bedzie Panna, to co? Pedant? Jak pedant, to po ojcu, nawet znaku zodiaku nie trzeba do tego dopisywac. ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez uwazam ze wagi sa super, nie znam ani jednej wagi z ktora bym sie nie dogadala :)
    Pusurek wrote:
    A u mnie bedzie Panna, to co? Pedant? Jak pedant, to po ojcu, nawet znaku zodiaku nie trzeba do tego dopisywac. ;)

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mysle ze urodzisz lwa :)
    Pusurek wrote:

nick nieaktualny, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ja tez uwazam ze wagi sa super, nie znam ani jednej wagi z ktora bym sie nie dogadala :)
    <3

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur! tys waga???? :D
    Pusurek wrote:
    <3

‹‹ 3388 3389 3390 3391 3392 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ