35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:bedziesz miala gdzie z wozeczkiem na spacery chodzic jak bedziesz przejazdem
Ty wiesz, jak tam sie ciezko na drabinki na placu zabaw dostac? Tam cale miasto sie zjezdza, bo taki wypas.
Ale na spacerki owszem tak. Jezdzilam tam z corka, jak tam jeszcze dzikie dzialki byly, bo teraz to Ameryka.W sumie jest Reagan, jest Ameryka.
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Dorka niezle
A lekarz jakiś cudny niedouczony i z zaburzeniami pamięci -
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:Pusur a zobacz to! rece opadaja...strach sie bac ...http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Skopal-kobiete-na-ulicy-we-Wrzeszczu-n80069.html
iwcia77, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Wagi sa fantastyczne
A u mnie bedzie Panna, to co? Pedant? Jak pedant, to po ojcu, nawet znaku zodiaku nie trzeba do tego dopisywac.iwcia77, samira, Pusurek, Mega lubią tę wiadomość
-
badz czujna ...wesze podstep ...Dorka1979 wrote:tak właśnie to mnie zbiło z tropu , że najpierw mi wmawiał , że to już koniec , że już więcej nie będę miała dzieci a tu ni z gruszki ni z pietruszki czy chcę mieć jeszcze jedno
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Dzien doberek!
Czy Paszcza to dzis szcza?
Alis, kiedy dziecie zamierzasz wydac na swiat, bo nie mam co wpisac w Porodowce. Do pelni szczescia brakuje mi tez Viv i Zanet. Plis, dajcie znak.
Lampa u mnie od rana, ale nabylam wczoraj zaluzje i juz mnie slonce z rana nie zlamie!
Milego dnia.
Pasurku,
Trochę rzadko ostatnio zaglądam - mea culpa ;)ale tęsknię za Wami.
Termin mam na 23.09.2014 z usg 22.09.2014
W końcu zmieniam brzuszek na bardziej aktualny
Kciukasy trzymam za Wszystkie Nowe, Doświadczone i Przyszłe Zaciążone!Pusurek, Bozia3, samira, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŻanet wrote:Pasurku,
Trochę rzadko ostatnio zaglądam - mea culpa ;)ale tęsknię za Wami.
Termin mam na 23.09.2014 z usg 22.09.2014
W końcu zmieniam brzuszek na bardziej aktualny
Kciukasy trzymam za Wszystkie Nowe, Doświadczone i Przyszłe Zaciążone!
Juz Cie wpisuje. Rok urodzenia jeszcze do kompletu, plis.CZy 72 jest ok?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 16:33
iwcia77, Żanet lubią tę wiadomość
-
no ok, senkju a co z sokami?paszczakin wrote:yyy, no to po dacie waznosci- UHT moze stac kilka miesiecy, swieze kilka dni.. zreszta, we Wloszech wiekszosc mleka jest pasteryzowana tak czy inaczej- tylko unikaj tych cudnych automatow, gdzie swieze mleko sie do butli leje samemu- te sa na 100% niepasteryzowane..
no zawsze mozesz tez je sobie dla pewnosci przegotowac.. -
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Żanet...Ty jesteś jakaś nieprzeciętna chudzina....gdzie ten brzuch na 6 miesiąc?
Masakra, co?
Zanet to nawet nie bedziemy pytaly ile przytyla ( pewnie jeszcze schudla ), bo i po co nam te informacje?iwcia77, Sabina, Żanet lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Masakra, co?
Zanet to nawet nie bedziemy pytaly ile przytyla ( pewnie jeszcze schudla ), bo i po co nam te informacje?Pusurek, iwcia77, Sabina, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzynioslam wlasnie z apteki pierwsza paczuszke dla dziecka. Siedze i sie jaram. Smoczek, butelka Avent, wkladki Tena dla mnie ( a jednak!
), krem dla ojca, Bepanthen, napoje w proszku do picia ( z zenszeniem i czarna porzeczka ), masc cynkowa, 100 sztuk szmatek do wycierania tyleczka ( suchych, takich gazikow ) i uwaga! plyn mietowy do plukania ust!
Tylko nie wiem, czy to dla chlopa czy dla mnie. Ze bede miala nieswiezy oddech po porodzie czy jak?
Corka oczywiscie byla super ciekawa, co jest w srodku i oczywiscie pierwsze co zrobila, to wlozyla sobie butelke ze smoczkiem do pyska... Jak bedzie chciala pieluche na tylek, to sie zalamie...EwaT, samira, polarmiś, Alis, Simba, Dorka1979, iwcia77, peppapig, malgos741, Sabina, Żanet, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny