35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle gdzie ten brzuszek?Żanet wrote:Pasurku,
Trochę rzadko ostatnio zaglądam - mea culpa ;)ale tęsknię za Wami.
Termin mam na 23.09.2014 z usg 22.09.2014
W końcu zmieniam brzuszek na bardziej aktualny
Kciukasy trzymam za Wszystkie Nowe, Doświadczone i Przyszłe Zaciążone!
Pusurek, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:Pasurku super zestawik gadżetów

Naprawde! Bylo tam jeszcze duzo wiecej kremikow ( M. in. La Roche, Eucerin ), szampon ( dla chlopa ), ale juz mi sie pisac nie chcialo. Czekam na kolejna paczuszke.
Normalnie, jak Gwiazdka!
samira, iwcia77, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Naprawde! Bylo tam jeszcze duzo wiecej kremikow ( M. in. La Roche, Eucerin ), szampon ( dla chlopa ), ale juz mi sie pisac nie chcialo. Czekam na kolejna paczuszke.
Normalnie, jak Gwiazdka! 
hehe człowiek się z takich rzeczy cieszy jak małe dziecko
Pusurek, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Najlepsze sa wodniki i właśnie wodniki planuje urodzićBozia3 wrote:nooo sama widzisz...
od diabła do częstochowy....
Nasze domowe Bliźnięta (mój M) bedą osaczone 
A najzabawniejsze jest to, ze ja jestem chińskim koniem i w przyszłym roku jest tez rok kunia.
iwcia77, peppapig, Sabina, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW centrum niedaleko pasazu ze sklepami . Jak tam pojade to sprawdze. To byla malutka knajpka rodzinna. Cudowne jadelka. Ja gofrow nie ale za to bagiety z frytkami i roznymi dosami i warzywami z budek tureckich - o maj gosz!Simba wrote:I gofry.
A chinszczyzne gdzie? Moze pamiętasz?
To zabawne bo ja najlepsza chinszczyzne jadłam w Beja, w Portugalii
Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Jak tu przyjedziesz, to chyba razem sprawdzimypolarmiś wrote:W centrum niedaleko pasazu ze sklepami . Jak tam pojade to sprawdze. To byla malutka knajpka rodzinna. Cudowne jadelka. Ja gofrow nie ale za to bagiety z frytkami i roznymi dosami i warzywami z budek tureckich - o maj gosz!
a moules sama ci chętnie ugotuje
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
oj Iwcia, Iwcia -ekscytacja niewskazanaiwcia77 wrote:chyba bez wizyty u kardiologa sie nie obejdzie...cisnienie po poludniu 136/71 puls 73...widac na wieczor robie sie podekscytowana

iwcia77, Sabina, Żanet lubią tę wiadomość
-
Piszecie że panny mają pedantyczny porządek, to się uśmiałam. Mój ojciec i młodsza są właśnie z pod znaku panny i większych bałaganiarzy w życiu nie widziałam. Owszem dbają o higienę osobistą bardzo ale rzeczy leżą wiecznym nieładzie i ciągle nie mogą czegoś znaleźć.
iwcia77, Mega, Sabina, Pusurek, malgos741 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Iwcia, nie ma na co czekać idź jak najszybciej do kardiologa! Wyjaśni wszystkie wątpliwości i zadecyduje co robić. Niby dzisiejsze ciśnienie nie jest złe ale powtarzam że im starsza ciąża tym bardziej będzie rosło.iwcia77 wrote:chyba bez wizyty u kardiologa sie nie obejdzie...cisnienie po poludniu 136/71 puls 73...widac na wieczor robie sie podekscytowana

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 19:26
iwcia77, Sabina, Żanet lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualnyOoooooo ja jestem wodnik-czką.Simba wrote:Najlepsze sa wodniki i właśnie wodniki planuje urodzić
Nasze domowe Bliźnięta (mój M) bedą osaczone 
A najzabawniejsze jest to, ze ja jestem chińskim koniem i w przyszłym roku jest tez rok kunia.
Simba lubi tę wiadomość
-
no juz wyslalam skierowanie i jutro dostane odpowiedz z data wizyty
ania.g wrote:Iwcia, nie ma na co czekać idź jak najszybciej do kardiologa! Wyjaśni wszystkie wątpliwości i zadecyduje co robić. Niby dzisiejsze ciśnienie nie jest złe ale powtarzam że im starsza ciąża tym bardziej będzie rosło. -
a ja rybka, córka rybka - zeszta ona jest moim prezentem urodzinowym bo urodziła sie w tym samym dniu co japeppapig wrote:Ooooooo ja jestem wodnik-czką.

a mój maz to rak
iwcia77, Bursztyn, Sabina, Żanet, Simba, peppapig lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH