35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻanet wrote:Pasurku,
Trochę rzadko ostatnio zaglądam - mea culpa ;)ale tęsknię za Wami.
Termin mam na 23.09.2014 z usg 22.09.2014
W końcu zmieniam brzuszek na bardziej aktualny
Kciukasy trzymam za Wszystkie Nowe, Doświadczone i Przyszłe Zaciążone!Pusurek, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:Pasurku super zestawik gadżetów
Naprawde! Bylo tam jeszcze duzo wiecej kremikow ( M. in. La Roche, Eucerin ), szampon ( dla chlopa ), ale juz mi sie pisac nie chcialo. Czekam na kolejna paczuszke.Normalnie, jak Gwiazdka!
samira, iwcia77, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Naprawde! Bylo tam jeszcze duzo wiecej kremikow ( M. in. La Roche, Eucerin ), szampon ( dla chlopa ), ale juz mi sie pisac nie chcialo. Czekam na kolejna paczuszke.
Normalnie, jak Gwiazdka!
hehe człowiek się z takich rzeczy cieszy jak małe dzieckoPusurek, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:nooo sama widzisz...
od diabła do częstochowy....
Nasze domowe Bliźnięta (mój M) bedą osaczone
A najzabawniejsze jest to, ze ja jestem chińskim koniem i w przyszłym roku jest tez rok kunia.iwcia77, peppapig, Sabina, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:I gofry.
A chinszczyzne gdzie? Moze pamiętasz?
To zabawne bo ja najlepsza chinszczyzne jadłam w Beja, w PortugaliiSimba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:W centrum niedaleko pasazu ze sklepami . Jak tam pojade to sprawdze. To byla malutka knajpka rodzinna. Cudowne jadelka. Ja gofrow nie ale za to bagiety z frytkami i roznymi dosami i warzywami z budek tureckich - o maj gosz!
a moules sama ci chętnie ugotuje
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:chyba bez wizyty u kardiologa sie nie obejdzie...cisnienie po poludniu 136/71 puls 73...widac na wieczor robie sie podekscytowana
iwcia77, Sabina, Żanet lubią tę wiadomość
-
Piszecie że panny mają pedantyczny porządek, to się uśmiałam. Mój ojciec i młodsza są właśnie z pod znaku panny i większych bałaganiarzy w życiu nie widziałam. Owszem dbają o higienę osobistą bardzo ale rzeczy leżą wiecznym nieładzie i ciągle nie mogą czegoś znaleźć.
iwcia77, Mega, Sabina, Pusurek, malgos741 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
iwcia77 wrote:chyba bez wizyty u kardiologa sie nie obejdzie...cisnienie po poludniu 136/71 puls 73...widac na wieczor robie sie podekscytowana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 19:26
iwcia77, Sabina, Żanet lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnySimba wrote:Najlepsze sa wodniki i właśnie wodniki planuje urodzić
Nasze domowe Bliźnięta (mój M) bedą osaczone
A najzabawniejsze jest to, ze ja jestem chińskim koniem i w przyszłym roku jest tez rok kunia.Simba lubi tę wiadomość
-
no juz wyslalam skierowanie i jutro dostane odpowiedz z data wizytyania.g wrote:Iwcia, nie ma na co czekać idź jak najszybciej do kardiologa! Wyjaśni wszystkie wątpliwości i zadecyduje co robić. Niby dzisiejsze ciśnienie nie jest złe ale powtarzam że im starsza ciąża tym bardziej będzie rosło.
-
peppapig wrote:Ooooooo ja jestem wodnik-czką.
a mój maz to rak
iwcia77, Bursztyn, Sabina, Żanet, Simba, peppapig lubią tę wiadomość