35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Musialam sie dzis zajmowac 2 synkami mojej przyjaciolki, 4 i 6 lat, chlopcy sympatyczni ale humorzasci, cigale trzeba bylo im robic albo kakao, albo kisiel, albo kanapke, albo to albo tamto....
upierdliwe to to...wcale mi sie nie podobalo. Teraz juz wiem ze ze mnie na 100% ch.j a nie matka bylaby
iwcia77, Bursztyn, Bozia3, Pusurek, Sabina, Żanet lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Żanet...Ty jesteś jakaś nieprzeciętna chudzina....gdzie ten brzuch na 6 miesiąc?
Boziu, ja się przecież w nic nie mieszczę i zakupiłam pakiet ciężarówkowych ciuszków. Lejesz miód na moje serceiwcia77, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Cos ty. Uwazam sie za dobra matke a nie nawidze jak moje jedno, jedyne ciagle chce cos pic, jesc- mamo glodny jestem! A co zjesz.- pytam! A co mamy- pyta on! I tak przez kilka minut. I kilka razy dziennie. Nie znosze posilkow i gotowania i podawania ( tylko dziecku,)polarmiś wrote:za to tesciowa tylko by pod ńos wnukom podawala jedzenie a chuj zniej nie babcia.
polarmiś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Uwazam sie za dobra matke a nie nawidze jak moje jedno, jedyne ciagle chce cos pic, jesc- mamo glodny jestem! A co zjesz.- pytam! A co mamy- pyta on! I tak przez kilka minut.
I wez tu wymyslaj. Konczy sie tym, z idzie sobie robic platki sniadaniowe i pora dnia nie gra roli.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:E, to jeszcze sensownie pyta. Moja na to samo pytanie odpowiada: Nie wiem.
I wez tu wymyslaj. Konczy sie tym, z idzie sobie robic platki sniadaniowe i pora dnia nie gra roli.
A te dzieciaki Bursztyn to jakieś rozwydrzone najwyraźniej.... -
nick nieaktualnyPusurek wrote:E, to jeszcze sensownie pyta. Moja na to samo pytanie odpowiada: Nie wiem.
I wez tu wymyslaj. Konczy sie tym, z idzie sobie robic platki sniadaniowe i pora dnia nie gra roli.iwcia77, Bursztyn, Bozia3, Sabina, Mega, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŻanet wrote:Dzięki Iwcia, zakupiłam cały pakiet różnych używanych i jestem mega zadowolona, na te 3 miesiące powinno wystarczyć
Bursztyn, Bozia3, Sabina, Żanet lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Mój wpierdziela wszystko co mu wpadnie w ręce, dlatego nigdy nie zamartwiałam się jedzeniem....
A te dzieciaki Bursztyn to jakieś rozwydrzone najwyraźniej....tak mi ich matka powiedziala kiedy po nie przyszla
Pierwszy raz ich pilnowalam (w ogole pierwszy raz to byl w pilnowaniu jakichkolwiek dzieci), wiec nie wiedzialam jak to jest,nastepnym razem (byle nie za czesto) bede juz wiedziala co robic i jak z nimi postepowac, aha 4- letni sie zlal troche w majty, czasem mu sie to zdarza i musialam mu te mokre gacie sciagac i zakladac nowe, fuj!
iwcia77, Bozia3, Simba, samira, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny