X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Musialam sie dzis zajmowac 2 synkami mojej przyjaciolki, 4 i 6 lat, chlopcy sympatyczni ale humorzasci, cigale trzeba bylo im robic albo kakao, albo kisiel, albo kanapke, albo to albo tamto.... o.O upierdliwe to to...wcale mi sie nie podobalo. Teraz juz wiem ze ze mnie na 100% ch.j a nie matka bylaby
    Cos ty. Uwazam sie za dobra matke a nie nawidze jak moje jedno, jedyne ciagle chce cos pic, jesc- mamo glodny jestem! A co zjesz.- pytam! A co mamy- pyta on! I tak przez kilka minut. I kilka razy dziennie. Nie znosze posilkow i gotowania i podawania ( tylko dziecku,) za to tesciowa tylko by pod ńos wnukom podawala jedzenie a chuj zniej nie babcia.

iwcia77, Bursztyn, Bozia3, Pusurek, Sabina, Żanet lubią tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Żanet...Ty jesteś jakaś nieprzeciętna chudzina....gdzie ten brzuch na 6 miesiąc?

Boziu, ja się przecież w nic nie mieszczę i zakupiłam pakiet ciężarówkowych ciuszków. Lejesz miód na moje serce :)

iwcia77, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj to ci wspolczuje...
    samira wrote:
    o uwielbiam wszelkie śmierdziuchy serki,ale nie powinnam jeść :)

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Cos ty. Uwazam sie za dobra matke a nie nawidze jak moje jedno, jedyne ciagle chce cos pic, jesc- mamo glodny jestem! A co zjesz.- pytam! A co mamy- pyta on! I tak przez kilka minut. I kilka razy dziennie. Nie znosze posilkow i gotowania i podawania ( tylko dziecku,)
    to mnie pocieszylas :)
    polarmiś wrote:
    za to tesciowa tylko by pod ńos wnukom podawala jedzenie a chuj zniej nie babcia.
    hahahaha! :) :) :)

polarmiś lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Uwazam sie za dobra matke a nie nawidze jak moje jedno, jedyne ciagle chce cos pic, jesc- mamo glodny jestem! A co zjesz.- pytam! A co mamy- pyta on! I tak przez kilka minut.
    E, to jeszcze sensownie pyta. Moja na to samo pytanie odpowiada: Nie wiem. :/
    I wez tu wymyslaj. Konczy sie tym, z idzie sobie robic platki sniadaniowe i pora dnia nie gra roli. ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet wrote:
    Boziu, ja się przecież w nic nie mieszczę i zakupiłam pakiet ciężarówkowych ciuszków. Lejesz miód na moje serce :)

Normalnie grubasek z Ciebie! :D :P

Bozia3, Żanet lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no i pochlonelam 3 kawaly...brakuje jednak winka :(
    no kurna...z winem już nie pomogę...;)
    ale ja w te upały pije czasami piwo bezalkoholowe, ale tylko 0,0% do tego ser na przykład i też jest git...:)

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    I wez tu wymyslaj. Konczy sie tym, z idzie sobie robic platki sniadaniowe i pora dnia nie gra roli. ;)
    Mój wpierdziela wszystko co mu wpadnie w ręce, dlatego nigdy nie zamartwiałam się jedzeniem....
    A te dzieciaki Bursztyn to jakieś rozwydrzone najwyraźniej....

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem Byk, mój A. to Koziorożec, a syn to Rak

Bursztyn lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• ania.g Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zbursztynowałam się na maxa. Do jutra chyba mi starczy...

iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Żanet Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Masakra, co?
    Zanet to nawet nie bedziemy pytaly ile przytyla ( pewnie jeszcze schudla ), bo i po co nam te informacje? ;) :P

Pasurek, Bozia,

Mam prawie 5 kg w plusie :)

Bozia3, Pusurek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No wlasnie on pyta dla pytania, ja wymyslam co moge zrobic a on nie wie co chce i dyskusja trwa, po jakims sednie przygotowuje. I zamiast 5 minut trwa to pol godziny. Ze sniadaniami jedynie nie mam problemow. Czasami wymsknelo mi sie po kolejnym razie : a co mamy do zjedzenia? Odpowiedzialam pod nosem - gowno. Mialam ochote rzucic chipsami i zelkami i miec w dupie Zdrowe jedzonko na rzecz swietego spokoju!

iwcia77, Bursztyn, Bozia3, Sabina, Mega, Reni lubią tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Zanet , fajna kiecka ;D
    Dzięki Iwcia, zakupiłam cały pakiet różnych używanych i jestem mega zadowolona, na te 3 miesiące powinno wystarczyć :)

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Zbursztynowałam się na maxa. Do jutra chyba mi starczy...
    nie nie, starczy to jest uwiąd ;)

iwcia77, ania.g, Żanet, Mega, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    byk i koziorozec? jak radzicie sobie z upartoscia ? :D ? strach sie bac , bo moj to byk a dziecko bedzie koziorozcem ...a ja lew miedzy nimi :)
    Bozia3 wrote:
    Ja jestem Byk, mój A. to Koziorożec, a syn to Rak

Bozia3, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a gdzie kupilas o ile mozna spytac :)
    Żanet wrote:
    Dzięki Iwcia, zakupiłam cały pakiet różnych używanych i jestem mega zadowolona, na te 3 miesiące powinno wystarczyć :)

Żanet lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet wrote:
    No na zdjeciu widac ze utylas bo sukienka przy cyckach pekla w szwach:-)

Bursztyn, Bozia3, Sabina, Żanet lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Mój wpierdziela wszystko co mu wpadnie w ręce, dlatego nigdy nie zamartwiałam się jedzeniem....
    A te dzieciaki Bursztyn to jakieś rozwydrzone najwyraźniej....
    nawet nie,nomoze troszeczke, one mnie po prostu wykorzystaly :) tak mi ich matka powiedziala kiedy po nie przyszla :) Pierwszy raz ich pilnowalam (w ogole pierwszy raz to byl w pilnowaniu jakichkolwiek dzieci), wiec nie wiedzialam jak to jest,nastepnym razem (byle nie za czesto) bede juz wiedziala co robic i jak z nimi postepowac, aha 4- letni sie zlal troche w majty, czasem mu sie to zdarza i musialam mu te mokre gacie sciagac i zakladac nowe, fuj! :)

iwcia77, Bozia3, Simba, samira, Reni lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byki fajne ale niesamowicie materialne podejscie do zycia maja!

iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ty sie chwalisz czy sie zalisz ?:D :) ;D
    Żanet wrote:
    Pasurek, Bozia,

Mam prawie 5 kg w plusie :)

Sabina, Mega, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 3395 3396 3397 3398 3399 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ