35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny[QUOTE=Bursztyn aha 4- letni sie zlal troche w majty, czasem mu sie to zdarza i musialam mu te mokre gacie sciagac i zakladac nowe, fuj!
[/QUOTE]
Fuj bo obce. Siku Twojego dziecka to jak Twoje własne-! Dasz rade .iwcia77, Sabina, Bursztyn, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Fuj bo obce. Siku Twojego dziecka to jak Twoje własne-! Dasz rade .
w sumie siury Leona sprzatam bez wiekszego obrzydzenia (prawie jak wlasny rodzony przeciez
)
iwcia77, polarmiś, Żanet, Mega, malgos741, Simba, samira, Reni lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:byk i koziorozec? jak radzicie sobie z upartoscia ?
? strach sie bac , bo moj to byk a dziecko bedzie koziorozcem ...a ja lew miedzy nimi
Natomiast wiele horoskopów podaje, że to jest bardzo dobry zestaw...
iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:czasami sobie średnio radzimy, ale mam wrażenie, że mnie trudniej odpuścić..
Natomiast wiele horoskopów podaje, że to jest bardzo dobry zestaw...
jako rak najwiecej przyjaciolmam wsrod bykow, i koziorozce tez bardzo lubie i dogaduje sie.Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiśku moja córa ma3 lata i też już wybrzydza - co chcesz jeść? A ona coś innego. No i weź wymyśl... Czasem mam tak dość, że nie jak TY myślę o czipsach tylko poważnie zastanawiam się nad kupnem wielkiego ZŁA - nutelli
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Wsytd się przyznawać, że przytyłaś tylko tyle! Zanet idź do lodówki i nadrabiaj!
Kurde no! Ja przytylam niecale 6 kg, a brzuch mam taki, ze stop juz od dawna nie widze. Wczoraj jak sie golilam przed ginem, to myslalam, ze sobie glowe ukrece.
Zanet, prosze ladnie sobie to zdjecie obrobic w fotoszopie i nas tu nie denerwowac.Sabina, Bozia3, iwcia77, Simba, Żanet, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:prawie 5 kg, to może być np, 3,5
u mnie 10 na plusie...i jeszcze wszystko przede mną...Bozia3, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Kurde no! Ja przytylam niecale 6 kg, a brzuch mam taki, ze stop juz od dawna nie widze. Wczoraj jak sie golilam przed ginem, to myslalam, ze sobie glowe ukrece.
Zanet, prosze ladnie sobie to zdjecie obrobic w fotoszopie i nas tu nie denerwowac.Bozia3, Bursztyn, Żanet, iwcia77, Pusurek, polarmiś, malgos741, Simba, Mega, samira, Dorka1979 lubią tę wiadomość