35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:Musialam sie dzis zajmowac 2 synkami mojej przyjaciolki, 4 i 6 lat, chlopcy sympatyczni ale humorzasci, cigale trzeba bylo im robic albo kakao, albo kisiel, albo kanapke, albo to albo tamto....
upierdliwe to to...wcale mi sie nie podobalo. Teraz juz wiem ze ze mnie na 100% ch.j a nie matka bylaby
myśle że przy Natanku sama bedziesz mu proponować co 5 min cos do memłania aż będzie Cie miał dośćBursztyn, Sabina, iwcia77, Żanet, malgos741, Mega, samira lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:a po co wy się pytacie - co chce zjeść??? dzieci głupieją od takich pytań i nie wiedzą co odpowiedzieć....
mówi się- słuchaj są jajka, parówki, płatki i dżem - co wybierasz...?
I już...
nastepnym razem nie dam sie wrobicSabina, Żanet, Bozia3, Simba, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
tak jest! im mniej do wyboru tym lepiejBozia3 wrote:a po co wy się pytacie - co chce zjeść??? dzieci głupieją od takich pytań i nie wiedzą co odpowiedzieć....
I już...Bozia3, Żanet, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:a po co wy się pytacie - co chce zjeść??? dzieci głupieją od takich pytań i nie wiedzą co odpowiedzieć....
I już...
Eee, bo ja tam pytam po to, zeby mi powiedziala co chce i jak mowi, to ja wtedy: "O, to ja zjem to samo! Robisz!" i uciekam z kuchni.
Chyba, ze wybierze, ze cholerne platki...iwcia77, Bozia3, Żanet, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Ja doszłam do 80K, więc jeszcze sporo przed Tobą
ja nawet nie widzialam ze taka litera istnieje w cyckonoszach....
tylko nie mowcie ze mozna dojsc do "Z"....Sabina, iwcia77, Żanet, Bozia3, Simba, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:a po co wy się pytacie - co chce zjeść??? dzieci głupieją od takich pytań i nie wiedzą co odpowiedzieć....
I już...
A ja kocham jesc ale nie znosze przygotowywac jedzenia - jak moja babcia. Cale wakacje u niej to byl chleb pieczony na blasze z maslem lub ziemniaki z parownika dla swin- i to kiedy sama sobie wzielam. Babcia nie miala czasu na takie pierdoly jak przygotowywanie posilkow .Bursztyn, Bozia3, iwcia77, Mega, ania.g, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Boze
ja nawet nie widzialam ze taka litera istnieje w cyckonoszach....
tylko nie mowcie ze mozna dojsc do "Z"....iwcia77, Bursztyn, polarmiś, Żanet, Pusurek, Mega, ania.g, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Miśku moja córa ma3 lata i też już wybrzydza - co chcesz jeść? A ona coś innego. No i weź wymyśl... Czasem mam tak dość, że nie jak TY myślę o czipsach tylko poważnie zastanawiam się nad kupnem wielkiego ZŁA - nutelli
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny