35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
EwaT wrote:musze tyle jeść
wczoraj jadłam mało bo mnie ten szpital zestresował to o mało nie zemdlałam po badaniach az sie trzęsłam ze słabości..mąż musiał lecieć do kiosku po jakies batoniki i banany plus paczka jaffa cakes, wciągnęłam wszystko i lepiej sie poczułam...chyba dziecko tyle wyciąga
zaraz jak wyjdzie wszystko nam opowieiwcia77, EwaT, polarmiś, Mega, Magdala lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:to Ty musisz miec chyba bardzo szybka
wez pod uwagę że kiedyś to całe żarcie jeszcze okraszałam wóda lub piwem...wiesz ile to kalorii? naprawde szok że jeszcze nie występuje w magazynach dla wielbicieli grubasekiwcia77, polarmiś lubią tę wiadomość
-
no fakt menu hardcoreEwaT wrote:wez pod uwagę że kiedyś to całe żarcie jeszcze okraszałam wóda lub piwem...wiesz ile to kalorii? naprawde szok że jeszcze nie występuje w magazynach dla wielbicieli grubasek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 21:06
EwaT lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:wez pod uwagę że kiedyś to całe żarcie jeszcze okraszałam wóda lub piwem...wiesz ile to kalorii? naprawde szok że jeszcze nie występuje w magazynach dla wielbicieli grubasek
EwaT, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny spadam na TV. Jutro mam beznadziejny dzień w pracy, ciężki jak cholera.
W dodatku oddałam moj tel do naprawy i od jutra nie będę mieć z Wami kontaktu w pracy, chyba, że ten staruszek co mi go dali na podmianę pociągnie netaNie wiem jak ja przeżyję te dni bez Was, takie post w maju... to niezdrowe
Buziaki!iwcia77, EwaT, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:wez pod uwagę że kiedyś to całe żarcie jeszcze okraszałam wóda lub piwem...wiesz ile to kalorii? naprawde szok że jeszcze nie występuje w magazynach dla wielbicieli grubasek
ale juz nie okraszaj , nie tyle z powodu kalorii co zdrowiaEwaT lubi tę wiadomość
-
bedziemy tu na Ciebie czekac i tesknic ..
Sabina wrote:Dziewczyny spadam na TV. Jutro mam beznadziejny dzień w pracy, ciężki jak cholera.
W dodatku oddałam moj tel do naprawy i od jutra nie będę mieć z Wami kontaktu w pracy, chyba, że ten staruszek co mi go dali na podmianę pociągnie netaNie wiem jak ja przeżyję te dni bez Was, takie post w maju... to niezdrowe
Buziaki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 21:23
Sabina, polarmiś, Mega lubią tę wiadomość
-
caffee, bliska co bierzecie dla malucha na wyjscie ze szpitala? kompletnie nie mam pojęcia w tej materii, chyba najwygodniejsze jest body ale czy takiego małego da sie w to ubrac? może trzeba kaftanik i spiochy??
ale będą mi sie rence czensłyiwcia77, peppapig, Bursztyn, Simba, polarmiś, malgos741, Mega, Żanet, Dorka1979, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:caffee, bliska co bierzecie dla malucha na wyjscie ze szpitala? kompletnie nie mam pojęcia w tej materii, chyba najwygodniejsze jest body ale czy takiego małego da sie w to ubrac? może trzeba kaftanik i spiochy??
ale będą mi sie rence czensły
Wszystko zależy jaka będzie pogoda, naszykuj mężowi kilka wariacji - na ciepłe dni i na zimno. Ja lubiłam śpiochy, które teraz nie są w modzie
Nie zapomnij o ciuchach dla siebie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 21:30
EwaT, iwcia77, Pusurek, szczęśliwa 2, caffe lubią tę wiadomość
-
cześć Dziewczyny,
czy Mysza sie odzywała tak jak obiecała?
byłam wczoraj na drugim USG, widziałam i słyszałam serduszko, dech mi zaparło i nie byłam w stanie odpowiedzieć na pytanie lekarza - w stylu "widzimy wszytko prawda? hehe.."
cudo.
dzisiaj byliśmy u moich rodziców i pokazaliśmy malucha na zdjęciu - chłop mnie zmusił, bo ja bym powiedział gdzieś w okolicach stycznia, tj porodu
taki mam durny jakiś charakter,
no ale chcę im oszczędzić nerwów,
mama wpadła w histerię z tej radości, tylko płakała i powtarzała że nie wierzy
pozniej gadaliśmy z teściami - już piją- a teściowa już sie zaoferowała do pomocy przy Maleństwu - no wariactwo.
mam serie badań do zrobienia - ale ciśnienia mi nikt nie mierzył Iwciu.
ps - Pusurku - a termin zmienny ale przypuszczalnie połowa styczniaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 21:38
samira, Bozia3, iwcia77, Simba, Pusurek, EwaT, Mega, Żanet, caffe, gosia7122, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość