35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Różyczka wrote:Witajcie dziewczyny,
Kubeł zimnej wody wylał na mnie lekarz w klinice niepłodności.
Dodam, że się nie spodziewałam takiego obrotu sprawy...
Miałam wysokie FSH 10,8 w 2gim dniu cyklu co okazało się problemem ( nie spodziewałam się, że aż takim )
Zaraz po wizycie, na polecenie lekarza, pojechałam zrobić badanie AMH, żeby dokładniej ocenić stan mojej rezerwy jajnikowej. Wynik za 8 dni roboczych.
Ja myślałam, że ta wizyta to będzie tylko formalność, że przez wzgląd na mój wiek (35l) lekarz zrobi monitoring, może kurację hormonalną, ew. inseminację...A on wyskakuje z in vitro.
Tymczasem mam zrobić całą masę badań, włącznie z drożnością jajników.
Zajmie mi to pewnie kilka tygodni.
Cóż, najważniejszy jest wynik AMH, oby był w porządku!
Jestem podłamana.
Zaczyna się ciągłe czekanie, badania, nadzieja i zwątpienie.
Teraz wiem co czują dziewczyny, które przez to przechodzą...
Serdecznie Was pozdrawiam.
a podobno FSH się zmieniaPolarmis sie na tym zna to Ci pewnie objaśni , tylko ona kolano leczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 23:52
caffe, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:caffee, bliska co bierzecie dla malucha na wyjscie ze szpitala? kompletnie nie mam pojęcia w tej materii, chyba najwygodniejsze jest body ale czy takiego małego da sie w to ubrac? może trzeba kaftanik i spiochy??
ale będą mi sie rence czensłysamira, Bliska 77, Żanet, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:mysle że w foteliku już sie dzidzie wynosi ze szpitala?
ania.g, Pusurek, Bliska 77, szczęśliwa 2, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Tak Rozyczka FSH w kazdym cyklu jest zmienne. Tym bym sie az tak nie sugerowala. Jaki mialas estradiol ?
-
nick nieaktualny
-
Witam
Różyczko, mam nadzieję że wyniki będą dobre.
Dziecko ze szpitala zabiorę w foteliku samochodowym. Mam go jeszcze po młodszej, w sumie to skorzystała z niego już piątka dzieci i teraz wraca z powrotem do mnie. Przynajmniej tego nie muszę kupować. Uważam że przewożenie dzieci w fotelikach to podstawa, w razie zderzenia nikt nie utrzyma dziecka w rękach. Jak ktoś ma wątpliwości to niech sobie obejrzy filmiki z testów zderzeniowych.
Byłam w rano w laboratorium oddać standardowo krew i mocz. Może dziś po 17 będą wyniki.
Kanapka z Bursztynem już pochłoniętaPusurek, Bursztyn, samira, Mega, szczęśliwa 2, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
żegnaj
ciekawe kiedy z nowym nickiem się pojawi
Pyska_ta wrote:Znikam dziewuszki. Laparo za mna. Nie trzeba mi ovu. Dzieki za wszystko. Pa!Simba, Pusurek, Bursztyn, samira, szczęśliwa 2, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
zaraz zaraz
dzień dobry
znowu zaspałam.. zaraz odpalam parówkę na śniadanie i prasę zobaczymy co nowegopolarmiś wrote:Wszystkie spia, Reni co z poranna kawa i prasowka dla dziewczynek na poranny rozruch?polarmiś, samira, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość