35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie w deszczu
to juz ktorys dzien, nie chce mi sie nawet liczyc ktory...
Tez mi powiedzial lekarz na wtorkowej wizycie zeby zrobic AMH, ale poniewaz kosztuje tutaj 100£ doszlam do wniosku ze - jesli narazie nie mysle o ivf to sobie odpuszcze bo ta wiedza w niczym mi nie pomoze a kto wie, moglaby dobic.polarmiś, Bliska 77, Mega, Żanet, szczęśliwa 2, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Witam sie w deszczu
Tez mi powiedzial lekarz na wtorkowej wizycie zeby zrobic AMH, ale poniewaz kosztuje tutaj 100£ doszlam do wniosku ze - jesli narazie nie mysle o ivf to sobie odpuszcze bo ta wiedza w niczym mi nie pomoze a kto wie, moglaby dobic.
Mi zrobili AMH w klinice plodnosci, ale poniewaz w czasie oczekiwania zaszlam se sama w ciaze, to nawet wynikow mi nie dali... A jestem ciekawa, jakie byly.
To tez bylo dziwne, ze klinika skierowala nas na mase badan krwi przed 1 wizyta, ktore zrobilismy, ale z wizyty zrezygnowalismy, bo juz nie bylo z czym isc.I nawet zlamanej korony od nas nie wzieli za badania. Albo tacy bogaci albo gapy.
Bursztyn, a nie mozesz AMH zrobic sobie w Pl? Przejazdem jakos? W kazdym dniu cyklu sie to robi.
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Witam sie w deszczu
Tez mi powiedzial lekarz na wtorkowej wizycie zeby zrobic AMH, ale poniewaz kosztuje tutaj 100£ doszlam do wniosku ze - jesli narazie nie mysle o ivf to sobie odpuszcze bo ta wiedza w niczym mi nie pomoze a kto wie, moglaby dobic.
Aaaa, wiesz co Bursztyn! Do tej mojej kliniki Brytole przyjezdzaja, bo ci nasi sa podobno piekielnie skuteczni. Otworzyli ostatnio nowa filie w Bergen, zaraz przy lotnisku, wlasnie dla wyspiarzy.Bursztyn, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witajcie
Ewa, z naszej trójki ja mam najbardziej odległy termin, ale listę ciuszków mam podobną do listy Caffe, zależy też jaka będzie pogoda, pamiętaj, wszystko musi być na maksa rozpinane żeby było wygodnie ubierać przebierać itpBursztyn, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:witajcie
Ewa, z naszej trójki ja mam najbardziej odległy termin, ale listę ciuszków mam podobną do listy Caffe, zależy też jaka będzie pogoda, pamiętaj, wszystko musi być na maksa rozpinane żeby było wygodnie ubierać przebierać itp
Ja mam bodziaki takie zapinane z boku jak kaftanik, ze sie nie szarpiesz z wpychaniem glowki w dziure, tylko kladziesz mlode, zawijasz, zapinasz i git. A pielucha sie trzyma!
Ja bede brala tego spodenki i skarpetki ( nie cierpie spiochow ).Bliska 77, Simba, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:http://www.klinikkhausken.no/?page_id=512&lang=en
Musisz sobie przeliczyc, ale jest cos kolo 1£ = 10 koron. -
nick nieaktualnyBursztyn wrote:albo zle policzylam, albo to naprawde niewiele wiecej kosztuje niz u nas w B'ham... wyszlo mi ok.3400 £, ale ja liczyc nie umiem... za dobrze
Kurde, ja tez nie...
Ale Brytole przyjezdzaja gromadnie, wiec nie moze byc duzo drozej niz u Ciebie, bo by sie to zwyczajnie nie oplacalo, biorac pod uwage lot i pobyt.
A w klinice sie chwala, ze maja jakas naprawde wysoka skutecznosc. Raz, a dobrze.
No, ale koszty: 2000£ IV bez lekow, 180£ pierwsza wizyta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 11:40
Bursztyn, polarmiś, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Kurde, ja tez nie...
Ale Brytole przyjezdzaja gromadnie, wiec nie moze byc duzo drozej niz u Ciebie, bo by sie to zwyczajnie nie oplacalo, biorac pod uwage lot i pobyt.
A w klinice sie chwala, ze maja jakas naprawde wysoka skutecznosc. Raz, a dobrze.Bliska 77, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Ja mam bodziaki takie zapinane z boku jak kaftanik, ze sie nie szarpiesz z wpychaniem glowki w dziure, tylko kladziesz mlode, zawijasz, zapinasz i git. A pielucha sie trzyma!
Ja bede brala tego spodenki i skarpetki ( nie cierpie spiochow ).
no i jak będzie np 25 stopni albo więcej to koc jako taki raczej odpada, moze cieplejsza pieluszka flanelowa do przykryciacaffe, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny