X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie w deszczu
    to juz ktorys dzien, nie chce mi sie nawet liczyc ktory...
    Tez mi powiedzial lekarz na wtorkowej wizycie zeby zrobic AMH, ale poniewaz kosztuje tutaj 100£ doszlam do wniosku ze - jesli narazie nie mysle o ivf to sobie odpuszcze bo ta wiedza w niczym mi nie pomoze a kto wie, moglaby dobic.

polarmiś, Bliska 77, Mega, Żanet, szczęśliwa 2, Sabina lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Wlasnie, to nowe badanie. . Moja mama ostatnia@ dostala w wieku 50 lat, babcia tez. Zobaczymy jak u mnie.
    jesli tak to spokojnie zdazysz urodzic przed 50tka ;)

Pusurek, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Witam sie w deszczu
    Tez mi powiedzial lekarz na wtorkowej wizycie zeby zrobic AMH, ale poniewaz kosztuje tutaj 100£ doszlam do wniosku ze - jesli narazie nie mysle o ivf to sobie odpuszcze bo ta wiedza w niczym mi nie pomoze a kto wie, moglaby dobic.

Mi zrobili AMH w klinice plodnosci, ale poniewaz w czasie oczekiwania zaszlam se sama w ciaze, to nawet wynikow mi nie dali... A jestem ciekawa, jakie byly.
    To tez bylo dziwne, ze klinika skierowala nas na mase badan krwi przed 1 wizyta, ktore zrobilismy, ale z wizyty zrezygnowalismy, bo juz nie bylo z czym isc. ;) I nawet zlamanej korony od nas nie wzieli za badania. Albo tacy bogaci albo gapy. ;)
    Bursztyn, a nie mozesz AMH zrobic sobie w Pl? Przejazdem jakos? W kazdym dniu cyklu sie to robi.

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Bursztyn, a nie mozesz AMH zrobic sobie w Pl? Przejazdem jakos? W kazdym dniu cyklu sie to robi.
    pewnie ze moge, ale po co?

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Witam sie w deszczu

Aaaa, wiesz co Bursztyn! Do tej mojej kliniki Brytole przyjezdzaja, bo ci nasi sa podobno piekielnie skuteczni. Otworzyli ostatnio nowa filie w Bergen, zaraz przy lotnisku, wlasnie dla wyspiarzy.

Bursztyn, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Aaaa, wiesz co Bursztyn! Do tej mojej kliniki Brytole przyjezdzaja, bo ci nasi sa podobno piekielnie skuteczni. Otworzyli ostatnio nowa filie w Bergen, zaraz przy lotnisku, wlasnie dla wyspiarzy.
    a ceny jakie?

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    a ceny jakie?

http://www.klinikkhausken.no/?page_id=512&lang=en
    Musisz sobie przeliczyc, ale jest cos kolo 1£ = 10 koron.

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie
    Ewa, z naszej trójki ja mam najbardziej odległy termin, ale listę ciuszków mam podobną do listy Caffe, zależy też jaka będzie pogoda, pamiętaj, wszystko musi być na maksa rozpinane żeby było wygodnie ubierać przebierać itp :-)

Bursztyn, ania.g lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    witajcie
    Ewa, z naszej trójki ja mam najbardziej odległy termin, ale listę ciuszków mam podobną do listy Caffe, zależy też jaka będzie pogoda, pamiętaj, wszystko musi być na maksa rozpinane żeby było wygodnie ubierać przebierać itp :-)

Ja mam bodziaki takie zapinane z boku jak kaftanik, ze sie nie szarpiesz z wpychaniem glowki w dziure, tylko kladziesz mlode, zawijasz, zapinasz i git. A pielucha sie trzyma! :)
    Ja bede brala tego spodenki i skarpetki ( nie cierpie spiochow ).

Bliska 77, Simba, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.babyclothesforgirls.net/zutano-baby-girls-newborn-love-you-screen-short-sleeve-body-wrap/

Te sa genialne na poczatek.

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    http://www.klinikkhausken.no/?page_id=512&lang=en
    Musisz sobie przeliczyc, ale jest cos kolo 1£ = 10 koron.
    albo zle policzylam, albo to naprawde niewiele wiecej kosztuje niz u nas w B'ham... wyszlo mi ok.3400 £, ale ja liczyc nie umiem... za dobrze

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    albo zle policzylam, albo to naprawde niewiele wiecej kosztuje niz u nas w B'ham... wyszlo mi ok.3400 £, ale ja liczyc nie umiem... za dobrze

Kurde, ja tez nie... ;)
    Ale Brytole przyjezdzaja gromadnie, wiec nie moze byc duzo drozej niz u Ciebie, bo by sie to zwyczajnie nie oplacalo, biorac pod uwage lot i pobyt.
    A w klinice sie chwala, ze maja jakas naprawde wysoka skutecznosc. Raz, a dobrze. ;)

No, ale koszty: 2000£ IV bez lekow, 180£ pierwsza wizyta.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 11:40

Bursztyn, polarmiś, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Kurde, ja tez nie... ;)
    Ale Brytole przyjezdzaja gromadnie, wiec nie moze byc duzo drozej niz u Ciebie, bo by sie to zwyczajnie nie oplacalo, biorac pod uwage lot i pobyt.
    A w klinice sie chwala, ze maja jakas naprawde wysoka skutecznosc. Raz, a dobrze. ;)
    jeszcze pobyt, no nic...bede u Ciebie mieszkac, nie wiem jak ja to przezyje :P ;)

Bliska 77, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    jeszcze pobyt, no nic...bede u Ciebie mieszkac, nie wiem jak ja to przezyje :P ;)

Bedzie Ci u mnie fantastycznie! Adamkiem sie zajmiesz w ramach przygotowan... ;)

Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:

A jak liczylas, ze wyszlo 3400?

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Bedzie Ci u mnie fantastycznie! Adamkiem sie zajmiesz w ramach przygotowan... ;)
    taa....jaaaasnee ;)
    Ty to dziecko jak kukulcze jajo bedziesz podrzucac do roznych gniazd, corke pewnie wrobisz w pierwszej kolejnosci ;)

Mega lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A jak liczylas, ze wyszlo 3400?
    bez 20 £, liczylam tak jak podalas mi przelicznik :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    taa....jaaaasnee ;)
    Ty to dziecko jak kukulcze jajo bedziesz podrzucac do roznych gniazd, corke pewnie wrobisz w pierwszej kolejnosci ;)

Socjalizowac Adamka bede! :P

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja mam bodziaki takie zapinane z boku jak kaftanik, ze sie nie szarpiesz z wpychaniem glowki w dziure, tylko kladziesz mlode, zawijasz, zapinasz i git. A pielucha sie trzyma! :)
    Ja bede brala tego spodenki i skarpetki ( nie cierpie spiochow ).
    no takie są najlepsze bodziaki, bo nie trzeba "wpychać" nie dzieciaczka :-)
    no i jak będzie np 25 stopni albo więcej to koc jako taki raczej odpada, moze cieplejsza pieluszka flanelowa do przykrycia

caffe, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    bez 20 £, liczylam tak jak podalas mi przelicznik :)

Yyyy, nie kumam.
    Tak podalam 1£ = 10 koron. To mi inaczej wychodzi! :D

‹‹ 3403 3404 3405 3406 3407 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ