35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Aha, tylko tam jest cena bez lekow, a one kosztuja dosc duzo, wiec cena koncowa ulegnie duzej zmianie...
Tu sa dosc drogie, ale nie az tak bardzo znowu. Mysmy liczyli kase na 1 stymulacje i wyszlo kolo 3000 koron, to bedzie 300 funciakow. A jakis taki sprey do nocha do stymulacji masz na 3 kolejne cykle.
Leki sie tu kupuje, mysmy chcieli z Pl miec, ale np ten sprey jest w Pl nie do kupienia.Bursztyn, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Tu sa dosc drogie, ale nie az tak bardzo znowu. Mysmy liczyli kase na 1 stymulacje i wyszlo kolo 3000 koron, to bedzie 300 funciakow. A jakis taki sprey do nocha do stymulacji masz na 3 kolejne cykle.
Leki sie tu kupuje, mysmy chcieli z Pl miec, ale np ten sprey jest w Pl nie do kupienia.
w sumie ceny chyba podobne jak w PL, slyszalam ze w PL wychodzi tak ok. 15.000zl -
nick nieaktualnyBursztyn wrote:da sie przezyc
w sumie ceny chyba podobne jak w PL, slyszalam ze w PL wychodzi tak ok. 15.000zl
Nawet chyba jeszcze taniej.
Ja zastanawialam sie w czasie staran nad Invicta. A Gd pracuje tam moj endokrynolog, wiec mam do nich zaufanie. Maja korzystne pakiety i twierdza, ze 90% skutecznosc.
http://www.invicta.pl/1458/program_in_vitro_all_inclusive.html
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Nawet chyba jeszcze taniej.
Ja zastanawialam sie w czasie staran nad Invicta. A Gd pracuje tam moj endokrynolog, wiec mam do nich zaufanie. Maja korzystne pakiety i twierdza, ze 90% skutecznosc.
http://www.invicta.pl/1458/program_in_vitro_all_inclusive.htmlbrzmi jak wakacje na Hawajach
12.990, dobra cena
z przelotem ?Bliska 77, Pusurek, Mega, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nic tylko brać
żeby była pewność, że zadziała poszłabym nawet zbierać pod domy centrum
ale tak cholera .. i skąd taka skuteczność mi w klinice powiedzieli, ze IV ma skuteczność 40%Bursztyn wrote:hahaha! All inclusivebrzmi jak wakacje na Hawajach
12.990, dobra cena
z przelotem ?Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:hahaha! All inclusive
brzmi jak wakacje na Hawajach
12.990, dobra cena
z przelotem ?
I z drinkiem z palemka
Wsiadasz w Marianera i jestes w Gd. Poza tym oni maja filie w roznych miastach. I laby i szpitale.
A jeszcze sobie zakupy zrobisz.Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:nic tylko brać
żeby była pewność, że zadziała poszłabym nawet zbierać pod domy centrum
ale tak cholera .. i skąd taka skuteczność mi w klinice powiedzieli, ze IV ma skuteczność 40%
Se licza ile wszczepili, a ile zaciazylo.
Ale cos jest w tym, ze jedni sa skuteczni, a inni nie.
U mnie w miescie, w panstwowym szpitalu robia tez IV, ale skutecznosc maja taka, ze klientki im pouciekaly do kliniki prywatnej, mieszczacej sie zreszta 500 m od szpitala. I tam, kurka, zachodza jak krolice. Nie mam pojecia, czego to jest kwestia, ludzi, sprzetu?Bursztyn, Mega, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:I z drinkiem z palemka
Wsiadasz w Marianera i jestes w Gd. Poza tym oni maja filie w roznych miastach. I laby i szpitale.
A jeszcze sobie zakupy zrobisz.
klinik jak psow, trzeba by na jakies fora powlazic, rankingi sprawdzic, opinie poczytac i w razie czego cos wybracPusurek, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Se licza ile wszczepili, a ile zaciazylo.
Ale cos jest w tym, ze jedni sa skuteczni, a inni nie.
U mnie w miescie, w panstwowym szpitalu robia tez IV, ale skutecznosc maja taka, ze klientki im pouciekaly do kliniki prywatnej, mieszczacej sie zreszta 500 m od szpitala. I tam, kurka, zachodza jak krolice. Nie mam pojecia, czego to jest kwestia, ludzi, sprzetu?
pytalam lekarzyka (Egipcjanin, chociaz nie wiem czy ma to jakies zanczenie) we wtorek - robiac wstep: pewnie ciebie nie powinnam pytac, ale i tak zapytam- jak szacujesz skutecznosc tego szpitala w ivf? A on na to: hmm...plasujemy sie w sredniej krajowej..
wiec mysle ze skutecznosc tez moze byc srednia, ale moge sie mylic. Na fora zadne nie wchodzilam, a tam pewnie mozna sie sporo dowiedziecPusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:wlasnie, tez sie nad tym zastanawiam
pytalam lekarzyka (Egipcjanin, chociaz nie wiem czy ma to jakies zanczenie) we wtorek - robiac wstep: pewnie ciebie nie powinnam pytac, ale i tak zapytam- jak szacujesz skutecznosc tego szpitala w ivf? A on na to: hmm...plasujemy sie w sredniej krajowej..
wiec mysle ze skutecznosc tez moze byc srednia, ale moge sie mylic. Na fora zadne nie wchodzilam, a tam pewnie mozna sie sporo dowiedziec
No wlasnie...
Z forami to tez roznie bywa, bo czesto to pisza wlasnie te sfrustrowane, co im nie wyszlo i sie musza wyzalic. Te zaciazone sie ciesza i nie siedza w necie.Mega lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No wlasnie...
Z forami to tez roznie bywa, bo czesto to pisza wlasnie te sfrustrowane, co im nie wyszlo i sie musza wyzalic. Te zaciazone sie ciesza i nie siedza w necie.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:niekoniecznie, te ucieszone tez pisza
Ale nie jest tak, ze mniej? Ze statystycznie rzecz biorac, to wiecej postow jest w stylu: przestrzegam was itd?
Ja mialam taki przypadek po laserowej korekcji oczu pare lat temu. Szukalam po forach jeszcze przed, gdybym uwierzyla ludziom, to bym w zyciu tego nie zrobila i dalej nosila soczewki. Moze z 2% zadowolonych ludzi. Potem, juz po zabiegu, bylam tez przez jakis czas na roznych forach, zachecajac ludzi, bo tam tylko placz i zgrzytanie zebow...Mega, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość