35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:no i jak ciekawe nie ,tam jak wczoraj już pisałam G miał pełne b.nasienia tz. w Invimed
ale widzę że chłop zestresowany jest... masakra... -
ale z tego co widzę to w invimedzie ceny badań mają ogromne. Porównuję sobie amh i znalazłam za 120 a u nich 180
zresztą chyba je sobie na razie odpuszcze, bo wiem że wyjdzie kiepskiesamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:ale z tego co widzę to w invimedzie ceny badań mają ogromne. Porównuję sobie amh i znalazłam za 120 a u nich 180
zresztą chyba je sobie na razie odpuszcze, bo wiem że wyjdzie kiepskie -
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Widzialyscie laski, ze Fedra jest w ciazy? Jej maz miala jakies masakrycznie niskie parametry nasienia i mieli IV.
zaniedługo wszystkie zaciążą i kto zostanie na ovu?Mega, malgos741, samira, Simba, szczęśliwa 2, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Pusur ale wywaliło Ci wątrobę może jakiś Proliver czy Sylimarol..
brzuszo łanyPusurek wrote:Widzialyscie laski, ze Fedra jest w ciazy? Jej maz miala jakies masakrycznie niskie parametry nasienia i mieli IV.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 14:37
Mega, malgos741, Pusurek, Simba, Bursztyn, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczy któraś może mi pomóc w interpretacji testu owulacyjnego?
Zrobiłam test tak sobie bo kupiłam kilka a mam właśnie 6 dc i pokazały mi się obie kreski, co prawda ta jedna to jest jak Wy to mówicie cień cienia bardzo słaba ale widoczna , czy to oznacza że lada chwila mogę mieć owulację i czy taki słaby test zaznacza się na wykresie ovufriend ? bo tak się zastanawiam czy to nie za szybko po okresie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 14:47
-
nick nieaktualny
-
Siedzę w pracy i się nudze, jak koniec miesiąca to nudy.
Pisurek śliczny brzuszek.
Pusurek, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Se miety zaparzylam, musi panie to po tej chinszczyznie wczoraj na obiad.
Simba, Pusurek lubią tę wiadomość
-
słaba oznacza test negatywny
na wykresie zaznaczasz jeśli ta co się pojawi będzie taka sama jak pierwsza lub mocniejsza .. po pojawiniu się tej krechy owu może ale nie musi pojawić się do 36h
cień cienia tylko przy ciążowym nas cieszy
Dorka1979 wrote:czy któraś może mi pomóc w interpretacji testu owulacyjnego?
Zrobiłam test tak sobie bo kupiłam kilka a mam właśnie 6 dc i pokazały mi się obie kreski, co prawda ta jedna to jest jak Wy to mówicie cień cienia bardzo słaba ale widoczna , czy to oznacza że lada chwila mogę mieć owulację i czy taki słaby test zaznacza się na wykresie ovufriend ? bo tak się zastanawiam czy to nie za szybko po okresie ?Mega, polarmiś, Simba, szczęśliwa 2, Bursztyn, iwcia77, Viv78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:słaba oznacza test negatywny
na wykresie zaznaczasz jeśli ta co się pojawi będzie taka sama jak pierwsza lub mocniejsza .. po pojawiniu się tej krechy owu może ale nie musi pojawić się do 36h
cień cienia tylko przy ciążowym nas cieszySimba lubi tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:czy któraś może mi pomóc w interpretacji testu owulacyjnego?
Zrobiłam test tak sobie bo kupiłam kilka a mam właśnie 6 dc i pokazały mi się obie kreski, co prawda ta jedna to jest jak Wy to mówicie cień cienia bardzo słaba ale widoczna , czy to oznacza że lada chwila mogę mieć owulację i czy taki słaby test zaznacza się na wykresie ovufriend ? bo tak się zastanawiam czy to nie za szybko po okresie ?szczęśliwa 2, iwcia77 lubią tę wiadomość