X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    no sprawdziłam...
    poprostu przekopiowałam wszystko jednym cięgiem ... te starania strasznie myślenie zaćmiewają :D

no i jak ciekawe nie ,tam jak wczoraj już pisałam G miał pełne b.nasienia tz. w Invimed

Mega lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    no i jak ciekawe nie ,tam jak wczoraj już pisałam G miał pełne b.nasienia tz. w Invimed
    przegapiłam to niestety... ale 140 to już nie taki straszny majątek, więc przeboleję...
    ale widzę że chłop zestresowany jest... masakra...

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale z tego co widzę to w invimedzie ceny badań mają ogromne. Porównuję sobie amh i znalazłam za 120 a u nich 180 :(
    zresztą chyba je sobie na razie odpuszcze, bo wiem że wyjdzie kiepskie

samira lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    ale z tego co widzę to w invimedzie ceny badań mają ogromne. Porównuję sobie amh i znalazłam za 120 a u nich 180 :(
    zresztą chyba je sobie na razie odpuszcze, bo wiem że wyjdzie kiepskie
    fajne te bezpłatne dlatego się zapisałam do tego u którego byłam czyli w Panewnikach ,raz byłam na białej sobocie za free i teraz tez idę ,no i raz u niego prywatnie a Invimed nie zaliczę bo to też w ta sobotę

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzialyscie laski, ze Fedra jest w ciazy? Jej maz miala jakies masakrycznie niskie parametry nasienia i mieli IV. :)

EwaT, Reni, polarmiś, samira, Simba, szczęśliwa 2, Bozia3, Viv78 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widziałam tez długo się starali z tego co pamiętam :-)

Pusurek, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Widzialyscie laski, ze Fedra jest w ciazy? Jej maz miala jakies masakrycznie niskie parametry nasienia i mieli IV. :)

zaniedługo wszystkie zaciążą i kto zostanie na ovu?

Mega, malgos741, samira, Simba, szczęśliwa 2, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur ale wywaliło Ci wątrobę może jakiś Proliver czy Sylimarol..
    ;-)

brzuszo łany :-)
    Pusurek wrote:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 14:37

Mega, malgos741, Pusurek, Simba, Bursztyn, Żanet lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Administrator ;-)
    EwaT wrote:

Mega, Simba, szczęśliwa 2, Bursztyn, iwcia77, Sabina, Żanet lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    utworzymy profil babiny po 50 - matki nastolatek ;-)
    EwaT wrote:

Mega, EwaT, Simba, Bursztyn, iwcia77, Sabina, Żanet lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy któraś może mi pomóc w interpretacji testu owulacyjnego?
    Zrobiłam test tak sobie bo kupiłam kilka a mam właśnie 6 dc i pokazały mi się obie kreski, co prawda ta jedna to jest jak Wy to mówicie cień cienia bardzo słaba ale widoczna , czy to oznacza że lada chwila mogę mieć owulację i czy taki słaby test zaznacza się na wykresie ovufriend ? bo tak się zastanawiam czy to nie za szybko po okresie ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 14:47

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Administrator ;-)

A razem z nim my z kolejnymi staraniami. ;)

EwaT, Mega, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siedzę w pracy i się nudze, jak koniec miesiąca to nudy.
    Pisurek śliczny brzuszek.:)

Pusurek, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Pusur ale wywaliło Ci wątrobę może jakiś Proliver czy Sylimarol..
    ;-)

brzuszo łany :-)

Se miety zaparzylam, musi panie to po tej chinszczyznie wczoraj na obiad. ;)

Reni, Mega, Simba, iwcia77, Sabina, Żanet lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ?
    juz dopisałam resztę pytania , musiałyśmy się w czasie minąć

• Mega Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Se miety zaparzylam, musi panie to po tej chinszczyznie wczoraj na obiad. ;)
    to musiałaś bardzo duuuużo zjeść ;)

Simba, Pusurek lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słaba oznacza test negatywny
    na wykresie zaznaczasz jeśli ta co się pojawi będzie taka sama jak pierwsza lub mocniejsza .. po pojawiniu się tej krechy owu może ale nie musi pojawić się do 36h
    cień cienia tylko przy ciążowym nas cieszy :-)
    Dorka1979 wrote:
    Zrobiłam test tak sobie bo kupiłam kilka a mam właśnie 6 dc i pokazały mi się obie kreski, co prawda ta jedna to jest jak Wy to mówicie cień cienia bardzo słaba ale widoczna , czy to oznacza że lada chwila mogę mieć owulację i czy taki słaby test zaznacza się na wykresie ovufriend ? bo tak się zastanawiam czy to nie za szybko po okresie ?

Mega, polarmiś, Simba, szczęśliwa 2, Bursztyn, iwcia77, Viv78 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    słaba oznacza test negatywny
    na wykresie zaznaczasz jeśli ta co się pojawi będzie taka sama jak pierwsza lub mocniejsza .. po pojawiniu się tej krechy owu może ale nie musi pojawić się do 36h
    cień cienia tylko przy ciążowym nas cieszy :-)
    ok dzięki , teraz już będę wiedziała .

Simba lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    wiesz co, jak na teście owu mam cień cienia to zaznaczam ujemny, obie kreski muszą być taka samo widoczne, ewentualnie kontrolna może być slabsza :)

szczęśliwa 2, iwcia77 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi testy wyszły może 2 razy dodatnie na tyle cykli :-/
    Dorka1979 wrote:
    ok dzięki , teraz już będę wiedziała .

iwcia77 lubi tę wiadomość

‹‹ 3406 3407 3408 3409 3410 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: