35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:mi testy wyszły może 2 razy dodatnie na tyle cykli
-
oj Andzej bo zamaist czekać na test do końca cyklu to i w połowie można sobie siknąć i też są emocje hahah
EwaT wrote:no własnie
wiec po co te testy?Mega, Simba, szczęśliwa 2, Bursztyn, iwcia77, malgos741, Sabina, Żanet lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:no własnie
wiec po co te testy?samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:oj Andzej bo zamaist czekać na test do końca cyklu to i w połowie można sobie siknąć i też są emocje hahah
iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
porównałam listę starających się z porodówką.. i .. wychodzi...że jednak większość jest w ciąży..
idę do domu.. znowu jestem w mniejszościsamira, Mega, polarmiś, szczęśliwa 2, Pusurek, Bursztyn, iwcia77, malgos741, Sabina, Żanet lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:porównałam listę starających się z porodówką.. i .. wychodzi...że jednak większość jest w ciąży..
idę do domu.. znowu jestem w mniejszościiwcia77 lubi tę wiadomość
-
zresztą jeszcze nas trochę zostało, nie panikuj, wkrotce każda z nas pojawi się na tamtej liście
szczęśliwa 2, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:porównałam listę starających się z porodówką.. i .. wychodzi...że jednak większość jest w ciąży..
idę do domu.. znowu jestem w mniejszości
Reni, po to jest ta lista, zeby wszystkie z listy staraczek mogly sie tam soon przeniesc. Bo dwoch list nam niepotrzeba - jak mowi poeta.
Bedziesz na niej i Ty!samira, Reni, Mega, Żanet lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:porównałam listę starających się z porodówką.. i .. wychodzi...że jednak większość jest w ciąży..
idę do domu.. znowu jestem w mniejszościsamira lubi tę wiadomość
-
Tylko brody mi brakuje..szczęśliwa 2 wrote:Reni mniejszość jest teraz cool , a przyjdzie twój czas tylko mnie sie wydaje,ze sie wypaliłaś w tym temacie , potrzeba Ci kopa czy co ???
Mega, Bursztyn, iwcia77, szczęśliwa 2, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny