35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:myslisz? staram sie ale kto wie, moze na nastepnej Eurowizji wystapi juz z brzuchem
bardziej martwiłabym sie wystepem na Eurowizji , nie wiem czy Ci sie uda
Bursztyn, Simba, Mega, Żanet lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:A Ty też będziesz mieć brzuch
bardziej martwiłabym sie wystepem na Eurowizji , nie wiem czy Ci sie uda
w przyszlym roku nie wystapie, i nie proscie mnie bo juz zdecydowalam! nieodwolalnecaffe, Simba, Mega, Żanet lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:hahaha
w przyszlym roku nie wystapie, i nie proscie mnie bo juz zdecydowalam! nieodwolalnebo brzuch to też ma miec jak Ty i nie ma wykretów w tym temacie
nieodwołalnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 18:40
Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:hahaha
w przyszlym roku nie wystapie, i nie proscie mnie bo juz zdecydowalam! nieodwolalneBursztyn, iwcia77, Mega, Pusurek, Reni, Sabina, Żanet lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:No nie, w przyszłym roku Madame La Pisior. I zeby przerwać te genderowska modę, będzie w trakcie śpiewania dziecko piersią karmić. Chcą ekstrawagancji to dostaną!
----> koniecznie "r" francuskie gardlowe) wystapie ja sie wycofuje
jest tylko jeden proble, wlasciwie problemik, nic powaznego, Adamek zatyka JUZ sobie uszy kiedy La Pusur mu spiewa...iwcia77, Mega, Pusurek, Simba, Żanet lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:W ciąży normy podawane obok nie obowiązują w większości. Mnie gin pozaznaczał co może pojechać w górę lub w dół, żebym przy odbieraniu wyników nie myślała, ze już nie żyję.
caffe lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
iwcia77 wrote:Mega - awatar iscie urlopowy
iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:wlasnie odebralam wyniki tarczycy...ciekawi mnie dlaczego musialam je zrobic w ciazy ? ktos zna odpowiedz?
s-ft3 4,74 pmol/L walory 3.90-6.80
s-ft4 15.46 pmol/L 9.00-22.00 ( wyglada jak godziny otwarcia sklepu)
s-tsh 1.59 mlU/L 0.20-4.00
wiem , ze sa w normie ale Polar cos liczyl jakies stosunki miedzy ktorymis i aby bylo ok to musi byc 1...cos bredze? znacie sie?