35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:wlasnie dlatego ze Madame La Pisior (La Pusur
----> koniecznie "r" francuskie gardlowe) wystapie ja sie wycofuje
jest tylko jeden proble, wlasciwie problemik, nic powaznego, Adamek zatyka JUZ sobie uszy kiedy La Pusur mu spiewa...
Sie cos wymysli sie.Pomysl poddany przez Simbe, zeby La Pisior karmila dziecie piersia wydaje mi sie ciekawa koncepcja. Adamkowi sie da zatyczki do uszu, jakby bardzo protestowal. Ale mysle, ze zrozumie powage sytuacji, w koncu Eurowizja to nie Top Trendy w Sopocie!
Mega, Bursztyn, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Widocznie lubi chodzić ze mną do pracy
później tak od razu nie pójdzie ... chyba ,ze Ci jakąś sale dla niemowlaka strzelą
a porodówki by nie zrobili ???to bys nie musiała nigdzie sie ruszać
caffe, Bursztyn, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:chyba
później tak od razu nie pójdzie ... chyba ,ze Ci jakąś sale dla niemowlaka strzelą
a porodówki by nie zrobili ???to bys nie musiała nigdzie sie ruszać
Bursztyn, Mega, szczęśliwa 2, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA propos dnia dziecka. Ten dzien nie istnieje w No, ale my celebrujemy wszystko polskie swieta jak leci.
Taka tradycja, a "tradycja naszych dziejów jest warownym murem, to jest właśnie kolęda, świąteczna wieczerza… To jest ludu śpiewanie, to jest ojców mowa, to jest nasza historia, której się nie zmieni"
Cytat dla koneserow.
No ale. Robie ja dziecku prezent na tenze dzien dziecka, ciuszki, bo dziewczynke mam.Ale te ciuszki to na 170 cm sa juz. To jakie to dziecko, ja sie pytam grzecznie?
caffe, Bursztyn, Mega, Simba, ania.g, malgos741, Żanet, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:A propos dnia dziecka. Ten dzien nie istnieje w No, ale my celebrujemy wszystko polskie swieta jak leci.
Taka tradycja, a "tradycja naszych dziejów jest warownym murem, to jest właśnie kolęda, świąteczna wieczerza… To jest ludu śpiewanie, to jest ojców mowa, to jest nasza historia, której się nie zmieni"
Cytat dla koneserow.
No ale. Robie ja dziecku prezent na tenze dzien dziecka, ciuszki, bo dziewczynke mam.Ale te ciuszki to na 170 cm sa juz. To jakie to dziecko, ja sie pytam grzecznie?
caffe, Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Sie cos wymysli sie.
Pomysl poddany przez Simbe, zeby La Pisior karmila dziecie piersia wydaje mi sie ciekawa koncepcja. Adamkowi sie da zatyczki do uszu, jakby bardzo protestowal. Ale mysle, ze zrozumie powage sytuacji, w koncu Eurowizja to nie Top Trendy w Sopocie!
Bursztyn, Pusurek, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:No właśnie caffe ty bardzo przywiązana do swojej pracy jesteś, jak ty bez niej wytrzymasz
niestety taka specyfika pracy
a do tego ja nie lubię gdy ludzie robią nie tak jak powinni, więc pewnie samą mnie będzie korciło żeby się wtrącać
Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:A propos dnia dziecka. Ten dzien nie istnieje w No, ale my celebrujemy wszystko polskie swieta jak leci.
Cytat dla koneserow.
Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny