X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ale nie jest tak, ze mniej? Ze statystycznie rzecz biorac, to wiecej postow jest w stylu: przestrzegam was itd?
    Ja mialam taki przypadek po laserowej korekcji oczu pare lat temu. Szukalam po forach jeszcze przed, gdybym uwierzyla ludziom, to bym w zyciu tego nie zrobila i dalej nosila soczewki. Moze z 2% zadowolonych ludzi. Potem, juz po zabiegu, bylam tez przez jakis czas na roznych forach, zachecajac ludzi, bo tam tylko placz i zgrzytanie zebow...
    zawsze sa glosy za i przeciw, czasem intuicja nam podpowiada ze to jest dobre miejsce.
    sama nie wiem....

szczęśliwa 2 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mega Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny kochane nie wiem której mam podziękować za linka na gincentrum :D
    umówiłam mojego M na badania na 6.06, z trudem, ale się zgodził :} wprawdzie są to badania podstawowe, ale dopłata do pełnych to tylko 140 więc chyba się zdecydujemy dopłacić. Ale powiedział że muszę tam z nim iść bo sam to nie da rady :D

samira, ania.g, iwcia77, Sabina, Żanet, Viv78 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od razu mi się humor poprawił :D

samira, Sabina lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    umówiłam mojego M na badania na 6.06, z trudem, ale się zgodził :} wprawdzie są to badania podstawowe, ale dopłata do pełnych to tylko 140 więc chyba się zdecydujemy dopłacić. Ale powiedział że muszę tam z nim iść bo sam to nie da rady :D
    w Katowicach ??

ja chce żeby G poszedł 8 mego

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 12:57

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Reni

• Reni Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nod014.gif
    samira wrote:
    Reni

Mega, Simba, Sabina lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    od razu mi się humor poprawił :D
    a tu masz jeszcze coś takiego i takiego ,ja idę do tego pierwszego ,sa plakaty i opisy http://www.cmpanewniki.pl/ i http://www.invimed.pl/kliniki/invimed-katowice/#

• Mega Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    w Katowicach ??

ja chce żeby G poszedł 8 mego
    tak w Katowicach

samira lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RENI DZIĘKUJĘ, JESTEŚ WIELKA!!! <3

Reni, Simba, Sabina lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    tak w Katowicach
    no to będziesz niedaleko mnie :) bo bo to jest na Żelaznej a ja na Witosa mieszkam :)

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    a tu masz jeszcze coś takiego i takiego ,ja idę do tego pierwszego ,sa plakaty i opisy http://www.cmpanewniki.pl/ i http://www.invimed.pl/kliniki/invimed-katowice/#
    wyskakuje mi błąd :{
    a jak chcesz się umówić to dzwoń, bo 8 to niedziela i może być dużo chętnych, a umawiają na konkretną godzinę

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przy kopiowaniu linków zabłysnęłam inteligecją, nie ma co ;)

samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.cmpanewniki.pl/

http://www.invimed.pl/kliniki/invimed-katowice/#

• Reni Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cieszę się, że moje grzebanie w necie nie jest bez sensu :-)
    Mega wrote:
    RENI DZIĘKUJĘ, JESTEŚ WIELKA!!! <3

samira, Mega, polarmiś lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    przy kopiowaniu linków zabłysnęłam inteligecją, nie ma co ;)
    a co kopiowałaś oba na raz hahaha ;)

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa fotka brzuchola wystawiona. :)
    Usmialismy sie z chlopem co niemiara, bo stwierdzilam, ze czas przymierzyc kostium kapielowy. Dol pasi, gora niekoniecznie :D Cycki wylaza z kazdej strony, wygladam jak panienki z Baywatch. ;)
    Chlop sie zajaral na maxa, gdyby nie to, ze w domu szaleja fachowcy, pewnie by mnie do lozka zaciagnal. ;) :D

Mega, Bursztyn, samira, EwaT, ania.g, Reni, malgos741, polarmiś, Bozia3, iwcia77, gosia7122, Sabina, Żanet, mysza1975, Viv78 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    http://www.cmpanewniki.pl/

http://www.invimed.pl/kliniki/invimed-katowice/#
    no sprawdziłam...
    poprostu przekopiowałam wszystko jednym cięgiem ... te starania strasznie myślenie zaćmiewają :D

samira lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Usmialismy sie z chlopem co niemiara, bo stwierdzilam, ze czas przymierzyc kostium kapielowy. Dol pasi, gora niekoniecznie :D Cycki wylaza z kazdej strony, wygladam jak panienki z Baywatch. ;)
    Chlop sie zajaral na maxa, gdyby nie to, ze w domu szaleja fachowcy, pewnie by mnie do lozka zaciagnal. ;) :D
    jaki ładniutki brzucholek :D

Pusurek lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek pięęękny brzusio

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    super sexy :)

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 3405 3406 3407 3408 3409 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ