35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale mam dobrego męża pitrasi zapiekanki z pieczarkami ale zapach mmmmmmmm
iwcia77, Bozia3, Viv78, EwaT, Mega, ania.g, samira lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyA biezecie foteliki samochodowe do szpitala? Czy w rozku i na rekach?
W No wkladanie do fotelika pod kontrola poloznej jeszcze na oddziale przed wyjsciem ze szpitala, nie ma, ze wloze dziecko do fotelika w aucie. Nie masz fotelika, idz i kup, bo dziecka na rekach nie wyniesiesz.EwaT, Mega, iwcia77, caffe, samira, Sabina lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A biezecie foteliki samochodowe do szpitala? Czy w rozku i na rekach?
W No wkladanie do fotelika pod kontrola poloznej jeszcze na oddziale przed wyjsciem ze szpitala, nie ma, ze wloze dziecko do fotelika w aucie. Nie masz fotelika, idz i kup, bo dziecka na rekach nie wyniesiesz. -
Pusurek wrote:A biezecie foteliki samochodowe do szpitala? Czy w rozku i na rekach?
W No wkladanie do fotelika pod kontrola poloznej jeszcze na oddziale przed wyjsciem ze szpitala, nie ma, ze wloze dziecko do fotelika w aucie. Nie masz fotelika, idz i kup, bo dziecka na rekach nie wyniesiesz.
mysle że w foteliku już sie dzidzie wynosi ze szpitala?Żanet, iwcia77, caffe, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:a jeśli ktoś nie ma samochodu?? i jak takie trzydniowe wkładać do fotelika?? ja bym chyba wiozła na rękach...
trzeba do fotelika, kolezanka podłożyła pieluchy żeby był w pozycji mniej wiecej leżącej
na rękach niebezpiecznie dla dziecka w samochodzieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 22:03
Pusurek, Mega, iwcia77, caffe, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:a jeśli ktoś nie ma samochodu?? i jak takie trzydniowe wkładać do fotelika?? ja bym chyba wiozła na rękach...
Tu wszyscy maja samochod. A jak juz nie maja, to raczej sie po dziecko do szpitala czyms przyjezdza, na piechote sie nie dyga ani tramwajem.
A 3 dniowe to nie problem wlozyc do fotelika - sa wysciolki pod glowke, sa pasy, jest stabilnie i bezpiecznie. Na rekach w aucie to jednak bezpieczenstwo jest zerowe w razie wypadku...caffe, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttp://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,16050049,2_5_tys__polskich_lekarzy_zlozylo_w_sieci_deklaracje.html#BoxSlotIMT
Czytalyscie?
Teraz bez sprawdzenia w necie nazwiska, lepiej nie isc do lekarza, bo nie wiadomo, na kogo trafisz i co uslyszysz.
Za chwile wchodzac do gabinetu lekarskiego bedzie sie mowilo: Niech bedzie pochwalony...Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny,
Kubeł zimnej wody wylał na mnie lekarz w klinice niepłodności.
Dodam, że się nie spodziewałam takiego obrotu sprawy...
Miałam wysokie FSH 10,8 w 2gim dniu cyklu co okazało się problemem ( nie spodziewałam się, że aż takim )
Zaraz po wizycie, na polecenie lekarza, pojechałam zrobić badanie AMH, żeby dokładniej ocenić stan mojej rezerwy jajnikowej. Wynik za 8 dni roboczych.
Ja myślałam, że ta wizyta to będzie tylko formalność, że przez wzgląd na mój wiek (35l) lekarz zrobi monitoring, może kurację hormonalną, ew. inseminację...A on wyskakuje z in vitro.
Tymczasem mam zrobić całą masę badań, włącznie z drożnością jajników.
Zajmie mi to pewnie kilka tygodni.
Cóż, najważniejszy jest wynik AMH, oby był w porządku!
Jestem podłamana.
Zaczyna się ciągłe czekanie, badania, nadzieja i zwątpienie.
Teraz wiem co czują dziewczyny, które przez to przechodzą...
Serdecznie Was pozdrawiam.szczęśliwa 2, caffe, ania.g, Pusurek, samira, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Ja pierdziu...
Przymierzylam sobie ostatnio stanik do karmienia, co to go kupilam ciut na oko, jeszcze w styczniu 80 D. Bosz... jakie to brzydkie... jakie nieforemne... i ciagle za duze.Na liscie kapusty i wkladke laktacyjna miejsce jak znalazl, ale ciagle sie nie widze w tej sytuacji...
I pamietam ten zapaszek lisci kapusty zmieszany z zapachem mleka w upal... bleee...megan8, Pusurek lubią tę wiadomość