35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySabina wrote:Ja doszłam do 80K, więc jeszcze sporo przed Tobą
Ja pierdziu...
Przymierzylam sobie ostatnio stanik do karmienia, co to go kupilam ciut na oko, jeszcze w styczniu 80 D. Bosz... jakie to brzydkie... jakie nieforemne... i ciagle za duze.Na liscie kapusty i wkladke laktacyjna miejsce jak znalazl, ale ciagle sie nie widze w tej sytuacji...
I pamietam ten zapaszek lisci kapusty zmieszany z zapachem mleka w upal... bleee...malgos741, iwcia77, Sabina, Żanet, Mega, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Przeciez ty caly czas cos jesz i spisz. Dlaczego tak malo!!!!!!!!!!
Zostaną - ale po pępekBursztyn, polarmiś, iwcia77, Simba, Żanet, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Ja pierdziu...
Przymierzylam sobie ostatnio stanik do karmienia, co to go kupilam ciut na oko, jeszcze w styczniu 80 D. Bosz... jakie to brzydkie... jakie nieforemne... i ciagle za duze.Na liscie kapusty i wkladke laktacyjna miejsce jak znalazl, ale ciagle sie nie widze w tej sytuacji...
I pamietam ten zapaszek lisci kapusty zmieszany z zapachem mleka w upal... bleee...iwcia77, polarmiś, Pusurek, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Przeciez ty caly czas cos jesz i spisz. Dlaczego tak malo!!!!!!!!!!
chodze tez koło kurczaczków bo sie wykluły
no i orgazmy tez spalaja kaloriewyjątkowo wrazliwa sie w ciąży zrobiłam
Sabina, iwcia77, Mega, peppapig, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Ja niestety nie jestem Tereska. Nienawidziłam tych wielkich cycków. Nie wspomnę juz o biustonoszach, ale weź znajdź bluzke, którą zapniesz na klacie? Mission impossilble normalnie
Rozpieta klata przy takich cyckach tu muuuuuuuuuuusi robic wrazenie.
Ale nie zazdroszcze, plecy napieprzaja chyba, co?
Mega lubi tę wiadomość
-
moja matematyka jest taka : 25 kg - 11 kg = 13 kg kupy ...to dlatego nie wazy 25 kg bo ma dobra przemiane materiiBursztyn wrote:ja tez sie dziwie ze tylko tyle bo po opisach tego co wciaga Ewka oraz ilosci towaru myslalam ze to bedzie tak ze 25 kg
polarmiś, Mega, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:ja tez sie dziwie ze tylko tyle bo po opisach tego co wciaga Ewka oraz ilosci towaru myslalam ze to bedzie tak ze 25 kg
musze tyle jeść
wczoraj jadłam mało bo mnie ten szpital zestresował to o mało nie zemdlałam po badaniach az sie trzęsłam ze słabości..mąż musiał lecieć do kiosku po jakies batoniki i banany plus paczka jaffa cakes, wciągnęłam wszystko i lepiej sie poczułam...chyba dziecko tyle wyciągaiwcia77, Bursztyn, Mega, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jakiegos strongmana urodziszEwaT wrote:musze tyle jeść
wczoraj jadłam mało bo mnie ten szpital zestresował to o mało nie zemdlałam po badaniach az sie trzęsłam ze słabości..mąż musiał lecieć do kiosku po jakies batoniki i banany plus paczka jaffa cakes, wciągnęłam wszystko i lepiej sie poczułam...chyba dziecko tyle wyciąga -
nick nieaktualnyPusurek wrote:Rozpieta klata przy takich cyckach tu muuuuuuuuuuusi robic wrazenie.
Ale nie zazdroszcze, plecy napieprzaja chyba, co?Pusurek, EwaT, Mega, Żanet lubią tę wiadomość