35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:No właśnie chyba nie.....
Moja matka miała dobry poród. Zaczęła rodzic, a tam wchodzi jej kumpel z kolonii z cała watacha studentów, matka oczywiscie z gratami na wierzchu, a ten: Czesc Bożenka! Jak miło Cie widzieć!
A potem to same wiecie, ciągnął mnie za głowę aż wyciągnął
Ha! Mialam identycznie przy 1 porodzie,z tym, ze kumpel nie byl z kolonii, a od picia wodki. I obydwoje bylismy tym faktem zajebiscie skrepowani. Oddal mnie w koncu kolezance lekarce, z poleceniem, aby mnie ladnie zszyla, co tez zrobila. No i do konca pobytu w szpitalu bylo jak na wakacjach all inclusive.
caffe, Simba, Mega, ania.g, Dorka1979, Żanet, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Lepszy zewnatrzoponowy, szybciej wstajesz. Po podpajeczynowce ( tez w kregoslup) lezysz 24 godz bez wstawania, podlaczona do cewnika itp.
Znając życie jak przyjdzie co do czego, to będę wrzeszczec: tylko nie spidermana! Tylko nie spidermana!
Tylko z tym mi sie ta pajęczyna kojarzyMega, polarmiś, Bursztyn, Dorka1979, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ha! Mialam identycznie przy 1 porodzie,z tym, ze kumpel nie byl z kolonii, a od picia wodki. I obydwoje bylismy tym faktem zajebiscie skrepowani. Oddal mnie w koncu kolezance lekarce, z poleceniem, aby mnie ladnie zszyla, co tez zrobila. No i do konca pobytu w szpitalu bylo jak na wakacjach all inclusive.
Mega, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:W ogóle to, czy kobieta przed samym porodem nie mogłaby szampana wypić, na ten przykład? Na cyku raźniej jakoś byłoby.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 19:52
Simba, Bursztyn, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja biorę znieczulenie zewnątrzoponowe, jeśli będę mogła - bo nie zawsze są wskazania - zalezy jaki poród. Jeszcze u mnie proponują jakiś gaz rozweselający - może to właśnie coś na kształt lampki szampana...
- ale nie wiem, czy chcę, żeby wtedy było mi jakoś bardziej do śmiechu..normalnie jak po trawie..
Simba, ania.g, Bursztyn, Żanet, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ja biorę znieczulenie zewnątrzoponowe, jeśli będę mogła - bo nie zawsze są wskazania - zalezy jaki poród. Jeszcze u mnie proponują jakiś gaz rozweselający - może to właśnie coś na kształt lampki szampana...
- ale nie wiem, czy chcę, żeby wtedy było mi jakoś bardziej do śmiechu..normalnie jak po trawie..
I dziecko rodzi sie od razu z małymi dredzikamiw żółto-zielono-czerwonym czepku
ania.g, malgos741, Bursztyn, Bozia3, Żanet, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny