35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:A ja w to wierze.
Ale wierze tez w to, ze zlo powraca tez. I to mnie czasem trzyma przy zyciu, szczegolnie kiedy czytam kolejny artykul o psie wyrzuconym przez okno czy zakatowanym na smierc kociaku. Wierze wtedy, ze ten ktory to zrobil a uniknal odpowiedzialnosci, dostanie i tak kiedys za swoje. W postaci smierci zony, raka, czy innej tragedii zyciowej. Ot, takie okrutne przemyslenia na noc... -
nick nieaktualnyEwaT wrote:super wyslij na [email protected] jesli mozesz
Czy ewadev to od devila moze?Czy od devocjonalii dla odmiany?
Bliska 77, Żanet, Bozia3, Bursztyn, Mega, Simba, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:super wyslij na [email protected] jesli mozesz
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:alez oczywiscie
podaj tylko mail
(nie chcę tu pisać, coby znowu ktoś nie wpadł na mój trop, bo tam jest oczywiscie litera mojego nazwiska, a adresik b.stary jeszcze chyba z 2000 roku, muszę w końcu zmienić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 23:09
-
a nie wylizujesz łap?Simba wrote:Wiedziałam
o mam deja vu. O! Znowu! O i jeszcze raz! O! I teraz! O! Znowu! O i jeszcze raz! O! I teraz! O! Znowu! O i jeszcze raz! O! I teraz! O! Znowu! O i jeszcze raz! O! I teraz! O! Znowu! O i jeszcze raz! O! I teraz! O! Znowu! O i jeszcze raz! O! I teraz! Jaka nerwica? Kurwa ja pierdole! O! Znowu! O i jeszcze raz! O! I teraz! O! Znowu! O i jeszcze raz! O! I teraz! O! Znowu! O i jeszcze raz! O! I teraz!
Bursztyn, Simba, peppapig lubią tę wiadomość
-
samira wrote:polecam filmy w tych klimatach "Nostalgia Anioła ","Dom Snów" albo ze starszych filmów ,ciężkich w odbiorze "Miedzy Piekłem a Niebem" z Robinem Williamsem w głównej roli
Bliska 77, inessa, peppapig, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztynku bardzo dziękuję
dziś już spadam, życzę spokojnej nocy Wam wszystkim, z niecierpliwością oczekuję na wiadomości od Caffe, mam nadzieję, że chociaż troszkę uda Jej się odpocząć w nocy i że aż tak bardzo nie boli
do jutra kobietkiinessa, mysza1975, Bursztyn, Mega, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny