35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
tez nie mam porannych ale niestety wieczorem to czuje gule w gardle na wymioty...Simba wrote:A ja nie mam porannych mdlosci - ja mam rzyg na prace
Wczoraj doszlam do wniosku, ze ciaza to jedyny moment w zyciu kobiety, gdy nie wciaga brzucha na zdjeciach -
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Witajcie
zaglądam z partyzanta
Simba a nie możesz mieć w d...pie pracy i iść na urlop/zwolnienie?
Jak ja tęsknię za piątkiem popołudniu... echhhhSabina, Mega, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki
Wczoraj się nie odzywałam bo mieliśmy gości.
Cafe gratki za szybki poród.
Simba super bliźniakiSimba, mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
masz racje, moja kumpelka ma bujny biust przy czym szczupla jest w obwodzie i tutaj ma problem z zakupem stanika, ja sie ratuje w Yamamay i H&M, ale nie mam problemu z rozmiarowka
ale jak bede przelotem u kolezanki w Manchesterku to pojde do Primarka, tam cos na pewno znajde
paszczakin wrote:stanik kupic dobry w IT to mission impossiblemusisz Iwcia na wycieczke do UK..
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry.
Dziękuję za Wasze wsparcie. Dziś już nerw przeszedł ale teraz czuję się jakby ktoś ze mnie powietrze wypuścił. Dzwonię dzisiaj do lekarza u którego robiłam połówkowe w poprzedniej ciąży i umawiamy się na wizytę. Przynajmniej mam pewność że będzie poprawnie przeprowadzone. A barana z wczoraj mam w dupie. Może i go gin polecił ale niech sam sobie tam robi usg jak go tak lubi.iwcia77, Pusurek, malgos741, samira, mysza1975, Bliska 77, Viv78, Żanet lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nie mam sklepu Triumpha w Padwie ( moze sa w Mediolanie lub Rzymie), widzialam tylko kostiumy kapielowe gdzieniegdzie , ale bielizny nie widzialam, jest Intimissimi, Tezenis, Calzedonia...QUOTE=Pusurek]Triumpha tam nie mata? Nie wierze, nie istnieja cycki, ktorych nie mozna w Triumpha wsadzic.
[/QUOTE]
-
paszczakin wrote:zien dobry..
ja juz zaliczylam pierwszego wk**wa dnia- powiedzcie mi- lepiej byc totalnie wredna suka dla ludzi, ktorzy nas wkurzaja czy brac pod uwage okolicznosci lagodzace?
" jesli kobieta jest smutna, przytul ja i powiedz , ze jest piekna. Jezeli zacznie warczec , oddal sie na bezpieczna odleglosc i rzuc w nia czekolada" - zlote mysli FBMega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny