35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Wierz mi istnieja
moje
Dzien dobry
Bidaku. To gdzie kupujesz staniki? Masz jakis niemozliwy rozmiar czy co?
Ja przerobilam chyba wszystko, od tanszych do drozszych sieciowek, mniej lub bardziej markowych sklepow. I jestem wierna Triumphowi. -
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:...probowalam zalozyc stroj kapielowy i jedyne co mi pasuje to...klapki i czepek..
iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:...probowalam zalozyc stroj kapielowy i jedyne co mi pasuje to...klapki i czepek..
A okularki do plywania? A sloneczne? A kropla perfum? A drink z parasolka? Plywaczki na ramionka?
iwcia77, Mega, Bursztyn, mysza1975, Dorka1979, Żanet lubią tę wiadomość
-
a ja Yamamy i H&M, reszta ladnie wyglada, drogo kosztuje ale wytrzymalosc po praniu beznadzieja...Pusurek wrote:Bidaku. To gdzie kupujesz staniki? Masz jakis niemozliwy rozmiar czy co?
Ja przerobilam chyba wszystko, od tanszych do drozszych sieciowek, mniej lub bardziej markowych sklepow. I jestem wierna Triumphowi.Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:a ja Yamamy i H&M, reszta ladnie wyglada, drogo kosztuje ale wytrzymalosc po praniu beznadzieja...
Ja mam takie same odczucia co do H&M, nie tylko bielizny. Ulegaja biodegradacji po 3 praniu.iwcia77, Sabina, polarmiś, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:
O matko, ja nie zajarzylam... Toc ten cyc...
Ale moj tak nie wyglada.
Czas chyba uderzyc w posniadaniowa kime, bo przestaje trybic. Wstalam dzis o 6 i jak widze, byla to gruba przesada.iwcia77, Mega, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Bidaku. To gdzie kupujesz staniki? Masz jakis niemozliwy rozmiar czy co?
Ja przerobilam chyba wszystko, od tanszych do drozszych sieciowek, mniej lub bardziej markowych sklepow. I jestem wierna Triumphowi.
Angielskie Freya lub teraz sa juz polskie ktore produkuja namiotyvena sie firma nazywa a rozmiar 70 GG jak ktoras chce to oddam choc jednego
iwcia77, polarmiś, Pusurek, Żanet lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:No nie wiem... Juz po ale tempo lewy 12 mm endo 5 w pt mam kolejne usg i mąż ma być gotowy...
Kurwa ale ja mam pogrzeb i co teraz????peppapig lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyDorka1979 wrote:To ja z moim pierwszym dzieckiem miałam ciekawą sytuację , byłam w szpitalu bo coś tam sobie lekarz wymyślił i tydzień leżałam i pewnego dnia przyszedł sobie jeden gin na wieczorny obchód napruty w trzy dupy i mówi tak , żeby się ustawiać on wszystkim kobietom na oddziale będzie teraz robił USG i jak mi zrobił USG to jak mój termin porodu był na 18 listopada to on tak mi dziecko wymierzył , że termin przesunął się na 12 grudnia
A jak zaczęłam dbać i na uszach stawać to poroniłam,ironio!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 09:09
iwcia77, Simba, Bursztyn, samira, mysza1975, Bliska 77, Żanet lubią tę wiadomość