35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie weszłam na chwilę do Was ale widze, że nadal walkujecie temat śmierci wiec spadamPusurek wrote:A Ty Reni jeszcze nie spisz? Musisz miec jutro moc do przelozenia papierkow na drugi koniec biurka!
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Hmm, ja w ogole nie myje podlog.
No, czasem moze. Ale mam w domu pedanta, a do tego rycerza, nie bede sie z nim szarpac, kto ma myc okna czy odkurzac, bo on juz byl tak nauczony, ze to meskie rzeczy. No, raczej nie bede tego zmieniac.
Pusurek, peppapig, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
oj witam i dobranoc...cala godzine nadrabialam dzisiejszy odcinek forum
Zanet- dzieki za zainteresowaniedzis we wloszech bylo swieto panstwowe i zamkniete apteki wobec czego nie moglam zmierzyc cisnienia, ale po piatkowym 1 usg rozmawialam z ginka o moim cicnieniu i uspokoila mnie bardzo ale kazala pojsc do kardiologa , wiec wizyta na 9 lipca umowiona
Caffe- super express porodmarze o takim
gratuluje z calego serca, trzymaj sie cieplo i nich maluszek rosnie zdrowo
Simba- hurra!!!!!!!!!! beda blizniaki jak nic!!! super!!!
Bursztyn - jak masz jakies fajne pdf z ksiazkami to wysle ci na priva mojego emaila i z pewna doza niesmialosci poprosze o przeslanie- trzymam kciuki za wyniki Twojej mamy
co do " Baski Blog" i "Klatki B" to widzialam, ze jest na IPLA.PL
musze sobie zgrac te filmy o ktorych tu byla mowa, bo ani jednego nie widzialam a mnie zaciekawilyscie bardzo
Bozia3- nie wiem gdzie wyczytalas o tym ze nie wolno sie woskowac w ciazy, bo ja obecnie przerabiam ksiazke " w oczekiwaniu na dziecko" Heidi Murkoff i Sharon Mazel i na str 150 jest jak byk ze cyt : " ...mozesz wloski bez obaw wyrywac, golic lub usuwac za pomoca wosku . Nawet usuniecie przy uzyciu plastrow woskowych calego owlosienia lonowego nie jest grozne , jednak wszelkie tego typu zabiegi powinny byc przeprowadzane bardzo ostroznie, albowiem twoja skora jest teraz niezwykle wrazliwa i podatna na podraznienia . Powiedz kosmetyczce przeprowadzajacej taki zabieg o swoim odmiennym stanie, aby zachowala szczegolna ostroznosc"
zajrzalam nawet do drugiej ksiazki ( wloskiej) i tez nie ma przeciwskazan do woskowania...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 00:56
Simba, Mega, peppapig, Bursztyn, Bliska 77, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Wróciłam z wizyty wkurwiona i zdenerwowana. Okazało się podczas usg że na połówkowe jestem za wcześniej. Sami mnie tak zapisali. Dostałam kilka fotek z usg niepełne pomiary i żadnego opisu ( pewnie z racji tego że usg będzie powtarzane)Np. wymiary główki: ciemieniowy 20 tyg i 6 dni, obwód główki 20 tyg i 1 dzień, brzuszek ma wymiar z 19 tyg i 1 dzień a kość udowa 20 tyg i 4 dni. Nie znam długości ale podobno waży ok 350 gram. Nie sprawdzone ani budowa serduszka ani narządów wewnętrznych ani mózgu. Lekarz chrzanił trzy po trzy i już mam schizę że czegoś nie chciał mi powiedzieć. Jutro mam dzwonić dowiedzieć się kiedy konkretnie mam się zapisać żeby tym razem dało się wszystko sprawdzić. Jestem zdenerwowana tym że jest taka duża rozbieżność pomiędzy tyg ciąży według ostatniej @, że wymiar ciemieniowy jest taki duży a brzuszek mały. Ryczeć mi się chce. Teraz będę w napięciu czekać na następne badanie. Do dupy.
iwcia77, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:a wiesz, że deja vu - to jeden z objawów nerwicy
. A przeczucia to po prostu przeczucia, intuicja, która trochę wyprzedza rzeczywistość. Spotkani ludzie, którzy wydają się znajomi - to może bratnie dusze?
-
nick nieaktualnySimba wrote:Wiedziałam
o mam deja vu. O! Znowu! O i jeszcze raz! O! I teraz! O! Znowu! O i jeszcze raz! O! I teraz! O! Znowu! O i jeszcze raz! O! I teraz! O! Znowu! O i jeszcze raz! O! I teraz! O! Znowu! O i jeszcze raz! O! I teraz! O! Znowu! O i jeszcze raz! O! I teraz! Jaka nerwica? Kurwa ja pierdole! O! Znowu! O i jeszcze raz! O! I teraz! O! Znowu! O i jeszcze raz! O! I teraz! O! Znowu! O i jeszcze raz! O! I teraz!
mysza1975 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny