X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie weszłam na chwilę do Was ale widze, że nadal walkujecie temat śmierci wiec spadam
    Pusurek wrote:
    A Ty Reni jeszcze nie spisz? Musisz miec jutro moc do przelozenia papierkow na drugi koniec biurka! ;)

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Właśnie weszłam na chwilę do Was ale widze, że nadal walkujecie temat śmierci wiec spadam

ale to jest temat życia, smierć nie istnieje

Bursztyn, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieważne nie jestem w nastroju
    EwaT wrote:
    ale to jest temat życia, smierć nie istnieje

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja na dobranoc dorzucę jeszcze " Rozmowy ze śmiercią" Jan van Helsing.

Matka fantastycznej 4 :)
  • Żanet Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, Jakie masz śliczne zdjęcie Kajetnaka z usg :)

Bozia3, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwicia, jak Twoje ciśnienie ?

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Hmm, ja w ogole nie myje podlog. :D No, czasem moze. Ale mam w domu pedanta, a do tego rycerza, nie bede sie z nim szarpac, kto ma myc okna czy odkurzac, bo on juz byl tak nauczony, ze to meskie rzeczy. No, raczej nie bede tego zmieniac. :D
    Ja też takiego chcę

Pusurek, peppapig, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a nie wylizujesz łap?
    Glownie lapy i dol brzucha

Reni, Bursztyn lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 00:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a co ma znajomy do kuzynki?
    bo to prawie jedna rodzina

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 00:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Primarka tez, ale sa rowniez inne sklepy z bardzo rozsadnymi cenami
    ceny w PL sa przegiete i niczym nieuzasadnione
    Nie wszystkie na tym forum zaszły w jednym miesiącu więc się wymieniajcie jak już za małe będą 538cfbc6b8e25.gif

mysza1975 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 00:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj witam i dobranoc...cala godzine nadrabialam dzisiejszy odcinek forum :)

Zanet- dzieki za zainteresowanie :) dzis we wloszech bylo swieto panstwowe i zamkniete apteki wobec czego nie moglam zmierzyc cisnienia, ale po piatkowym 1 usg rozmawialam z ginka o moim cicnieniu i uspokoila mnie bardzo ale kazala pojsc do kardiologa , wiec wizyta na 9 lipca umowiona :)

Caffe- super express porod :) marze o takim :) gratuluje z calego serca, trzymaj sie cieplo i nich maluszek rosnie zdrowo :)

Simba- hurra!!!!!!!!!! beda blizniaki jak nic!!! super!!!

Bursztyn - jak masz jakies fajne pdf z ksiazkami to wysle ci na priva mojego emaila i z pewna doza niesmialosci poprosze o przeslanie :)- trzymam kciuki za wyniki Twojej mamy <3

co do " Baski Blog" i "Klatki B" to widzialam, ze jest na IPLA.PL

musze sobie zgrac te filmy o ktorych tu byla mowa, bo ani jednego nie widzialam a mnie zaciekawilyscie bardzo :)

Bozia3- nie wiem gdzie wyczytalas o tym ze nie wolno sie woskowac w ciazy, bo ja obecnie przerabiam ksiazke " w oczekiwaniu na dziecko" Heidi Murkoff i Sharon Mazel i na str 150 jest jak byk ze cyt : " ...mozesz wloski bez obaw wyrywac, golic lub usuwac za pomoca wosku . Nawet usuniecie przy uzyciu plastrow woskowych calego owlosienia lonowego nie jest grozne , jednak wszelkie tego typu zabiegi powinny byc przeprowadzane bardzo ostroznie, albowiem twoja skora jest teraz niezwykle wrazliwa i podatna na podraznienia . Powiedz kosmetyczce przeprowadzajacej taki zabieg o swoim odmiennym stanie, aby zachowala szczegolna ostroznosc"

zajrzalam nawet do drugiej ksiazki ( wloskiej) i tez nie ma przeciwskazan do woskowania...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 00:56

Simba, Mega, peppapig, Bursztyn, Bliska 77, Żanet lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 00:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Caffe uważam sobie w kulki leci! Jak tak można..ze niby rodzi i nie ma czasu nic napisać
    Akurat!
    538cfe875e7c7.gif

mysza1975, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 00:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    wiecie co, po tam tej stronie musi być ciag dalszy , inaczej to zycie w ogóle nie ma sensu :(
    I tak jak była tu wcześniej mowa ktoś odchodzi aby inny przyszedł.A nie wiesz czasami o której godzinie zmarł ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 01:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Wróciłam z wizyty wkurwiona i zdenerwowana. Okazało się podczas usg że na połówkowe jestem za wcześniej. Sami mnie tak zapisali. Dostałam kilka fotek z usg niepełne pomiary i żadnego opisu ( pewnie z racji tego że usg będzie powtarzane)Np. wymiary główki: ciemieniowy 20 tyg i 6 dni, obwód główki 20 tyg i 1 dzień, brzuszek ma wymiar z 19 tyg i 1 dzień a kość udowa 20 tyg i 4 dni. Nie znam długości ale podobno waży ok 350 gram. Nie sprawdzone ani budowa serduszka ani narządów wewnętrznych ani mózgu. Lekarz chrzanił trzy po trzy i już mam schizę że czegoś nie chciał mi powiedzieć. Jutro mam dzwonić dowiedzieć się kiedy konkretnie mam się zapisać żeby tym razem dało się wszystko sprawdzić. Jestem zdenerwowana tym że jest taka duża rozbieżność pomiędzy tyg ciąży według ostatniej @, że wymiar ciemieniowy jest taki duży a brzuszek mały. Ryczeć mi się chce. Teraz będę w napięciu czekać na następne badanie. Do dupy.
    To ja z moim pierwszym dzieckiem miałam ciekawą sytuację , byłam w szpitalu bo coś tam sobie lekarz wymyślił i tydzień leżałam i pewnego dnia przyszedł sobie jeden gin na wieczorny obchód napruty w trzy dupy i mówi tak , żeby się ustawiać on wszystkim kobietom na oddziale będzie teraz robił USG i jak mi zrobił USG to jak mój termin porodu był na 18 listopada to on tak mi dziecko wymierzył , że termin przesunął się na 12 grudnia

iwcia77, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 01:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a wiesz, że deja vu - to jeden z objawów nerwicy :). A przeczucia to po prostu przeczucia, intuicja, która trochę wyprzedza rzeczywistość. Spotkani ludzie, którzy wydają się znajomi - to może bratnie dusze? :)
    A w sny prorocze wierzycie ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 01:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Wiedziałam :) o mam deja vu. O! Znowu! O i jeszcze raz! O! I teraz! O! Znowu! O i jeszcze raz! O! I teraz! O! Znowu! O i jeszcze raz! O! I teraz! O! Znowu! O i jeszcze raz! O! I teraz! O! Znowu! O i jeszcze raz! O! I teraz! O! Znowu! O i jeszcze raz! O! I teraz! Jaka nerwica? Kurwa ja pierdole! O! Znowu! O i jeszcze raz! O! I teraz! O! Znowu! O i jeszcze raz! O! I teraz! O! Znowu! O i jeszcze raz! O! I teraz!
    538d06159764d.gif

mysza1975 lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    538d06159764d.gif
    Dorka, Tobie to sie chyba nudzi ;-)

paszczakin, Mega, peppapig, samira, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry!
    Czy bedzie tez dzis o smierci? Bo jak tak, to biore wolne na caly dzien. ;)

Reni, iwcia77, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry i miłego dnia :)
    Mam nadzieje, ze podłączą mi dzisiaj net w pracy. Ale tutaj to nic pewnego...

iwcia77, Sabina, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DzBry wszystkim paniom i panom

iwcia77, Simba, Sabina, Mega, peppapig, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 3491 3492 3493 3494 3495 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ