X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Aprilka Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry wszystkim i miłego dzwonka życzę:)

peppapig, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

Aprilka
  • Aprilka Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzionka

peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość

Aprilka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w pracy jestem a mam lenia.... mega super leń ja chce do łóżka ....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 09:15

Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja za pół godziny wychodzę do roboty i też mi się nie chce.

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już jestem w robocie i nadal mi się nie chce... /:

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;) mam dzisiaj wolne, wiec mam czas w końcu was troszkę poczytać ;) wszystkim sic leniwie włącza i mi też . Dzisiaj słodkie lenistwo w łóżku.

iwcia77, malgos741, Mega, paszczakin, samira, Simba, mysza1975, Sabina, Viv78 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pogrzeb o 11 w pt
    rano od 8:30 są monitoringi ale z tego co słyszałam to pt i pon jest najwięcej dziewczyn bo weekend off
    jak jest ok mąż ma zostawić chłopaków i potem ja mam się stawić za 2,3 godziny
    mogę się logistycznie nie wyrobić
    paszczakin wrote:
    Reni, spokojnie..

Pogrzeb masz w czwartek w koncu, czy w piatek? I o ktorej, chyba nie rano, nie? Wizyty godzine Ci ustalili?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 09:30

mysza1975 lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Aaaa mam zaraz usg a krwawie
    jak to krwawisz? moze plamisz?

Reni lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    pogrzeb o 11 w pt
    rano od 8:30 są monitoringi ale z tego co słyszałam to pt i pon jest najwięcej dziewczyn bo weekend off
    no troche sie nałożyło... Ale da sie zrobic. Monitoring potem na pogrzeb a prosto z cmentarza przyjąć chłopaków.

mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    krwawisz plamisz.. mam brudne gacie :-/
    Reni, zapomniałaś sie umyć i zmienić bieliznę, wstyd poprostu ;)

Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    pogrzeb o 11 w pt
    No ale ile masz pęcherzyków, jakiej wielkości ten dominujący, endo masz słabe - dali cos na jego przyrost?

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarku tu w szpitalu to jakaś taśma z tymi monitoringami.. weszłam pogmerał chwilę i z ubraniem może 5 min
    powiedział, że jest jeden dominujący 12 mm i w piątek powtarzamy usg
    nic mi nie dali :-( ten cykl jest tzw naturalny
    polarmiś wrote:
    No ale ile masz pęcherzyków, jakiej wielkości ten dominujący, endo masz słabe - dali cos na jego przyrost?

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No daleko cała wwa do przejechania
    nie będę odpuszczać IUI za długo czekałam za dużo się wystałam w kolejkach, żeby teraz rezygnować
    potem znowu stanie w kolejce do gina po karteczkę na monitoring..
    mam dylemat ale nie mogę tak poprostu tego odłożyć..najwyżej się spóźnie..
    ja na msze i tak nie chodzę więc ...
    qrwa zawsze coś.. nie wiem już sama.. ale za dużo nerwów i stresu mnie kosztuje to całe staranie, żeby teraz odpuszczać.. za chwilę okaże się, że będą cykle bezowulacyjne i kolejne miesiące czekania

mysza1975, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak dzień na wariata to sie udaje ;) może Reni nie odpuszczaj, jak się zepniesz tą zdążysz na wszystko ;) Na szczęśliwą iui jechałam z Łodzi do kliniki w Białymstoku, bo się dzień wcześniej zachciało impreze urodzinową u koleżanki zaliczyć ;) i wsiadłam o 6 rano w samochód w Łodzi, po trzech godzinach spania, pojechałam przyjąć chłopaków na 12 w Białymstoku;) byłam zestresowana, niewyspana, ale mega szczęśliwa, że się wszystko udało połączyć ;)i zaskoczyło ;)

Reni, mysza1975, Mega, Bliska 77, Sabina, iwcia77, Viv78, malgos741 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny ,Cafe moje szczere gratulacje widze ze Ci poszlo tak ladnie szybko jak u Megan:-)U mnie piekna pogoda i wogole wszystko byloby pieknie gdyby nie problemy z tesciowa i jej opiejunka:-(Milego dnia zycze

mysza1975, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle to z tymi moimi wyjazdami imprezowymi do Łodzi to niezły numer, bo jak w tamtym roku wróciłam z imprezy w Łodzi, to też się okazało, że jestem w ciąży... z Hanią ;) juz mój mąż zaczyna się zastanawiać co się w tej Łodzi dzieje, że co pojadę to w ciąży wracam ;)

Reni, mysza1975, Mega, Bliska 77, Sabina, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny
    Mandragoro gratuluję
    czy Cafe już urodziła?

wyciągneliśmy tatę ze szpitala, żeby jeszcze tylko chciał o siebie dbać, a on już o koszeniu trawy na działce nawijał w samochodzie

Simba ale beta, wow, no gratuluję kobieto ze szczerego serca

jakie to endo masz Reni? wg mnie inseminacja bez sensu przy słabym endo, bo skazana na niepowodzenie od początku, chyba że lekarz liczy że nagle przyrośnie. Ja rozumiem cykl naturalny, ale najwyraźniej naturalne się do tej pory nie sprawdzały, więc może trzeba by poprawić to co widać na pierwszy rzut oka a nie tracić czas ? tak sobie gdybam, bo wiem że też już trochę masz dosć

Bliska 77, Simba, Sabina lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry

Znow nastaly deszcze i bure niebo....
    Reni, faktycznie masz konflikt interesow. Jesli pojdziesz na inseminacje to i tak bedziesz myslala o pogrzebie, nie bedziesz obecna w pelni w tym waznym momencie. Moze lepiej odpuscic, nic na sile? moze tak mialo byc z jakiegos powodu? Gdybym to byla ja to odpuscilabym i poszla jednak na pogrzeb.

Bliska 77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endo jeszcze podrosnie bo to dopiero 12 dc a rosnie prawie do konca wiec nie ma tragedii. Rob to iui . Pozegnac sie z przyjacielem zdazysz.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 10:31

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a nawet 11 dc
    pewnie, że robię
    polarmiś wrote:
    Enfo jeszcze podrosnie bo to dopiero 12 dc a rosnie prawie do konca wiec nie ma tragedii. Rob to iui . Pozegnac sie z przyjacielem zdazysz.

mandragora, Sabina lubią tę wiadomość

‹‹ 3494 3495 3496 3497 3498 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ