35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pogrzeb o 11 w pt
rano od 8:30 są monitoringi ale z tego co słyszałam to pt i pon jest najwięcej dziewczyn bo weekend off
jak jest ok mąż ma zostawić chłopaków i potem ja mam się stawić za 2,3 godziny
mogę się logistycznie nie wyrobić
paszczakin wrote:Reni, spokojnie..
Pogrzeb masz w czwartek w koncu, czy w piatek? I o ktorej, chyba nie rano, nie? Wizyty godzine Ci ustalili?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 09:30
mysza1975 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:pogrzeb o 11 w pt
rano od 8:30 są monitoringi ale z tego co słyszałam to pt i pon jest najwięcej dziewczyn bo weekend off
mogę się logistycznie nie wyrobićmysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:krwawisz plamisz.. mam brudne gacie
Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:pogrzeb o 11 w pt
mogę się logistycznie nie wyrobić -
Polarku tu w szpitalu to jakaś taśma z tymi monitoringami.. weszłam pogmerał chwilę i z ubraniem może 5 min
powiedział, że jest jeden dominujący 12 mm i w piątek powtarzamy usg
nic mi nie daliten cykl jest tzw naturalny
polarmiś wrote:No ale ile masz pęcherzyków, jakiej wielkości ten dominujący, endo masz słabe - dali cos na jego przyrost? -
No daleko cała wwa do przejechania
nie będę odpuszczać IUI za długo czekałam za dużo się wystałam w kolejkach, żeby teraz rezygnować
potem znowu stanie w kolejce do gina po karteczkę na monitoring..
mam dylemat ale nie mogę tak poprostu tego odłożyć..najwyżej się spóźnie..
ja na msze i tak nie chodzę więc ...
qrwa zawsze coś.. nie wiem już sama.. ale za dużo nerwów i stresu mnie kosztuje to całe staranie, żeby teraz odpuszczać.. za chwilę okaże się, że będą cykle bezowulacyjne i kolejne miesiące czekania
mysza1975, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Jak dzień na wariata to sie udaje
może Reni nie odpuszczaj, jak się zepniesz tą zdążysz na wszystko
Na szczęśliwą iui jechałam z Łodzi do kliniki w Białymstoku, bo się dzień wcześniej zachciało impreze urodzinową u koleżanki zaliczyć
i wsiadłam o 6 rano w samochód w Łodzi, po trzech godzinach spania, pojechałam przyjąć chłopaków na 12 w Białymstoku;) byłam zestresowana, niewyspana, ale mega szczęśliwa, że się wszystko udało połączyć ;)i zaskoczyło
Reni, mysza1975, Mega, Bliska 77, Sabina, iwcia77, Viv78, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczyny ,Cafe moje szczere gratulacje widze ze Ci poszlo tak ladnie szybko jak u Megan:-)U mnie piekna pogoda i wogole wszystko byloby pieknie gdyby nie problemy z tesciowa i jej opiejunka:-(Milego dnia zycze
mysza1975, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A tak w ogóle to z tymi moimi wyjazdami imprezowymi do Łodzi to niezły numer, bo jak w tamtym roku wróciłam z imprezy w Łodzi, to też się okazało, że jestem w ciąży... z Hanią
juz mój mąż zaczyna się zastanawiać co się w tej Łodzi dzieje, że co pojadę to w ciąży wracam
Reni, mysza1975, Mega, Bliska 77, Sabina, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny
Mandragoro gratuluję
czy Cafe już urodziła?
wyciągneliśmy tatę ze szpitala, żeby jeszcze tylko chciał o siebie dbać, a on już o koszeniu trawy na działce nawijał w samochodzie
Simba ale beta, wow, no gratuluję kobieto ze szczerego serca
jakie to endo masz Reni? wg mnie inseminacja bez sensu przy słabym endo, bo skazana na niepowodzenie od początku, chyba że lekarz liczy że nagle przyrośnie. Ja rozumiem cykl naturalny, ale najwyraźniej naturalne się do tej pory nie sprawdzały, więc może trzeba by poprawić to co widać na pierwszy rzut oka a nie tracić czas ? tak sobie gdybam, bo wiem że też już trochę masz dosć
Bliska 77, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Znow nastaly deszcze i bure niebo....
Reni, faktycznie masz konflikt interesow. Jesli pojdziesz na inseminacje to i tak bedziesz myslala o pogrzebie, nie bedziesz obecna w pelni w tym waznym momencie. Moze lepiej odpuscic, nic na sile? moze tak mialo byc z jakiegos powodu? Gdybym to byla ja to odpuscilabym i poszla jednak na pogrzeb.Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a nawet 11 dc
pewnie, że robiępolarmiś wrote:Enfo jeszcze podrosnie bo to dopiero 12 dc a rosnie prawie do konca wiec nie ma tragedii. Rob to iui . Pozegnac sie z przyjacielem zdazysz.mandragora, Sabina lubią tę wiadomość