35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAprilka wrote:Witam was serdecznie:) dziewczyny już mam dość tego bólu.....czy jajniki mogą tak długo bolec? To już 6 dzien bólu owulacyjnego czy to normalne? Poradzcie cos proszę......
Może masz zapalenie przydatków? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć
laseczki zanim zacznę czytać to chciałabym Waszej opini , właśnie odebrałam wyniki moich badań ,może któraś będzie zorientowana czy są dobre :
LH 4,95 a miałam kiedyś mniej niż 0,1
FSH 4,89 a miałam kiedyś mniej niż 0,1
Estradiol 122 a miałam 143,61 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAprilka wrote:Witam was serdecznie:) dziewczyny już mam dość tego bólu.....czy jajniki mogą tak długo bolec? To już 6 dzien bólu owulacyjnego czy to normalne? Poradzcie cos proszę......
trafi się fasolka będę szczęśliwa nie trafi się mój chłop będzie szczęśliwy
Dorka1979, mysza1975, Bliska 77, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDorka1979 wrote:Cześć
laseczki zanim zacznę czytać to chciałabym Waszej opini , właśnie odebrałam wyniki moich badań ,może któraś będzie zorientowana czy są dobre :
LH 4,95 a miałam kiedyś mniej niż 0,1
FSH 4,89 a miałam kiedyś mniej niż 0,1
Estradiol 122 a miałam 143,61Mega, peppapig, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
no to jakaś dziwna filozofia bo wszędzie mówili, że 2-5. Ale nic. Stosunek hormonów FSH i LH powinien być bliski 1 więc u ciebie gra
poniżej jednego to obniżajaca się rezerwa jajnikowa. estradiol jak na 10 dc też myślę że oki, ponieważ wzrasta przed owu.
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorka1979 wrote:kazał mi robić do wczoraj czyli 10 dc
Dorka1979, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymandragora wrote:no to jakaś dziwna filozofia bo wszędzie mówili, że 2-5. Ale nic. Stosunek hormonów FSH i LH powinien być bliski 1 więc u ciebie gra
poniżej jednego to obniżajaca się rezerwa jajnikowa. estradiol jak na 10 dc też myślę że oki, ponieważ wzrasta przed owu.
mandragora lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:
Bozia3- nie wiem gdzie wyczytalas o tym ze nie wolno sie woskowac w ciazy, bo ja obecnie przerabiam ksiazke " w oczekiwaniu na dziecko" Heidi Murkoff i Sharon Mazel i na str 150 jest jak byk ze cyt : " ...mozesz wloski bez obaw wyrywac, golic lub usuwac za pomoca wosku . Nawet usuniecie przy uzyciu plastrow woskowych calego owlosienia lonowego nie jest grozne , jednak wszelkie tego typu zabiegi powinny byc przeprowadzane bardzo ostroznie, albowiem twoja skora jest teraz niezwykle wrazliwa i podatna na podraznienia . Powiedz kosmetyczce przeprowadzajacej taki zabieg o swoim odmiennym stanie, aby zachowala szczegolna ostroznosc"
zajrzalam nawet do drugiej ksiazki ( wloskiej) i tez nie ma przeciwskazan do woskowania...iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymandragora wrote:polarmiś no wczesniej napisałam że też uważam ze za późno zrobione badania
tylko który madruś ginekolog jej tak kazał
Dorka1979, samira, iwcia77, mysza1975, Bliska 77, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość