35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztynku, trzymam kciuki za Twoją Mamę i za Ciebie, obyś wspomagała Mamę psychicznie, pamiętaj tu jest ważny czas i nastawienie, na szczęście coraz częściej to nie wyrok i ludzie wychodzą z tego obronną ręką - przykładów nie będę pisać bo nie o to chodzi, dużo sił Wam życzę
samira, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Moja mama odebrala wyniki biopsji i guz jest zlosliwy, jest tez w wezlach chlonnych po lewej stronie (i lewa piers), po prawej nie. Operacja wyznaczona za miesiac, 2 lipca, nie wiem czy to szybko czy nie, musi zrobic dosyc duzo badan przed. Jestem jak strzelona obuchem w leb, matka moja tez.
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaszczakin a mam pytanie tak z ciekawosci wiem,że za bardzo nie zagladałaś w jedzenie bezglutenowe ale tam byli wystawcy z różnych stron Europy i czy jakieś ceny tam pokazywali?
Pytam bo nasze polskie jedzenie bezglutenowe jest takie sobie ale jadłam we Włoszech i teraz w Polsce ( bezglutenowe wysyłane do Włoch) to jedzenie i jest inne - wiadomo smak i tak inny od normalnego jedzenia ale ciekawa jestem włąsnie jak to z cenami w innych państwach ( u nas drogo jest)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 18:01
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya ja byłam dziś znów na USG tym razem na osiedlu na NFZ (w sobotę 11dc jak wam pisałam tamten nowy gin nic nie widział)i dziś 14dc jest mały pęcherzyk w jajniku lewym 9 mm ,liczę i mam nadzieję na to ze jeszcze urośnie bo cykle średnio są 36 dniowe 10.06 kolejne usg ,troszkę mnie to podłamało bo brałam CLO przecież,no nic poczekamy zobaczymy
aha Endo 12,3 mm
a jeszcze do tego jak poszłam do kibelka tam ,to słyszę gadkę z gabinetu z za drzwi jak się laska pyta "a to między tymi krzyżykami to dzidziuś a ginka- tak dzidziuś "
potem czekam przed gabin. a tam laska wyciąga kartkę ,zaglądam jej przez ramię a tam pisze beta hcg 205
troszkę mi się przykro zrobiło ehhh...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 18:19
mysza1975, Bliska 77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn mama da rade grunt to wczesna diagnoza i pozytywne myslenie
trzymam kciuki
A tak jak mowia dziewczyny rak to nie wyrok , choc wiem co przezywasz Ty i Twoja mama
Ja w pazdzierniku uslyszalam ze mam guza na watrobie 5x4x3 cm to myslalam ze zejde na zawal , a jeszcze trafilam do takiego onkologa ktory mnie tak nastraszyl ze glowa mala .....
Ale u mnie po glebszej dniagnoztyce okazalo sie ze nie mam takiego wielkiego guza za to mam trzy naczyniaki po ok 1,5 cm .
I chyba dlatego ze wyszlo jak wyszlo zdecydowalam sie na jeszcze jedno dziecko , dalo mi to duzo do mysleniaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 18:21
Bursztyn, Bliska 77, Sabina, Viv78, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:a ja byłam dziś znów na USG tym razem na osiedlu na NFZ (w sobotę 11dc jak wam pisałam tamten nowy gin nic nie widział)i dziś 14dc jest mały pęcherzyk w jajniku lewym 9 mm ,liczę i mam nadzieję na to ze jeszcze urośnie bo cykle średnio są 36 dniowe 10.06 kolejne usg ,troszkę mnie to podłamało bo brałam CLO przecież,no nic poczekamy zobaczymy
aha Endo 12,3 mm
a jeszcze do tego jak poszłam do kibelka tam ,to słyszę gadkę z gabinetu z za drzwi jak się laska pyta "a to między tymi krzyżykami to dzidziuś a ginka- tak dzidziuś "
potem czekam przed gabin. a tam laska wyciąga kartkę ,zaglądam jej przez ramię a tam pisze beta hcg 205
troszkę mi się przykro zrobiło ehhh...samira lubi tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Ewa, czy masz dla nas jakieś wiadomości?
mam, 16stego do szpitala, 17 bede mieć cc.....tak zdecydowałam że chcę cc a moja matka mi robi złośliwe uwagi w tym temacie, wkurwiam sie..zrobiłam dzis cały szereg badan do zabiegu łącznie z wizyta zapłaciłam prawie 500zl, Tomek ok , nie jest mały ani zbyt duzy, nie okrecony pępowina na szczęście
Bursztyn, to jeszcze nie wyrok, szkoda że ta operacja tak pozno...no i dużo będzie zależen od tych badan teraz czy oprócz węzłów nie rozprzestrzenił sie gdzie indziej, badzcie dobrej myśli i walczcie bo Twoja mama ma ciągle szanse z tego wyjść całkowicieBliska 77, samira, Bursztyn, polarmiś, mysza1975, Bozia3, Simba, Viv78, malgos741, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:mam, 16stego do szpitala, 17 bede mieć cc.....tak zdecydowałam że chcę cc a moja matka mi robi złośliwe uwagi w tym temacie, wkurwiam sie..zrobiłam dzis cały szereg badan do zabiegu łącznie z wizyta zapłaciłam prawie 500zl, Tomek ok , nie jest mały ani zbyt duzy, nie okrecony pępowina na szczęście
Bursztyn, to jeszcze nie wyrok, szkoda że ta operacja tak pozno...no i dużo będzie zależen od tych badan teraz czy oprócz węzłów nie rozprzestrzenił sie gdzie indziej, badzcie dobrej myśli i walczcie bo Twoja mama ma ciągle szanse z tego wyjść całkowicieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 18:32
EwaT, Bozia3, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:mam, 16stego do szpitala, 17 bede mieć cc.....tak zdecydowałam że chcę cc a moja matka mi robi złośliwe uwagi w tym temacie, wkurwiam sie..zrobiłam dzis cały szereg badan do zabiegu łącznie z wizyta zapłaciłam prawie 500zl, Tomek ok , nie jest mały ani zbyt duzy, nie okrecony pępowina na szczęście
Bursztyn, to jeszcze nie wyrok, szkoda że ta operacja tak pozno...no i dużo będzie zależen od tych badan teraz czy oprócz węzłów nie rozprzestrzenił sie gdzie indziej, badzcie dobrej myśli i walczcie bo Twoja mama ma ciągle szanse z tego wyjść całkowicie
fajnie ze z Tomciem ok.,może i lepiej że CC zważając na fakt ze niedawno tak się denerwowałaś ze coś jest nie tak jak trzebaBliska 77, EwaT, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:mam, 16stego do szpitala, 17 bede mieć cc.....tak zdecydowałam że chcę cc a moja matka mi robi złośliwe uwagi w tym temacie, wkurwiam sie..zrobiłam dzis cały szereg badan do zabiegu łącznie z wizyta zapłaciłam prawie 500zl, Tomek ok , nie jest mały ani zbyt duzy, nie okrecony pępowina na szczęście
Bursztyn, to jeszcze nie wyrok, szkoda że ta operacja tak pozno...no i dużo będzie zależen od tych badan teraz czy oprócz węzłów nie rozprzestrzenił sie gdzie indziej, badzcie dobrej myśli i walczcie bo Twoja mama ma ciągle szanse z tego wyjść całkowicieBliska 77, EwaT, peppapig lubią tę wiadomość