X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie dziś piersi masakrycznie bolą. Jakby ktoś cały czas szczypał sutki.

malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn trzymam kciuki za mamę i Ciebie , rak to nie zawsze wyrok.

Bursztyn lubi tę wiadomość

201408184765.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku, trzymam kciuki za Twoją Mamę i za Ciebie, obyś wspomagała Mamę psychicznie, pamiętaj tu jest ważny czas i nastawienie, na szczęście coraz częściej to nie wyrok i ludzie wychodzą z tego obronną ręką - przykładów nie będę pisać bo nie o to chodzi, dużo sił Wam życzę <3

samira, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Moja mama odebrala wyniki biopsji i guz jest zlosliwy, jest tez w wezlach chlonnych po lewej stronie (i lewa piers), po prawej nie. Operacja wyznaczona za miesiac, 2 lipca, nie wiem czy to szybko czy nie, musi zrobic dosyc duzo badan przed. Jestem jak strzelona obuchem w leb, matka moja tez.
    Ciężka wiadomość. Trzymaj sie <3

a8vSp1.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa, czy masz dla nas jakieś wiadomości?

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Bede musiala pewnie pojechac do PL w lipcu.
    Dzieki Dziewczyny.
    Bursztynku dużo siły dla ciebie i twojej mamy <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 17:50

Bliska 77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa właśnie jak po wizycie u gina ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku dla CIebie i mamy <3 <3 <3

Bliska 77, samira, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczakin a mam pytanie tak z ciekawosci wiem,że za bardzo nie zagladałaś w jedzenie bezglutenowe ale tam byli wystawcy z różnych stron Europy i czy jakieś ceny tam pokazywali?
    Pytam bo nasze polskie jedzenie bezglutenowe jest takie sobie ale jadłam we Włoszech i teraz w Polsce ( bezglutenowe wysyłane do Włoch) to jedzenie i jest inne - wiadomo smak i tak inny od normalnego jedzenia ale ciekawa jestem włąsnie jak to z cenami w innych państwach ( u nas drogo jest)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 18:01

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja byłam dziś znów na USG tym razem na osiedlu na NFZ (w sobotę 11dc jak wam pisałam tamten nowy gin nic nie widział)i dziś 14dc jest mały pęcherzyk w jajniku lewym 9 mm ,liczę i mam nadzieję na to ze jeszcze urośnie bo cykle średnio są 36 dniowe 10.06 kolejne usg ,troszkę mnie to podłamało bo brałam CLO przecież,no nic poczekamy zobaczymy

aha Endo 12,3 mm

a jeszcze do tego jak poszłam do kibelka tam ,to słyszę gadkę z gabinetu z za drzwi jak się laska pyta "a to między tymi krzyżykami to dzidziuś a ginka- tak dzidziuś "
    potem czekam przed gabin. a tam laska wyciąga kartkę ,zaglądam jej przez ramię a tam pisze beta hcg 205

troszkę mi się przykro zrobiło ehhh...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 18:19

mysza1975, Bliska 77, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn mama da rade grunt to wczesna diagnoza i pozytywne myslenie <3 trzymam kciuki

A tak jak mowia dziewczyny rak to nie wyrok , choc wiem co przezywasz Ty i Twoja mama
    Ja w pazdzierniku uslyszalam ze mam guza na watrobie 5x4x3 cm to myslalam ze zejde na zawal , a jeszcze trafilam do takiego onkologa ktory mnie tak nastraszyl ze glowa mala .....
    Ale u mnie po glebszej dniagnoztyce okazalo sie ze nie mam takiego wielkiego guza za to mam trzy naczyniaki po ok 1,5 cm .

I chyba dlatego ze wyszlo jak wyszlo zdecydowalam sie na jeszcze jedno dziecko , dalo mi to duzo do myslenia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 18:21

Bursztyn, Bliska 77, Sabina, Viv78, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    a ja byłam dziś znów na USG tym razem na osiedlu na NFZ (w sobotę 11dc jak wam pisałam tamten nowy gin nic nie widział)i dziś 14dc jest mały pęcherzyk w jajniku lewym 9 mm ,liczę i mam nadzieję na to ze jeszcze urośnie bo cykle średnio są 36 dniowe 10.06 kolejne usg ,troszkę mnie to podłamało bo brałam CLO przecież,no nic poczekamy zobaczymy

aha Endo 12,3 mm

a jeszcze do tego jak poszłam do kibelka tam ,to słyszę gadkę z gabinetu z za drzwi jak się laska pyta "a to między tymi krzyżykami to dzidziuś a ginka- tak dzidziuś "
    potem czekam przed gabin. a tam laska wyciąga kartkę ,zaglądam jej przez ramię a tam pisze beta hcg 205

troszkę mi się przykro zrobiło ehhh...
    nie martw się, organizm może róznie reagować na CLO, nie wiem czy pamiętasz, ja miałam bardzo róznie, czasem reakcja super a czasem praktycznie nic i to po maksymalnej dawce 3talb dziennie, bądź dobrej myśli, jeszcze jajco może pięknie urosnąć :)

samira lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• EwaT Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Ewa, czy masz dla nas jakieś wiadomości?

mam, 16stego do szpitala, 17 bede mieć cc.....tak zdecydowałam że chcę cc a moja matka mi robi złośliwe uwagi w tym temacie, wkurwiam sie..zrobiłam dzis cały szereg badan do zabiegu łącznie z wizyta zapłaciłam prawie 500zl, Tomek ok , nie jest mały ani zbyt duzy, nie okrecony pępowina na szczęście

Bursztyn, to jeszcze nie wyrok, szkoda że ta operacja tak pozno...no i dużo będzie zależen od tych badan teraz czy oprócz węzłów nie rozprzestrzenił sie gdzie indziej, badzcie dobrej myśli i walczcie bo Twoja mama ma ciągle szanse z tego wyjść całkowicie

Bliska 77, samira, Bursztyn, polarmiś, mysza1975, Bozia3, Simba, Viv78, malgos741, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    mam, 16stego do szpitala, 17 bede mieć cc.....tak zdecydowałam że chcę cc a moja matka mi robi złośliwe uwagi w tym temacie, wkurwiam sie..zrobiłam dzis cały szereg badan do zabiegu łącznie z wizyta zapłaciłam prawie 500zl, Tomek ok , nie jest mały ani zbyt duzy, nie okrecony pępowina na szczęście

Bursztyn, to jeszcze nie wyrok, szkoda że ta operacja tak pozno...no i dużo będzie zależen od tych badan teraz czy oprócz węzłów nie rozprzestrzenił sie gdzie indziej, badzcie dobrej myśli i walczcie bo Twoja mama ma ciągle szanse z tego wyjść całkowicie
    Ewa, cieszę sie że u Ciebie i Tomaszka wszystko ok, co do wyboru porodu, kieruj się swoją wygodą, sumieniem i dobrem dziecka, o kasie nic już mi nie mów.........ja nawet nie kupiłam wszystkiego co powinnam, bo właśnie wizyty, badania itp totalnie mnie spłukały i tylko pozostaje liczyć na to, że urodzę w terminie żebym zdążyła jeszcze z czerwcowej wypłaty coś pokupować :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 18:32

EwaT, Bozia3, Simba lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:

fajnie ze z Tomciem ok.,może i lepiej że CC zważając na fakt ze niedawno tak się denerwowałaś ze coś jest nie tak jak trzeba

Bliska 77, EwaT, peppapig lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:

Fajnie , to juz za 14 dni bedziemy witac Tomeczka.

Bliska 77, EwaT, peppapig lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jeszcze raz dzieki za wsparcie.
    Leb mnie boli, ide odpoczac.

Ewa, trzymam kciuki za pomyslne CC, najwazniejsze ze Tomaszek w formie.

Bliska 77, mysza1975, Mega, samira, EwaT, peppapig, Sabina, Żanet lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mega Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn przytulam mocno <3 trzeba myśleć pozytywnie, będzie dobrze

samira lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira jeszcze urośnie,nie stresuj sie ;)

samira lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Dziewczyny, jeszcze raz dzieki za wsparcie.
    Leb mnie boli, ide odpoczac.

Ewa, trzymam kciuki za pomyslne CC, najwazniejsze ze Tomaszek w formie.
    Bursztyn, wspieram Was mocno

syy2tv73m6q3ba1l.png

‹‹ 3498 3499 3500 3501 3502 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ