X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Triumpha tam nie mata? Nie wierze, nie istnieja cycki, ktorych nie mozna w Triumpha wsadzic. ;)
    dużo gorsze ma bieliznę triumph od np. angielskiej Freyi. Angielska bielizna jest na wszystkie możliwe cycki - bez porównania do starego Triumpha..

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    nie pisałam, że nie wolno - ale, że lepiej unikać - bo skóra jest bardziej ukrwiona czy coś tam i są często podrażnienia - ja nawet teraz przy zwykłym goleniu jestem wciąż pozacinana i krwawiąca - u mnie się to bardzo zmieniło...Czytałam też wypowiedź dziewczyny, która depilowała się woskiem w zaawansowanej ciązy i była potem cała w strupach ciężko gojących się....widocznie to zależy od skóry - ja chyba odpuszczę....
    Bozia ja nie bedac w ciazy po kazdej wizycie mam problemy. Skora podrazniona, wszystko mnie swedzi . Smaruje zelami dla kobiet i przechodzi. Z tym ze mnie proces wyrywania nie przeszkadza, nic mnie nie boli.

Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Dziewczyny a czy Wy uwierzycie, że ja do lekarza chodziłam prywatnie i nigdy przy obu ciażach nie miałam żadnych badań ani pomiarów dzieci!? Usg i waga,żadnych przezierności,przepływów....teraz jak pomyśle to mnie ciary przechodzą...jak tak można?jak lekarz może taką ciulową robotę odwalać...byłam śmiesznie nieświadoma....(syn ma 14 córka 12)
    A jak zaczęłam dbać i na uszach stawać to poroniłam,ironio!
    Niczego nie robiłaś dziwnego...byłaś młodsza i wtedy nie są wskazane jakoś szczególnie badania prenatalne..robi się kilka USG w ciąży i tyle...teraz jesteś stara dupa..;) i dlatego wszystkie robimy prenatalna - bo taka jest procedura...

peppapig, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawal mam:

Irish problem

Irish government asked a question to its citizens:
    "Is the Polish immigration a serious problem?"

35% respondents said: "Yes, it is a serious problem!"
    65% respondents said: "Absolutnie k***a zaden!"

polarmiś, Bozia3, Pusurek, peppapig, iwcia77, Mega, mysza1975, Bliska 77, Sabina, Viv78, Żanet, malgos741 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I obrazek:
    chlopaki.jpg

Bozia3, Reni, iwcia77, Mega, mysza1975, Bliska 77, Sabina, Żanet, malgos741 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aprilka wrote:
    Witam was serdecznie:) dziewczyny już mam dość tego bólu.....czy jajniki mogą tak długo bolec? To już 6 dzien bólu owulacyjnego czy to normalne? Poradzcie cos proszę......:(
    w poprzednim cyklu tak mniej więcej jak miałam owulkę to miałam taki straszny ból jajników i podbrzusza , że musiałam powoli chodzić bez żadnych podskoków bo tak bolało i to kilka dni , ale nie wiem czy to był ból owulacyjny , czy po prostu mój organizm dochodził do siebie po odstawieniu antykoncepcji . Zobaczymy czy teraz też tak będę miała , to się okaże lada dzień

• Simba Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    w poprzednim cyklu tak mniej więcej jak miałam owulkę to miałam taki straszny ból jajników i podbrzusza , że musiałam powoli chodzić bez żadnych podskoków bo tak bolało i to kilka dni , ale nie wiem czy to był ból owulacyjny , czy po prostu mój organizm dochodził do siebie po odstawieniu antykoncepcji . Zobaczymy czy teraz też tak będę miała , to się okaże lada dzień

No miejmy nadzieje ze w tym cyklu bedziesz mogla chodzic szybko i w podskokach ;)

Bozia3, peppapig lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No miejmy nadzieje ze w tym cyklu bedziesz mogla chodzic szybko i w podskokach ;)
    no chociażby tak jak Ty za tym motylkiem , co nie ?
    baby-graphics-dancing-883582.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 15:41

Bozia3 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    dużo gorsze ma bieliznę triumph od np. angielskiej Freyi. Angielska bielizna jest na wszystkie możliwe cycki - bez porównania do starego Triumpha..

Ja za namowa przyjacolki kupilam sobie 2 sliczne staniki z Freya. Mamy takie wypasione Lingerie w 3 city, pani brafitterka i takie tam. Skolowala mnie kobiecina tymi brytyjskimi rozmiarami na maxa... Fakt, ze maja tez rozmiary na cycki Pameli Anderson. Kupilam, owszem ww staniczki, za kwote slono przewyzszajaca Triumpha. Oba bylo takie blyszczace, jakby jakies satynowe czy co. Pozaciagaly sie w try miga, nie mowiac o tym, ze nie spelnialy funkcji push upa po 1 praniu, bo wcale nie byly porzadnie usztywnione w miseczkach.
    Wg mnie jakosc gorsza niz H&M, moze peszek...
    Stanik do noszenia ma trzymac cycki i dawac sie prac w pralce bez zmieniania fasonu i koloru. Cycki maja wygladac ladnie, znaczy ma je jeszcze ksztaltowac. Triumph mi to wszystko daje.
    Stanik do wygladania ( znaczy do lozka ) ma byc piekny, nie musi byc funkcjonalny, ma kosztowac ponizej 40 zet. H&M czy inne sieciowki sa ok.
    Taka jest moja filozofia stanikowa. ;) :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    koptow (smak calkiem, ale spalili mi prawie kubki smakowe proszkiem do pieczenia)..

i jadalne owocowe kostki (zazwyczaj takie rzeczy sa niejadalne) bez dodatkow http://oskri.com/

i zalamka, ludzie na stosiskach niekiedy zero wiedzy na temat tego co reklamuja.. zeby nie wiedziec, ze stewia potrzebuje miec nosnik, skandal, no nie?

Co to kostka owocowa? Na ich stronie wszystko jest tak kolorowe, ze az mi sie patrzec odechcialo. ;)
    Co to nosnik do stewii... zapytam niesmialo...

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Ty mozesz, ale pan, ktory ta stewie mi sprzedaje juz takie rzeczy powinien wiedziec.. Stewia, wytrzachnieta z roslinki jest w formie plynnej. Zeby byla proszkiem do slodzenia trzeba ja na czyms osadzic (carrier). Wiekszosc komercyjnie sprzedawanej stewii jest osadzana na debilnych nosnikach i mija sie to z celem- np u mnie w pracy stoi dumnie dystrubutor stewii na dekstrozie. Dekstroza dla cukrzykow jest gorsza od cukru, wiec dla mnie to prawie proba zabojstwa. Bo taki cukrzyk spojrzy, pomysli: o stevia, super, to moge (i w dupie mam , ze ohydny posmak zostawia), zezre i tak mu cukier walnie, ze sie przewroci..

kostka owocowa to sprasowane ze soba owocki i ewentualnie inne rzeczy w formie batonika

Kochana, fascynujacy wyklad. Dziekuje! Madrzejsza niestety jestem o tyle, zeby nie zrec stewii wcale. ;)
    Ale czytalam wlasnie rozne rzeczy o stewii w cukrzycy ciazowej i nie wiedzialam czemu nie wszedzie byla polecana.

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mama odebrala wyniki biopsji i guz jest zlosliwy, jest tez w wezlach chlonnych po lewej stronie (i lewa piers), po prawej nie. Operacja wyznaczona za miesiac, 2 lipca, nie wiem czy to szybko czy nie, musi zrobic dosyc duzo badan przed. Jestem jak strzelona obuchem w leb, matka moja tez.

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Aprilka Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Moja mama odebrala wyniki biopsji i guz jest zlosliwy, jest tez w wezlach chlonnych po lewej stronie (i lewa piers), po prawej nie. Operacja wyznaczona za miesiac, 2 lipca, nie wiem czy to szybko czy nie, musi zrobic dosyc duzo badan przed. Jestem jak strzelona obuchem w leb, matka moja tez.

Pozdrawiam cię gorąco wiem co przezywasz.....

Bursztyn lubi tę wiadomość

Aprilka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzym sie Bursztyn i nakrecaj mame pozytywnie. Silna psycha i wola walki jest najwazniejsza w walce z tym cholerstwem.

Bursztyn, Bliska 77, peppapig lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    bo sama stevia jest ok.. jak znajdziesz suszone listki, albo roslinke, to nawet nie smakuje tak syfiasto ;)
    ja mam suszona i wrzucam skrawek do herbat, ktore chcialbym miec slodkie (tak np swiateczne) i to doskonale rozwiazanie..

O, to moze poszukam gdzies tez. Czasem lubie sobie wypic slodka herbatke z cytrynka. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Qurwa mać!

Bursztyn, samira, Viv78 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn <3

Bursztyn, samira lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przykro mi Bursztyn

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bede musiala pewnie pojechac do PL w lipcu.
    Dzieki Dziewczyny.

samira lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:

Dacie radę, diagnoza postawiona i termin jak na polskie warunki przyzwoity.
    Będzie dobrze!

Bursztyn lubi tę wiadomość

‹‹ 3497 3498 3499 3500 3501 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ