35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle mialam tez koszmar, przyznam sie.
Bo dzis dzieciaki z klas 5 do 7 z calej naszej gminy maja dzien sportu, zjezdzaja sie do naszej szkoly i rywalizuja z soba w kilku konkurencjach lekkoatletycznych. Dziecko moje rok temu zajelo dwa 1 miejsca ( najlepsza 5 klasistka i najlepsza dziweczynka w ogolnym rankingu). Splendor, puchary, lokalna prasa, slawa itd
A teraz snilo mi sie, ze przyszla do domu i powiedziala, ze jest 5! Dzizas, toc do konca tygodnia kwach bylby w domu jak 150! Boje sie myslec, co bedzie jak nie bedzie znowu 1....Bedzie gledzila , ze to nasza wina ( bo czyjas byc musi przeciez )...
mysza1975, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurku, jak będziesz aktualizować wątek "Porodówka"?
Może trzeba stworzyć drugi post z datami narodzin i usuwać z samej góry te co już po, coby się kolejka przesuwała.
To taka moja mała sugestia, ale zrób jak uważasz, w końcu jesteś szefem tego wątku.Sabina, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:Pusurku, jak będziesz aktualizować wątek "Porodówka"?
Może trzeba stworzyć drugi post z datami narodzin i usuwać z samej góry te co już po, coby się kolejka przesuwała.
To taka moja mała sugestia, ale zrób jak uważasz, w końcu jesteś szefem tego wątku.
No i zeby zobaczyla, ze urodzila, a nie, ze juz ja zdjelam za jej plecami.mysza1975 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
chciałam zaznaczyć, że ja też czekam na poród
a mnie na tej liście nie ma
Pusurek wrote:Dobra, Porodowka poprawiona. Nowy post z urodzinami uwazam za otwarty.Zostawilam przewidywany termin porodu, zeby widac bylo ile sie nasze wyliczenia, ovu i usg moga rabnac!
Pusurek, Simba, Sabina, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:ja bede miec intelektualne tematy dopiero po poludniu, bo za pol godziny zamierzam czesciowo nielegalnie wbic sie na wystawe ciekawa, o jedzeniu "bez"
bez czegos tam co sie nie chce- beda sie wystawiac bezcukrowcy, bezglutenowcy, bezlaktozowcy, bez chemii, itp..
wiec jak mnie wpuszcza (zarejestrowalam sie, mam wejsciowke, ale to teoretcznie tylko dla klientow biznesowych) to sie podziele nowymi trendami
http://www.freefromfoodexpo.com/
do tego nikt sie nie wypowiedzial czy mam byc dobra wrozka czy wredna suka, wiec sie obrazam i FOCH..
Nie fochaj no. Wiadomo, ze lepiej jest byc wredna suka, ale moze nie kazdy chce o tym mowic glosno!
A o zarciu bez, to ja nie gadam. Wcinam od jakiegos czasu prawie bez cukru i te kartonowe ciasteczka przyprawiaja mnie juz o spazmy. Smakuje to jak nic, a kosztuje kupe kasy, bo jest specjalne.
Chyba, ze wynajdziesz cos fajnego. Np. tort bezowy o smaku tortu bezowego, ale 0 cukru!Daj cynk wtedy koniecznie!
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWracam z fitnessu dla kalek. No miesnie bola - fajnie. Ale przezylam traume. W lustrze przegladam sie od pasa w gore a tu pani posadzila mnie na pilce przodem do lustra. Uda rozlaly sie na tej pilce. To bylo straszne tak na siebie patrzec fuj, jak temu chlopu ma stawac!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 12:24
Mega, peppapig, Sabina, Reni, Aprilka, mysza1975, samira, iwcia77, Viv78, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witajcie
Ewa, trzymam kciuki, daj znać po powrocie co i jak
Reni, mam nadzieję, że uda się to wszystko w piątek pogodzić
ja dziś byłam w pracy na "rekonesansie" cóż - burdel na kółkach, dobrze że nie muszę na razie w tym uczestniczyć
Caffe, mam nadzieję, że u Was wszystko ok
Miłego dniamysza1975, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMilego dnia
Caffe buziaki dla Was
Ewa pamietam
Reni wspieram kazda Twoja decyzje! Pamietam o kazdej
mnie rozlizylo i dzis moge sobie pozwolic na lezenie i wygrzanie sie prawie stracilam glos i di tego brzuch mnie boli pewnie dzis lub jutro @ zawita no coz
i do tego deszczowo u nas. Buziaczki
Bliska 77, Kajaoli, Mega, peppapig, mysza1975, samira, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPozdrawiam dziewczyny polarmisiu też zapisałam się na fitness,ja to waga ciężka
nie wnikam jak mojemu staje
Inesko zdrówka
Ewa powodzenia
Wszystkim miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 13:19
inessa, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny