X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a nawet 11 dc
    pewnie, że robię
    Good!

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze dodam, ze wszystko zalezy od tego jak bardzo byla Ci bliska ta osoba...
    Tylko Ty znasz odpowiedz

Bliska 77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obudzilam sie! Zadowolona i wyspana, teraz mozecie przezyc ze mna jakas przygode intelektualna. ;) Byle nie o smierci znowu temacik, plis... ;)

mysza1975, Mega, polarmiś lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mialam tez koszmar, przyznam sie.
    Bo dzis dzieciaki z klas 5 do 7 z calej naszej gminy maja dzien sportu, zjezdzaja sie do naszej szkoly i rywalizuja z soba w kilku konkurencjach lekkoatletycznych. Dziecko moje rok temu zajelo dwa 1 miejsca ( najlepsza 5 klasistka i najlepsza dziweczynka w ogolnym rankingu). Splendor, puchary, lokalna prasa, slawa itd ;)
    A teraz snilo mi sie, ze przyszla do domu i powiedziala, ze jest 5! Dzizas, toc do konca tygodnia kwach bylby w domu jak 150! Boje sie myslec, co bedzie jak nie bedzie znowu 1.... ;) Bedzie gledzila , ze to nasza wina ( bo czyjas byc musi przeciez )... ;) :P

mysza1975, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurku, jak będziesz aktualizować wątek "Porodówka"?

Może trzeba stworzyć drugi post z datami narodzin i usuwać z samej góry te co już po, coby się kolejka przesuwała.

To taka moja mała sugestia, ale zrób jak uważasz, w końcu jesteś szefem tego wątku.

Sabina, Żanet lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Pusurku, jak będziesz aktualizować wątek "Porodówka"?

Może trzeba stworzyć drugi post z datami narodzin i usuwać z samej góry te co już po, coby się kolejka przesuwała.

To taka moja mała sugestia, ale zrób jak uważasz, w końcu jesteś szefem tego wątku.
    Tak, chcialam tylko zaczekac na dane od Caffe, zeby podala jakas wage, jako wyznacznik, ze kurka, lekko nie bylo. ;)
    No i zeby zobaczyla, ze urodzila, a nie, ze juz ja zdjelam za jej plecami. ;)

mysza1975 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, Porodowka poprawiona. Nowy post z urodzinami uwazam za otwarty. :) Zostawilam przewidywany termin porodu, zeby widac bylo ile sie nasze wyliczenia, ovu i usg moga rabnac! ;) :D

Sabina lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chciałam zaznaczyć, że ja też czekam na poród hanghead.gifa mnie na tej liście nie ma
    Pusurek wrote:
    Dobra, Porodowka poprawiona. Nowy post z urodzinami uwazam za otwarty. :) Zostawilam przewidywany termin porodu, zeby widac bylo ile sie nasze wyliczenia, ovu i usg moga rabnac! ;) :D

Pusurek, Simba, Sabina, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    o i ja tez! prosze mnie wpisac na maj 2015!

Hola hola! Bileciki majom? ;)
    Sie wpisze, jak bedzie czas! ;)

Ale majowy porod to jest mily termin. Wiec tadam i do dziela! :)

Mega, mysza1975, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ja bede miec intelektualne tematy dopiero po poludniu, bo za pol godziny zamierzam czesciowo nielegalnie wbic sie na wystawe ciekawa, o jedzeniu "bez" ;)
    bez czegos tam co sie nie chce- beda sie wystawiac bezcukrowcy, bezglutenowcy, bezlaktozowcy, bez chemii, itp..
    wiec jak mnie wpuszcza (zarejestrowalam sie, mam wejsciowke, ale to teoretcznie tylko dla klientow biznesowych) to sie podziele nowymi trendami ;)

http://www.freefromfoodexpo.com/

do tego nikt sie nie wypowiedzial czy mam byc dobra wrozka czy wredna suka, wiec sie obrazam i FOCH..

Nie fochaj no. Wiadomo, ze lepiej jest byc wredna suka, ale moze nie kazdy chce o tym mowic glosno! :P

A o zarciu bez, to ja nie gadam. Wcinam od jakiegos czasu prawie bez cukru i te kartonowe ciasteczka przyprawiaja mnie juz o spazmy. Smakuje to jak nic, a kosztuje kupe kasy, bo jest specjalne.
    Chyba, ze wynajdziesz cos fajnego. Np. tort bezowy o smaku tortu bezowego, ale 0 cukru! :D Daj cynk wtedy koniecznie! :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    I tak jak była tu wcześniej mowa ktoś odchodzi aby inny przyszedł.A nie wiesz czasami o której godzinie zmarł ?

o 13 ....a co?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wracam z fitnessu dla kalek. No miesnie bola - fajnie. Ale przezylam traume. W lustrze przegladam sie od pasa w gore a tu pani posadzila mnie na pilce przodem do lustra. Uda rozlaly sie na tej pilce. To bylo straszne tak na siebie patrzec fuj, jak temu chlopu ma stawac!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 12:24

Mega, peppapig, Sabina, Reni, Aprilka, mysza1975, samira, iwcia77, Viv78, Żanet lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja sie zbieram na usg, o 2.30
    dam znac jak wróce , mam nadzieje że Tomek zdrów i gotowy do akcji

Mega, Reni, Bliska 77, peppapig, Sabina, Simba, mysza1975, samira, iwcia77, Bozia3, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    a ja sie zbieram na usg, o 2.30
    dam znac jak wróce , mam nadzieje że Tomek zdrów i gotowy do akcji
    Myslami jestem z Toba. Daj znac jak wrocisz.

EwaT, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa trzymam kciuki <3

EwaT lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie
    Ewa, trzymam kciuki, daj znać po powrocie co i jak ;-)
    Reni, mam nadzieję, że uda się to wszystko w piątek pogodzić
    ja dziś byłam w pracy na "rekonesansie" cóż - burdel na kółkach, dobrze że nie muszę na razie w tym uczestniczyć ;-)
    Caffe, mam nadzieję, że u Was wszystko ok
    Miłego dnia

mysza1975, samira lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milego dnia :-) Caffe buziaki dla Was <3 Ewa pamietam :-) Reni wspieram kazda Twoja decyzje! Pamietam o kazdej <3 mnie rozlizylo i dzis moge sobie pozwolic na lezenie i wygrzanie sie prawie stracilam glos i di tego brzuch mnie boli pewnie dzis lub jutro @ zawita no coz :-/ i do tego deszczowo u nas. Buziaczki <3

Bliska 77, Kajaoli, Mega, peppapig, mysza1975, samira, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozdrawiam dziewczyny polarmisiu też zapisałam się na fitness,ja to waga ciężka ;-) nie wnikam jak mojemu staje :-P
    Inesko zdrówka
    Ewa powodzenia
    Wszystkim miłego dnia :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 13:19

inessa, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa trzymaj się :)

• Mega Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inesko zdrowiej tam, kuruj sie wypoczywaj <3

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 3495 3496 3497 3498 3499 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ