SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antek - B. Prus
    "— O, Boże święty, Ojcze nasz, któryś naród swój wyprowadził z ziemi egipskiej i z domu niewoli, który każdemu stworzeniu, co się rucha, dajesz pokarm,..."
    polarmiś wrote:
    Jak takie lektury mozna bylo serwowac malym dzieciom.

polarmiś, EwaT, Mega, Bozia3, mysza1975, Sabina, iwcia77, Żanet lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni a ty sobie tak spoczywasz na lezaczku na dzialce i odtwarzasz lektury z dziecinstwa?

Reni, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    A stara szkapa,o janciu muzykancie . Jakies takie smutne te bajki.
    To byly lektury a nie bajki :)

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    To byly lektury a nie bajki :)
    No tak ale okropne .

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ha
    kolejna perełka z ANtka...
    "A potem, dokładając drew do ognia na kominie, mruczała sama do siebie:
    — Tak to zawsze wdowie i sierocie na tej ziemi doczesnej! Żebym ja profesorowi miała dać z pół rubla, a nie czterdzieści groszy, to by mi chłopca od razu wziął. A tak, baraszkuje sobie z nim, i tyle
    A Antek słysząc to myślał:
    „No, no! Jeżeli on tak baraszkuje ze mną, to dopiero będzie, jak mnie uczyć zacznie!”"
    polarmiś wrote:
    Reni a ty sobie tak spoczywasz na lezaczku na dzialce i
    odtwarzasz lektury z dziecinstwa?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 16:22

polarmiś, Simba, EwaT, Pusurek, Mega, inessa, mysza1975, Sabina, Żanet lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i kolejna..
    "Et!… Cicho byście lepiej byli… Wy może myślicie, że dziewuszysko od gorąca tak sczerwieniało? To tak z niej choroba wylazła, ino że trochę za prędko, więc i umorzyła niebogę. To wszystko przecie z mocy boskiej."
    już wtedy podpisywali deklaracje wiary

idę do domy
    bye bye

Mega, inessa, Simba, EwaT, mysza1975, Sabina, Żanet lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Reni Reni :D

Reni lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    i kolejna..
    "Et!… Cicho byście lepiej byli… Wy może myślicie, że dziewuszysko od gorąca tak sczerwieniało? To tak z niej choroba wylazła, ino że trochę za prędko, więc i umorzyła niebogę. To wszystko przecie z mocy boskiej."
    już wtedy podpisywali deklaracje wiary

idę do domy
    bye bye
    Ale wroc do nas z nowa lektura!

Reni lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    To ja moze opowiem, skad sie wzial moj nick. ;) Zeby ciszy nie przedluzac. Pusur to po norwesku Garfield i to cala filozofia. :D Moja corka od malego nazywana byla Pusurkiem. To se pozyczylam nicka. ;)
    W życiu bym na to nie wpadła. Teraz jak będzie Garfield w tv to będę pytać młodszej czy ogląda Pusura :)

Pusurek, moremi lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czytam co tam dzisiaj szalejecie, ja próbuje zmienić zdjęcie na świnke pepe :D
    spadam do domu koniec pracy dziewuchy to pozdrowienia, zerknę wieczorem, paa

Mega, polarmiś, Simba, Bozia3, Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    proszę na jutro przygotować wypracowanie
    co autor miał na myśli - analiza i konkluzja

polarmiś, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Reni, czuje ze nauczyciele Twoich dzieci nie beda mialy z Toba latwo :)

Reni, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Norwegia w ogole jest dziwnym krajem, jesli chodzi o tlumaczenie imion bohaterow bajek. No co im Garfield przszkadzal? Snoopy to Snoben. A Hogwart z Harrego Pottera to Galtvort. Klapouchy czyli Eeyore to Tussi. Itd. No i kto to ogarnie?
    W Szwecji jest podobnie...

Sabina, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    proszę na jutro przygotować wypracowanie
    co autor miał na myśli - analiza i konkluzja
    A mozna uzywac google? :P

Reni, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Eee, fajnie miec pania, co sprzata. A ze w katy zaglada. Lepiej, zeby facet zagladal i myslal, ze brudaski jestesmy? ;)
    Też bym chciała mieć taką panią do sprzątania. Też już prawie sobie załatwiłem, ale musiała by przychodzić w godzinach gdy mężu w pracy żeby tego nie zauważył bo by się chyba spienił

Pusurek, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Norwegia w ogole jest dziwnym krajem, jesli chodzi o tlumaczenie imion bohaterow bajek. No co im Garfield przszkadzal? Snoopy to Snoben. A Hogwart z Harrego Pottera to Galtvort. Klapouchy czyli Eeyore to Tussi. Itd. No i kto to ogarnie?
    W Szwecji jest podobnie...
    Moze maja negatywna konotacje. We Francji np. Nie ma Pipi ( bo to siusiu) tylko Kiki.

Pusurek, Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Moze maja negatywna konotacje. We Francji np. Nie ma Pipi ( bo to siusiu) tylko Kiki.
    Wlasnie nie. Ich imiona nie znacza nic, sa nazwami wlasnym i tyle.

polarmiś, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Judyta imię dosyc mi się podoba...brałabym pod uwagę dla dziewczynki...tylko ta drętwa Judyta z Nad Niemnem....

dzień dobry wszystkim

widzę na wątku zgaduj -zgadula

oj Bozia widzę ze dawno się czytało czy nawet oglądało Nad Niemnem ,bo niestety lub stety nie było żadnej Judyty ale była JUSTYNA :P

Bursztyn, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Też bym chciała mieć taką panią do sprzątania. Też już prawie sobie załatwiłem, ale musiała by przychodzić w godzinach gdy mężu w pracy żeby tego nie zauważył bo by się chyba spienił
    Ja tez bym chciala ale glupio mi zatrudniac pańia do sprzatania skoro jestem w domu. Nie umialabym od tak siedziec i kontrolowac co robi a nie zostawilabym jej samej w domu.

Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Antek - B. Prus
    "— O, Boże święty, Ojcze nasz, któryś naród swój wyprowadził z ziemi egipskiej i z domu niewoli, który każdemu stworzeniu, co się rucha, dajesz pokarm,..."
    to ja na jutro do analizy rezerwuję ten fragment...zajmę się tym ruchaniem w odniesieniu do otrzymywanego pokarmu.....:)

polarmiś, Mega, Simba, ania.g, Reni, Dorka1979, moremi, Żanet lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 3597 3598 3599 3600 3601 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ