35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
samira wrote:dzień dobry wszystkim
widzę na wątku zgaduj -zgadula
oj Bozia widzę ze dawno się czytało czy nawet oglądało Nad Niemnem ,bo niestety lub stety nie było żadnej Judyty ale była JUSTYNAsamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:to ja na jutro do analizy rezerwuję ten fragment...zajmę się tym ruchaniem w odniesieniu do otrzymywanego pokarmu.....
A z Ciebie Bozia, to prosiaczek taki.Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Moze, jak mowi moj mąż Norwedczycy chca wzbogacic swoj skromny i przygarniety jezyk?
polarmiś, Mega, EwaT, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:a widzisz..popierdaszyło mi się coś - to nie wiem skąd ta Judyta....
polarmiś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Je wiem ze taka bohaterka lektury byla gdzies mi dzwoni ale nie wiem gdzie. Moze Samira pomoze?
Justyna - nad Niemnem (może i troszkę drętwa ale dumna i piękna i mądra kobieta
a film super ,książkę właśnie czytam dla przypomnienia ,ostatnio czytałam w liceum
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:fotka w staniku
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f60d7fb9368a.jpgania.g, polarmiś, Mega, mysza1975, Sabina, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Boziu ale z tym ruchaniem to czysto analitycznie i teoretycznie?
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyacha byłam dziś na usg ,pęcherzyka nie ma w jajniorze czyli zda się urósł jednak i wydostało jajo ,jest mały ślad po nim ale nie wdać konkretnie ciałka i ginka powiedziała ze nie musi być widać co do płynu w zatoce to pytałam ,szukała ,coś znalazła ,tłumaczyła mi ,wyszło na to ze coś na kształt płynu jest w dwóch miejscach czyli może może ...
a i mówiła ze w czasie owulki testy owu mogą wyjść parę dni z rzędu pozytywne i jest to prawidłowegosia7122, Mega, Sabina, moremi, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość