35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:uważajciE na ojców
http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,35063,16131349,Ojciec_zostawil_rano_trzylatke_w_samochodzie__Dziecko.html
a mi nie żal głupoty !! dziecka tylko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 19:05
-
samira wrote:przede wszystkim z relacji dziewczyn z mojego pierwszego forum które maiły cesarkę nie planowana i planowaną i tak tez lekarze mówią,chodzi o to ze tak zaczyna się sam - poród a tak jest wywoływany bez akcji porodowej na zimno ,cesarka jest łatwiejsza i szybciej dochodzi się do siebie przy nie planowanej ,szybciej się tez macica obkurcza co ważne
ale nie martw się na pewno wszystko będzie dobrze nawet jak masz termin cc
oby mimo to zaczęło się samo ,tego życzęWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 19:05
samira, polarmiś, Simba, Sabina, Bozia3, Bliska 77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyania.g wrote:Podważam. Po cc nieplanowanym wcale nie dochodzi się szybciej do siebie. Miałam nieplanowaną i planowaną. Po nieplanowanej nie mogłam się pozbierać i jak stara baba trzy dni do łazienki chodziłam z balkonikiem ( miałam wtedy 22 lata). W szpitalu spędziłam 10 dni. Po planowanej cc wstałam o własnych siłach bez balkonika do łazienki po 3 godz. ( wiek 31 lat)i w trzeciej dobie byłam w domu. Może dla lekarza cc jest łatwiejsze gdy zaczyna się akcja, nie wiem na tym się nie znam. Ale kto w jakim tempie do siebie dochodzi to raczej nie ma znaczenia czy cc było planowe czy nie. Myślę że duże znaczenie ma tu opieka poporodowa.
ania.g lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:mówią o tej dziewczynce co zmarła w aucie ,poszedł do pracy i zostawił ja na 8h w aucie a miał wcześniej odwieźć do przedszkola
-
nick nieaktualny
-
sorki bez urazy ale tak przyjebanego filmu jak Nad Niemnem to nie widziałam.. Ci aktorzy ...
książka.. też dupy nie urywa
samira wrote:tak Judyta - Nigdy w życiu
Justyna - nad Niemnem (może i troszkę drętwa ale dumna i piękna i mądra kobieta
a film super ,książkę właśnie czytam dla przypomnienia ,ostatnio czytałam w liceumsamira, Simba, Mega, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:sorki bez urazy ale tak przyjebanego filmu jak Nad Niemnem to nie widziałam.. Ci aktorzy ...
to nie jest Grochola cz inne rozrywkowe książki .tam jest dużo historii np. powstanie styczniowe ,obraz wsi bogatej i biednej,mezalians,kult pracy i szacunek dla niej, wiele opisów przyrodySabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:sorki bez urazy ale tak przyjebanego filmu jak Nad Niemnem to nie widziałam.. Ci aktorzy ...
w sumie to żadna książka dupy nie urywa
nie ma to jak wódka i sekssamira, Reni, Sabina, moremi, mysza1975, Aprilka, iwcia77 lubią tę wiadomość