35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysamira wrote:Reni już napisałam ze uzasadniłam dlaczego mi się podobno a nie ze tobie tłumacze
np. ja nienawidzę FARAONA a mój G uwielbia
ja lubię książki o różnej tematyce oprócz kryminałów i biografiiMega, samira, moremi lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Nie muszę, ale lubię
Choć od narodzin córki bardzo rzadko pije mocny alkohol. Jeśli juz to drinki, najchętniej łiskaczaAlbo swojskie winko, które mocy ma tyle co wóda
Telepie równo
ech taka sliwowica w czerwcowa noc i seks w stodole to jest toMega, samira, ania.g, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Miło mi że się Wam podobamy, ja i mój brzuch. Samiec trochę się ze mnie śmiał że każę mu fotkę robić którą chcę wstawić na forum. Ale co on się tam zna
EwaT, Sabina, Asha, Mega, polarmiś, moremi, mysza1975, Pusurek, Mango, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:NIe ni seks w stodole? Co Ci się marzy? Ja bym nie chciala, siano by wszędzie powłaziło, i to robactwo, ble
NIe jestem napalona na takie przeżycia
przeciez można na stojąco
wtedy włazi tylko to co powinnoSabina, ania.g, Mega, polarmiś, moremi, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
mnie wszelkiego rodzaju łiskacze odrzucają, preferuje winko, piwo, albo drineczki
a książki lubie czytac bardzo, ale dynamiczne kryminały, sensacyjne, dramaty.
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:mnie wszelkiego rodzaju łiskacze odrzucają, preferuje winko, piwo, albo drineczki
a książki lubie czytac bardzo, ale dynamiczne kryminały, sensacyjne, dramaty.
ale te sikacze tylko zamulaja mózgowie, najlepiej iśc spać potem
a mocny alkohol daje pałera i pobudza wyobraznię -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny