35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ale jaja ja myślałam, że Garfild zmienił fote
Pusurek wrote:Ania, masz fotke taka jak jak, tylko w druga strone!Bede sie normalnie mylila. Na 2 raz strzel sobie focie w bialych gatkach, pliss.
Pusurek, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysamira wrote:to nie jest Grochola cz inne rozrywkowe książki .tam jest dużo historii np. powstanie styczniowe ,obraz wsi bogatej i biednej,mezalians,kult pracy i szacunek dla niej, wiele opisów przyrody
samira, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Ania, masz fotke taka jak jak, tylko w druga strone!
Bede sie normalnie mylila. Na 2 raz strzel sobie focie w bialych gatkach, pliss.
A i u Ciebie widać blond włosy, więc chyba nas nikt nie pomyli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 21:20
Pusurek, Sabina, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyA ja wrocilam od fryzjera, piekna, zadbana, atrakcyjna 40 stka w ciazy.
Chlop po mnie przyjechal, skomplementowal, ale juz kolejne pytanie bylo: Bedzie dzis seks?
EwaT, Sabina, samira, polarmiś, ania.g, Reni, malgos741, Mega, moremi, Dorka1979, Mango, iwcia77, Bliska 77, caffe lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:http://komediowo.pl/gid,16668486,img,16668707,title,Nawet-do-niemieckiego-talent-show-warto-sie-ubrac-To-wciaz-telewizja,galeria.html
Niezłe cycki - po pasMatka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:bedzie?
Moze sie zniecheci, chociaz to malo prawdopodobne.
Wiec pewnie seksik jakis bedzie.
Musze byc teraz mila...
Mega, moremi, Aprilka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Nie wiem. Zawsze po fryzjerze zakladam pod prysznic czepek kapielowy, coby sobie wlosow ulozonych pieknie nie zmoczyc. Czepek jest bialy i wygladam w nim jak pieczarka. Na mojego chlopa dziala to jeszcze gorzej, niz gdybym robila na drutach.
Moze sie zniecheci, chociaz to malo prawdopodobne.
Wiec pewnie seksik jakis bedzie.
Musze byc teraz mila...
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny