35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Jestem, żeby nie było, że piję w samotności
EwaT, Mega, moremi lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
EwaT wrote:cos dziwnego mi sie dzieje z pochwą czy tam wyzej nawet trudno to opisać...tak jakby napuchła
samira, Mega, moremi lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
samira wrote:noooo nie tylko ona
ale fakt opisów przyrody jest tam stanowczo za dużosamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:ja lubię też książki takie jak Kwiat Pustyni,Niewierna wszystko to na faktach
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:A czytałam Spalona żywcem? Super ksiazka
polecam tą Hinduska miłość super jest ,mam ja ,są nawet zdjęcia
Autor: Javier Moro
opis
Ten romans wstrząsnął Indiami i Europą początku XX wieku
Jest rok 1906. Na wesele króla Hiszpanii Alfonsa XIII zjeżdża do Madrytu specjalny wysłannik z Indii, radża Singh. Trzydziestokilkuletni, przystojny, wykształcony i bajecznie bogaty książę poznaje szesnastoletnią Anitę Delgado, tancerkę flamenco. Wyznaje jej miłość, a ona zgadza się go poślubić. Wkrótce odpływa do egzotycznego księstwa Kapurthali, by zamieszkać w olśniewającym pałacu, pośród słoni i... rolls-royce’ów. Niestety, zaczynają się kłopoty... Czy miłość męża ochroni ją przed szykanami i samotnością?
Autor korzystał z dziennika prowadzonego przez bohaterkę, a historię wielkich uczuć, intryg i zdrady, wspaniale wtopił w malownicze tło obyczajowe z życia Indii i Europy czasów fin de siècle’u.
Prawa do sfilmowania powieści zakupiła Penélope Cruz!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 22:34
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:nie wierze ze na trzezwo to skrobali
samira, EwaT, Dorka1979, Sabina lubią tę wiadomość
-
Jaaaaaccccciiiieeeee! Nie było mnie trochę a tu takie ciekawe tematy...wszystko co lubię....seks , alkohol, książki, poeci...i inne ciekawostki....
No macie racje zrobię ten test za 2 dni...ale choroba zaczyna ostro dawać w kość...nie wiem czy mierzyć rano tempe?moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
Aprilka -
Aprilka wrote:Jaaaaaccccciiiieeeee! Nie było mnie trochę a tu takie ciekawe tematy...wszystko co lubię....seks , alkohol, książki, poeci...i inne ciekawostki....
No macie racje zrobię ten test za 2 dni...ale choroba zaczyna ostro dawać w kość...nie wiem czy mierzyć rano tempe?
jak masz byc w ciazy to bedziesz z mierzeniem czy bezAprilka, Mega lubią tę wiadomość
-
A tak przy okazji tematu lodów - tych zimnych i smacznych
mam pytanko
Czy któraś posiada przepis na domowe "takie" lody? Czytałam, że są pyszne i nabrałam ochoty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 23:05
Mega, moremi lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Mango wrote:A tak przy okazji tematu lodów - tych zimnych i smacznych
mam pytanko
Czy któraś posiada przepis na domowe "takie" lody? Czytałam, że są pyszne i nabrałam ochoty
moremi, Mango, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny