35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
fajna zabawa w te imiona
, pewnie nikogo to nie obchodzi
ale na mnie wolali zawsze iwcia lub iwka , bo ofkors mam na imie Iwona
stad nick
- proste jak schemat gwozdzia
co do lektur to Trylogia jest moim faworytem i Lalka
nie znalazlam jednego mojego posta skierowanego do Anig wiec powtorze : " ulala super sexi mama !
Mega, polarmiś, ania.g, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:a ja go lubie , smieszy mnie bardzo
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Witam
Ewa, jak minęła noc? Jak się czujesz?
Trzeci dzień z rzędu toczę boje ze starszą córką i swoją matką. Matka chciałaby dobrze ale postępuje kompletnie nie wychowawczo i rozwala mi szyki. Skutek taki że starsza ma w dupie moje zdanie bo babcia i tak wszystko pod nosek podstawi i za nią zrobi. Rozmowy nic nie dają to tak trwa latami, matka przyznaje mi rację a potem i tak robi po swojemu. Starszej brak samodzielności bo jej tak wygodnie. Wiem że to durny wiek nastoletni ale ja już mam serdecznie dosyć.
Bliska 77, Mega, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Oj dziewczyny te "takie" lody miały być po to, aby Was naprowadzić na jedzenie
Specyfika forum jest taka, że zawsze skończy się na du..., sexie lub kupie ;)No i skończyło się jak zawsze
Może macie rację - nie miałam chłopa pod ręką i stąd takie pomysły
ania.g, Bliska 77, Mega, Dorka1979, Sabina lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMango wrote:Oj dziewczyny te "takie" lody miały być po to, aby Was naprowadzić na jedzenie
Specyfika forum jest taka, że zawsze skończy się na du..., sexie lub kupie ;)No i skończyło się jak zawsze
Może macie rację - nie miałam chłopa pod ręką i stąd takie pomysły
ania.g, Mango lubią tę wiadomość
-
Coś tam znalazłam u wujka Google
Jest ryzyko jest zabawa
Dziś muszę iść prześwietlić ząbEch nie podoba mi się to
Lody będą pociechą jeżeli się udadząpolarmiś wrote:Mango nie pomoge z lodami. Raz mi wyszedl a la sorbet ale to przypadkowo.Mega, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dzieciaczki
Chowamy zeszyciki, telefony i inne pomoce naukowe.
Proszę przygotować karteczki. Będzie kartkóweczka.
Aprilka, polarmiś, Pusurek, Simba, Mega, Dorka1979, iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Prosze
http://joemonster.org/art/8203..
Mango wrote:A tak przy okazji tematu lodów - tych zimnych i smacznychmam pytanko
Czy któraś posiada przepis na domowe "takie" lody? Czytałam, że są pyszne i nabrałam ochoty
Dorka1979 lubi tę wiadomość